Legile lui Papura Voda

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Re: Legile lui Papura Voda

Mesaj de miky » 21 Ian 2008, 17:04

SF scrie:
pityu scrie: Daca 1.000 de asociatii mici ar lua in concesiune cate o singura apa (dintre cele mai proaste existente) si le-ar aduce la un standard european de invidiat,...
Cum arata standardu asta european ?
a zis omu': de invidiat !!! :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 21 Ian 2008, 18:31

nu cred ca este cazul sa facem chiar misto grobian. sa nu fim intelesi gresit ca iar vezi doamne avem un cui impotriva asociatiilor, sau mai rau ca am fi pe felie cu ajvp. he he

treaba sta cam asa, pe anul asta eu inca nu am ales cu cine votez. misule, miki, voi cu cine bagati. si de ce?

pe apsalba nu cred ca are sens sa il intrebam unde anume vizeaza permisul.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Ian 2008, 19:03

eugen scrie: misule, miki, voi cu cine bagati. si de ce?
No, apoi daca ma iei cu intrebari de-astea simple si directe poate m-oi descurca a-ti da un raspuns. Clar ca imi platesc cotizatia de membru la Aqua, ca stiu ce planuri avem si ce vrem sa facem si punem bani ca sa facem ceva, nu sa faca altii pentru noi. Cu permisu insa, Doamne, sa ma ierti, dar mai avem de asteptat, ca vorba 'ceea "Ia permisu' de unde nu-i!". Adica permise nu s-au emis inca si n-ai de unde sa iei, asa ca ce rost are sa ma mai agit. Astept pana se chinuie baietii veseli de la Minister sa dea ordinul ala nou si frumos impachetat si apoi sa se emita permisele si sa vedem daca le cumparam direct sau platim "taxa de protectie" la careva intermediar.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Ian 2008, 19:13

MihaiV scrie: ............. Cu permisu insa, Doamne, sa ma ierti, dar mai avem de asteptat, ca vorba 'ceea "Ia permisu' de unde nu-i!". Adica permise nu s-au emis inca si n-ai de unde sa iei, asa ca ce rost are sa ma mai agit. Astept pana se chinuie baietii veseli de la Minister sa dea ordinul ala nou si frumos impachetat si apoi sa se emita permisele si sa vedem daca le cumparam direct sau platim "taxa de protectie" la careva intermediar.
:shock: :shock:
voi nu puteti sa distribuiti permise pt membri clubului vostru??
apropo,defapt sunteti club sau asociatie??

@ SF

We Don't Need Another Hero!!!!...... :lol: :lol: :lol: :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Ian 2008, 19:23

adiwolf scrie:voi nu puteti sa distribuiti permise pt membri clubului vostru??
apropo,defapt sunteti club sau asociatie??
Amu daca insisti:
- putem distribui permise pentru membri daca facem contract pentru ceva ape; anul trecut n-am vrut sa ne bagam in ideea ministerului care ni s-a parut aiurea si care presupunea n asociatii pe aceleasi ape, sistem in care s-a vazut cam ce se face si nu mai vreau sa comentez ca deturnam de tot atentia stimabililor cititori (aia 2 care sunt)
- daca anul asta, dupa ce se da ordinul minune, reusim sa scriem un plan de management (ca plan de activitate suna prea pe romaneste si nu le-a placut) care sa il accepte si ne lasa sa ne facem de cap pe cativa km de rau, atunci putem distribui si permise daca membrii (adica tot noi) doresc (adica dorim) :lol:
- pana acum, de 11 ani si ceva, am fost asociatie; acu daca s-a iscat nebunia cu competitiile si campionatele, atunci am intrat si noi in randul lumii si ne-am facut si un club sportiv, si de acum nu mai pescuim ci mergem la antrenamente :lol: , nu mai suntem pescari ci suntem sportivi de performanta :lol: , semnam contracte, facem legitimatii, facem controale medicale ... Romanu cand n-are de lucru isi face, numa sa nu stea fara rost :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 21 Ian 2008, 20:32

eugen scrie: misule, miki, voi cu cine bagati. si de ce?
la cat prind in ultima vreme, parca vad ca nu o sa vrea nimeni sa-mi ia banii si or sa ma lase gratis... :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 21 Ian 2008, 22:02

daca nu aveam o slabiciune pt dunare si pg-ul nu impunea obligatia de-a avea si un permis vizat anual, ma tem ca anul asta chiar as fi bagat haiduceste. ca si-asa ce folos ca tot cotizez aiurea pt nimic.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Ian 2008, 14:14

eugen scrie:daca nu aveam o slabiciune pt dunare
Si daca nu ar fi Dunarea ...
Eugen , l-am mai intrebat pe om care-i treaba , cert ii ca nu intra toate asociatiile in aceasui oala , pe mine insa ma distreaza cind lumea vorbeste de standarde europene tip gazon , sporturi nautice , baza de agrement , teren de tenis ,etc. Hai , daca ar fi gratis poti lasa copii sa se joace pe acolo , insa cum nu ii ....parerea mea despre concesionari o stii , si repet , nimeni dintre cei care au apa concesionata nu are interes ca in riul aflat la 2km sa fie peste si curat , pentru ca atunci lumea ar merge pe riu liber , nu ar plati taxa la concesionar . Si daca unii viseaza mii de concesiuni , atunci ii clar .
Tu macar stii ce vrei si nu incerci sa convingi pe altii , nici eu nu incerc , da ma distrez cind aud " standarde europene " "ca la aia ii asa" etc. si incerca , teoretic , sa aplice o situatie care exista in mintea lor . Nu vreu sa supar pe nimeni , ii o discutie , nimic mai mult .

Fir Intins!!!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 22 Ian 2008, 14:53

eu m-am activat instant la aia cu "noi facem ceva pentru pescuit". nu am nimic cu asociatiile si chiar stiu vreo cateva care-mi fac cu ochiul doar ca nu-s pe zona mea din pacate. :D

vezi, cand spune mihaiv, frate facem ceva pentru noi, aia da, face sens si e un lucru zis pe bune nu praf in ochi. mi se pare normal.

dar cand aud chestii din astea umflate, vezi ultimul pasaj din replica lui aspalba cum ca "pescarii inca nu au inteles ce vor", pe cuvant ca ma blochez.

bun, si daca nu stim ce vrem, de ce nu suntem facuti sa intelegem cumva. deci noi ce n-am inteles si ce-ar trebui sa intelegem. tu ai inteles?

eu cred ca miki stie dar nu vrea sa zica.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 22 Ian 2008, 15:01

SF scrie:[Nu vreu sa supar pe nimeni , ii o discutie , nimic mai mult .
Fir Intins!!!
eu as vrea dar nu reusesc. cred ca mi-am iesit din mana. :))

Scrie răspuns