isi mai fac si autoritatile treaba din cand in cand sau ..?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
deci ca o concluzie a intrebarii din topic....autoritatile isi fac treaba cel mult partial mai ales atunci cand cu aceasta ocazie isi mai rezolva si probleme particulare, de altfel asta se intampla in orice domeniu din tara asta, cauzele fiind multe, incepand cu saracia terminand cu reavointa si abuzul.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare
marius olteanu scrie:eu sunt cel care a prins pestele impreuna cu un prieten,vreau sa confirm ca tot ce a scris userul pescarderapitori este total adevarat,noi pescarii din pitesti suntem vanati de frontiera pentru ca venim din pitesti si le incurcam noi socotelile pe acolo,iar braconajul este la cote maxime chiar sub baraj unde noi nu avem voie sa depasim 500m pentru ca ne da amenda 40 milioane ,
pai si a retine 94 de kg nu e tot braconaj? ... de ce va mai plangeti de braconaj cand voi suntei la fel ca ei

stiu foarte bine ca cei de la PF nu isi fac treaba, ca sunt mana in mana cu plasarii si electricienii de pe acolo dar voi ati meritat-o cu varf si indesat si as putea zice ca amenda a fost mult prea mica fata de ceea ce ati fi meritat ...
dpmdv, voi sunteti la fel ca si plasarii aia ... 94 de kg !!!! ... aveati vreo nunta de tinut sau pur si simplu era de vanzare

deci nu va plangeti ca ati primit amenda ... fiti bucurosi ca ati scapat doar cu atat ... data viitoare va fi mai rau

ps : acum nu stiu cat timp ziceau mai multi useri ca unul sau 2 lansetisti nu ar putea distruge un loc, ca de vina sunt palsele si curentul ... iata dovada ca ar putea distruge un loc si poate cele 94 de kg ar fi devenit mult mai mult daca nu ar fi venit politia ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
@anem....de cate ori in viata ai prins (si implicit in cazul tau ai eliberat 93kg de salau sau orice alt peste) IN VIATA TA? ...da-mi voie sa presupun....NICIODATA....drept urmare ce zici tu mai sus cu distrugerea de catre 2 lansetisti e pur si simplu speculatie care nu se poate aplica in nici un caz vietii reale.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare
- vampyru_a1
- veteran
asta e valabil ptr toata lumea obisnuita nu numai ptr pitesti neaparat,eu nu am inca nici una sau avertisment dar am prieteni care au la greu pt cei 500 de m si asta ptr ca nici un fel de organ de control nu a pus indicatoare sau marcaje - trebuie sa se orienteze fiecare dupa cat le masoara ochiul si daca lor nu place de tine sau mai stiu eu ce idee le vine esti ars directmarius olteanu scrie:eu sunt cel care a prins pestele impreuna cu un prieten,vreau sa confirm ca tot ce a scris userul pescarderapitori este total adevarat,noi pescarii din pitesti suntem vanati de frontiera pentru ca venim din pitesti si le incurcam noi socotelile pe acolo,iar braconajul este la cote maxime chiar sub baraj unde noi nu avem voie sa depasim 500m pentru ca ne da amenda 40 milioane ,
da, nu am prins niciodata intr-o singura partida 94 de kg ... "best of" pe partida e in jurul a vreo 50 de kile de avat care toti au inotat la sfarsitul partidei ...crysst scrie:@anem....de cate ori in viata ai prins (si implicit in cazul tau ai eliberat 93kg de salau sau orice alt peste) IN VIATA TA? ...da-mi voie sa presupun....NICIODATA....drept urmare ce zici tu mai sus cu distrugerea de catre 2 lansetisti e pur si simplu speculatie care nu se poate aplica in nici un caz vietii reale.
si nu, nu este speculatie, doi indivizi cu lansete pescuind la artificiale pot face praf un loc intr-un an de zile ... ti-o spun sigur pentru ca am un loc care a fost facut praf de un singur individ cu o rotativa care pescuia in acelasi loc vreo 6 ore pe zi (dimineata si seara) de cand se ridica prohibitia si pana se facea prea frig sa doarma in rulota ... tot ce prindea individul ala intra in juvelinc de la avat de 50 de grame la avat de 2,5kg (ala era recordul lui din cate am inteles) ...
locul respectiv colcaia de avat ... in vara asta am fost si cu greu am reusit sa prind vreo 10 avati din care doar vreo 2 sareau de 2 kile ... si asta in aproape 6 zile

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
"Prietenul" meu care spuneai ca nu ajung la struguri si din motivul asta spun ca is acrii, daca 94 de kg de salau intr-o zi, retinut tot nu este nesimtire ce este? Amortizarea investitiei?marius olteanu scrie:
total adevarat ce ai scris colegu ,noi ne am oprit din pescuit la 94kg,desi tragea in continuare ...
Cica si pe Dunare au fost unii de l-au captushit bine pe d-ul dintos....Insa, cu toate ca n-as prea vrea
....tind sa-i dau dreptate lui crysst.......multi de aici nu s-ar opri din pescuit (implicit retinut)....chiar daca ar depasi kg legale de retinere

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
AUTORITATILE????.. eu sunt din olt mai precis slatina si CREDETI-MA...."autoritatile"....cel putin la noi...pe riul OLT...DEFAPT JANDARMERIA....BAGA PLASELE SI DAU CU CURENT...NOPATEA...AU DISTRUS TOT (MOSTENI,ARCESTI,SLATIOARA,DRAGANESTI)! Acum vreo 2-3-4 ani prindeam peste la trestie....acum ne-am cumparat bete de la cele mai bune firme,am dat o caruta de ban i pe ele si pe permise bineinteles,dar ce folos? Peste nu mai este fratilor pe aceste baraje...anul acesta am prins 3 salai mai imbracati max 3kg...cel mai mare...
...si asta in martie...DEATUNCI MAI NIMIC..CITEVA KG DE CARAS SI CIORTAN....DAR UNDE SE AUZEA CA SE PRINDE PESTE SEARA URMATOARE VENEAU BAIETII SU PLASELE SI PRACTIC NE SFIDAU....LE BAGAU IN FATA NOASTRA LA 5-10M...SPUNIND CA AU AUTORIZATII LA PLASE MONO...DECI IN CONCLUZIE..."LUPU PAZNIC LA OI"!!!! VAI DE NOI OLTENII...NU STIU CUM ESTE PE ALTE PARTI DAR AICI E JALE FRATILOR PESCARI.

ACUM POATE AM DERANJAT PE MAI MULTI...DAR SPER CA CINEVA UNDEVA SA AIBA GRIJA SI DE EI...DACA NU CEI MAI MARI...MACAR DUMNEZEU..PT CA ESTE PACAT.....! AM OMIS SA VA MAI ZIC....LA SLATIOARA PE LINGA OLT MAI SUNT NISTE BALTI....(LA BALTA CU SINA)..ASA II ZICEM NOI...ANUL ACESTA SA PRINS STIUCA...AU CURENTATO SI PE AIA....UNDE SA MAI MERGEM LA PESCUIT IN PRIMAVARA??????? SA NE INDRUME AUTORITATILE....!!!!