Lacul Belis din Jud.Cluj-permisele ANPA nevalabile
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Legea 317/2009 pentru aprobarea OUG nr. 23/2008, Ordinul 20/2010 privind practicarea pescuitului sportiv, hotararea 1016/2008 privind cuantumul taxelor de licentiere si autorizare in pescuit si acvacultura.lucutabogdan scrie:Salut,
Ce argumente trebuie sa aducem in aceasta situatie?
Daca poti sa scrii cateva vorbe("texte") concrete te rog, intrucat se poate sa ne fie de ajutor.
Protocolul este pentru administrarea resurselor acvatice vii nu pentru autorizarea pescuitului in habitatele naturale!
- lucutabogdan
- utilizator constant
Legea 317/2009 pentru aprobarea OUG nr. 23/2008, Ordinul 20/2010 privind practicarea pescuitului sportiv, hotararea 1016/2008 privind cuantumul taxelor de licentiere si autorizare in pescuit si acvacultura.
Protocolul este pentru administrarea resurselor acvatice vii nu pentru autorizarea pescuitului in habitatele naturale![/quote]
Salut,
Sunt informatii valabile si interesante, sa speram ca v-om putea avea un pescuit linistit. Multam si sa auzim de bine.
Fir intins!
Protocolul este pentru administrarea resurselor acvatice vii nu pentru autorizarea pescuitului in habitatele naturale![/quote]
Salut,
Sunt informatii valabile si interesante, sa speram ca v-om putea avea un pescuit linistit. Multam si sa auzim de bine.
Fir intins!
- lucutabogdan
- utilizator constant
Salut,Shoboo scrie:Explicatia ce am primit-o anul acesta de la cei care mi-au eliberat permisul legat de pescuitul pe lacurile de acumulare, in special despre Belis am vorbit, a fost ca lacurile de acumulare nu fac parte din apele in care avem voie sa pescuim cu permisul ANPA. Omul acela ma lasat efectiv in ceata. Am trait sa o aud si pe asta si habar nu am daca ii sau nu adevarata. De exemplu, anul trecut nu am avut nicio problema cu permisul ANPA pe Belis. Am prins doua controale, la fel de ok au fost ambele.
Iti recomand sa ai o discutie pe aceasta tema cu un inspector ANPA (daca ai acest permis) intrucat nu ai spus cu cine ai vb despre acest lucru.
Fir intins!
- lucutabogdan
- utilizator constant