Lacul Belis din Jud.Cluj-permisele ANPA nevalabile

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: Lacul Belis din Jud, Cluj permisele ANPA nevalabile

Mesaj de Fario_nebunu » 30 Apr 2009, 16:44

pityu scrie:De ce :?: N-am inteles. A dat cumva raspunsul corect :?:
Vezi definitia clara a unui bizbass la postarea mea anterioara.
Intrebarea a fost "Ce este un bizbass?" si nicidecum "Cine este Bizbass?"
E o diferenta :!:
Pai daca ti-au zis baietii ca ai muscat-o, acum asta e! Si muscat si cu banii luati. Poate data viitoare ai mai mult noroc! Vezi, cand upgradezi acel dictionar cu termeni "jmecheresti" sa imi dedici si mie un articol la capitolul "oameni care m-au facut...sah mat!" :lol: Hai, un 1 mai fericit si "pastravos" si tie si celorlalti care il viseaza pe "conul Salmo trutta fario"...sau coana, dupa caz!

gripone
junior
junior

Re: Lacul Belis din Jud.Cluj

Mesaj de gripone » 13 Apr 2010, 08:52

Silviu1976 scrie:Din cate am inteles de la ANPA, va aparea pe site o lista cu locatiile unde se poate pescui cu permisul lor.
Astept poate se desteapta si ei din somn!
a aparut cumva??

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 13 Apr 2010, 09:09

gripone scrie:
Silviu1976 scrie:Din cate am inteles de la ANPA, va aparea pe site o lista cu locatiile unde se poate pescui cu permisul lor.
a aparut cumva??
Evident ca nu! Permisul e valabil pe toate apele naturale: rauri, paraie, lacuri salbatice. Doar cateva zone din Delta au fost concesionate mafiotului Radutza. Toata suflarea pescareasca asteapta acum sa vada ca NU se semneaza iar protocolul ala odios intre ANPA si RNP. Sa fii sigur ca sefii RNP au contactat politicienii cu care au "afaceri" sau cumetrii si au ceruut ajutorul. Iar daca nea Bucz directorul ANPA va primi un telefon de la, sa zicem, Boc, Blaga, Videanu, Udrea, Eba, Syda (lasa-ti imaginatia sa zburde), eventual la miezul noptii cand facultatile de a rationa sunt diminuate, credeti ca va zice "Nu domnule/doamna pentru ca e contrar legii si intereselor pescarilor!" sau "E sub demnitatea mea sa fiu astfel tratat si voi demisiona maine in semn de protest" sau "Va rog nu insistati pentru ca ma supar si anunt presa!"? Daca s-ar gasi unul sa faca asa, sa ne apere interesele, zaui ca ar merita sa cotizam cu totii sa ii platim leafa dupa demisie. Numai ca ala ar trebui sa fie ceva neamt, suedez etc nu roman! :lol:

gripone
junior
junior

Mesaj de gripone » 13 Apr 2010, 09:26

sa traiesti!
Cu Boc mi-ai dat o idee!
Ia sa-l prind eu odata pe la Cluj si sa-l trag putin de maneca!Oare m-ar asculta?? Sau as trage-o pe Udrea :D :D ...Pe cineva tot trag eu... :D

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 13 Apr 2010, 13:03

gripone scrie:sa traiesti!
Sau as trage-o pe Udrea :D :D ...Pe cineva tot trag eu... :D
Da, trage-i-o lui Udrea! :lol: :lol:

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 13 Apr 2010, 15:37

Fario_nebunu scrie:
gripone scrie:
a aparut cumva??
Evident ca nu! Permisul e valabil pe toate apele naturale: rauri, paraie, lacuri salbatice. Doar cateva zone din Delta au fost concesionate mafiotului Radutza. Toata suflarea pescareasca asteapta acum sa vada ca NU se semneaza iar protocolul ala odios intre ANPA si RNP. Sa fii sigur ca sefii RNP au contactat politicienii cu care au "afaceri" sau cumetrii si au ceruut ajutorul. Iar daca nea Bucz directorul ANPA va primi un telefon de la, sa zicem, Boc, Blaga, Videanu, Udrea, Eba, Syda (lasa-ti imaginatia sa zburde), eventual la miezul noptii cand facultatile de a rationa sunt diminuate, credeti ca va zice "Nu domnule/doamna pentru ca e contrar legii si intereselor pescarilor!" sau "E sub demnitatea mea sa fiu astfel tratat si voi demisiona maine in semn de protest" sau "Va rog nu insistati pentru ca ma supar si anunt presa!"? Daca s-ar gasi unul sa faca asa, sa ne apere interesele, zaui ca ar merita sa cotizam cu totii sa ii platim leafa dupa demisie. Numai ca ala ar trebui sa fie ceva neamt, suedez etc nu roman! :lol:
Fario, Bucz nu mai este presedinte la ANPA de ceva vreme. Este unul nou, parca Manaila il cheama. Vezi site-ul ANPA.

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Belis

Mesaj de lucutabogdan » 23 Apr 2010, 17:30

Dragilor, aveti dreptate despre lacul Belis insa va scapa un singur lucru :
LACUL BELIS FACE PARTE DIN ASA NUMITA REZERVATIE NATURALA
- din pacate cred ca acesta este subiectul pe care trebuie sa il atingeti.
Va pup !

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Belis

Mesaj de lucutabogdan » 23 Apr 2010, 17:42

REZERVATIE NATURALA!
Ar fi o explicatie,nu?

taicanoe
veteran
veteran

Re: Belis

Mesaj de taicanoe » 23 Apr 2010, 17:54

lucutabogdan scrie:REZERVATIE NATURALA!
Ar fi o explicatie,nu?
si delta dunarii ce e ? o gropa de gunoi ?
mare tampenie chestia asta cu rezervatia :evil: ce legatura are pestele cu speciile protejate in rezervatie ?
S'altare și bunăstare !

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 23 Apr 2010, 17:55

De-aia se pescuieste la pastrav cu rama, se baga plase si se curenteaza?pentru ca e REZERVATIE NATURALA?

Scrie răspuns