daTudor00 scrie:Salut,
Pana la urma pot pescui la Belis cu chitanta/permis ANPA (de 1 mai) fara sa trebuiasca sa ma cert cu jandarmii, sau si mai rau sa ii dau in judecata?
Lacul Belis din Jud.Cluj-permisele ANPA nevalabile
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Lacul Belis din jud. Cluj
fario_nebunu, iti mai pun o intrebare. Daca stii sa raspunzi corect la ea, te iert de toate rautatile acumulate pe forum, imi cer si eu iertare la randul meu si iti dau jumatate din mosie si fata de sotie. Te prinzi ?
Intrebarea suna simplu: "Ce este un bizbass?" Ai voie cu bibliografia in fata si cu mii de soptitori.
A... care bibliografie? Dictionarul de jmecherii sau smecherii (cum vrei).
Daca nu stii raspunsul, ti-l voi da tot eu, ca sa nu mori de .... ciuda, dar sa vad oferta ta pentru a-l afla
Sa te vad acuma daca esti smecher intr-adevar sau numai.... te dai. (bucure(bu)stean).

Intrebarea suna simplu: "Ce este un bizbass?" Ai voie cu bibliografia in fata si cu mii de soptitori.
A... care bibliografie? Dictionarul de jmecherii sau smecherii (cum vrei).
Daca nu stii raspunsul, ti-l voi da tot eu, ca sa nu mori de .... ciuda, dar sa vad oferta ta pentru a-l afla

Sa te vad acuma daca esti smecher intr-adevar sau numai.... te dai. (bucure(bu)stean).

fairplayu', cat e fairplayu'?
Stimabili domni colegi pescari accesez forumul pentru a afla informatii valoroase despre pescuit, nu sa citesc atacurile (mai in gluma, mai in serios) unora asupra altora. Sincer ma intereseaza si pe mine situatia de la Belis, in ultimele zile intru zilnic si vad ca sunt mesaje noi pe acest topic, totusi nu la subiect. Poate fi constructiv, dar parca se polueaza prea mult topicurile interesante cu tot felul de flame-uri cu tenta personala...
Propun administratorilor acestui forum sa creeze o sectiune noua de duelari in lansete, IQ-uri, tiruri incrucisate de boilies, etc, unde sa se stabileasca ierarhiile in haita de pescari, daca intr-adevar unii simt nevoia acestui lucru.
Propun administratorilor acestui forum sa creeze o sectiune noua de duelari in lansete, IQ-uri, tiruri incrucisate de boilies, etc, unde sa se stabileasca ierarhiile in haita de pescari, daca intr-adevar unii simt nevoia acestui lucru.

Lacul Belis din Jud, Cluj permisele ANPA nevalabile
spintm a yis
Sunt intru totul de acord cu tineStimabili domni colegi pescari accesez forumul pentru a afla informatii valoroase despre pescuit, nu sa citesc atacurile (mai in gluma, mai in serios) unora asupra altora. Sincer ma intereseaza si pe mine situatia de la Belis, in ultimele zile intru zilnic si vad ca sunt mesaje noi pe acest topic, totusi nu la subiect. Poate fi constructiv, dar parca se polueaza prea mult topicurile interesante cu tot felul de flame-uri cu tenta personala...
-
- veteran
Re: Lacul Belis din Jud, Cluj permisele ANPA nevalabile
Si eu la fel, hai sa oprim "duelul" si sa lasam oamenii sa afle ce si cum e cu lacul Belis. Uite, ca sa fii linistit Pityule, "bizbass" e porecla unui pescar portughez specializat in...bass. Nuno Bizarro...bass finshing.pityu scrie: Sunt intru totul de acord cu tine
http://www.youtube.com/user/Bizbass
Scrie-i si poate accepta sa inceapa cu tine un bussiness, adica sa aduceti bass din Portugalia si sa populati Defileul Jiului. Oricum nu aveti nici o sansa cu lostrita si nici macar cu lipanul, poate ca bass-ii suporta mai bine "cutumele" mineresti de pescuit gen trotil, capse pirotehnice...stii tu ca doar esti din zona.
Hai sa-ti dau totusi raspunsul corect, dupa care lasam topicul sa mearga mai departe. Un "Bizbass" este un gulagon nedrazat, obtinut prin biribistrocizarea ciribomflaxului. Asta e definitia luata din dictionarul de smecherii, care a fost tiparit intr-un singur exemplar si care se afla in posesia subsemnatului.
N-aveai de unde sa stii
N-aveai de unde sa stii

[quote="Fario_nebunu] Uite, ca sa fii linistit Pityule, "bizbass" e porecla unui pescar portughez specializat in...bass. Nuno Bizarro...bass finshing.
.[/quote]
Te-a lasat om sarac si fara fata
[/quote]
.[/quote]

Te-a lasat om sarac si fara fata

Pityule, la faza asta ai cam muscat-o!!!Fario_nebunu scrie:Si eu la fel, hai sa oprim "duelul" si sa lasam oamenii sa afle ce si cum e cu lacul Belis. Uite, ca sa fii linistit Pityule, "bizbass" e porecla unui pescar portughez specializat in...bass. Nuno Bizarro...bass finshing.pityu scrie: Sunt intru totul de acord cu tine
Scrie-i si poate accepta sa inceapa cu tine un bussiness, adica sa aduceti bass din Portugalia si sa populati Defileul Jiului. Oricum nu aveti nici o sansa cu lostrita si nici macar cu lipanul, poate ca bass-ii suporta mai bine "cutumele" mineresti de pescuit gen trotil, capse pirotehnice...stii tu ca doar esti din zona.

De ce
N-am inteles. A dat cumva raspunsul corect
Vezi definitia clara a unui bizbass la postarea mea anterioara.
Intrebarea a fost "Ce este un bizbass?" si nicidecum "Cine este Bizbass?"
E o diferenta

Vezi definitia clara a unui bizbass la postarea mea anterioara.
Intrebarea a fost "Ce este un bizbass?" si nicidecum "Cine este Bizbass?"
E o diferenta