a zis omu': de invidiat !!!SF scrie:Cum arata standardu asta european ?pityu scrie: Daca 1.000 de asociatii mici ar lua in concesiune cate o singura apa (dintre cele mai proaste existente) si le-ar aduce la un standard european de invidiat,...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
a zis omu': de invidiat !!!SF scrie:Cum arata standardu asta european ?pityu scrie: Daca 1.000 de asociatii mici ar lua in concesiune cate o singura apa (dintre cele mai proaste existente) si le-ar aduce la un standard european de invidiat,...
No, apoi daca ma iei cu intrebari de-astea simple si directe poate m-oi descurca a-ti da un raspuns. Clar ca imi platesc cotizatia de membru la Aqua, ca stiu ce planuri avem si ce vrem sa facem si punem bani ca sa facem ceva, nu sa faca altii pentru noi. Cu permisu insa, Doamne, sa ma ierti, dar mai avem de asteptat, ca vorba 'ceea "Ia permisu' de unde nu-i!". Adica permise nu s-au emis inca si n-ai de unde sa iei, asa ca ce rost are sa ma mai agit. Astept pana se chinuie baietii veseli de la Minister sa dea ordinul ala nou si frumos impachetat si apoi sa se emita permisele si sa vedem daca le cumparam direct sau platim "taxa de protectie" la careva intermediar.eugen scrie: misule, miki, voi cu cine bagati. si de ce?
MihaiV scrie: ............. Cu permisu insa, Doamne, sa ma ierti, dar mai avem de asteptat, ca vorba 'ceea "Ia permisu' de unde nu-i!". Adica permise nu s-au emis inca si n-ai de unde sa iei, asa ca ce rost are sa ma mai agit. Astept pana se chinuie baietii veseli de la Minister sa dea ordinul ala nou si frumos impachetat si apoi sa se emita permisele si sa vedem daca le cumparam direct sau platim "taxa de protectie" la careva intermediar.
Amu daca insisti:adiwolf scrie:voi nu puteti sa distribuiti permise pt membri clubului vostru??
apropo,defapt sunteti club sau asociatie??
la cat prind in ultima vreme, parca vad ca nu o sa vrea nimeni sa-mi ia banii si or sa ma lase gratis...eugen scrie: misule, miki, voi cu cine bagati. si de ce?
Si daca nu ar fi Dunarea ...eugen scrie:daca nu aveam o slabiciune pt dunare