isi mai fac si autoritatile treaba din cand in cand sau ..?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vampyru_a1
veteran
veteran

isi mai fac si autoritatile treaba din cand in cand sau ..?

Mesaj de vampyru_a1 » 12 Dec 2011, 17:27

ce ziceti baieti de asta ?
isi mai fac si autoritatile treaba din cand in cand sau a fost de ochii lumii si ai presei
http://www.adevarul.ro/locale/turnu-sev ... 39389.html[/url]

si faza cea mai tare Întreaga cantitate de peşte a fost confiscată, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 600 de lei. :wallbash: :datz: :wallbash: :datz:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 12 Dec 2011, 17:33

bine au facut ca l-au prins dar din pacate e doar praf in ochi ... in timp ce individul ala primea amenda (cam mica as zice) si ii erau confiscati pestii, altii care sunt mana in mana cu politita isi faceau treaba folosind curent sau plase ...

prea multe pile, prea multa mita si prea multe interese la mijloc ... pentru a combate braconajul cred ca minim 90% din cei care fac controale ar trebui zburati de pe posturi si inlocuiti cu ceva ecologisti, ca altfel cei noi le vor calca pe urme celor zburati ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

vampyru_a1
veteran
veteran

Mesaj de vampyru_a1 » 12 Dec 2011, 17:38

nu e cam mica amenda - e foarte mica si nu numai amenda .... imi pare rau , la asemenea cantitati omu' nici nu simte amenda sanctiunea in general

dumanelutu
senior
senior

Mesaj de dumanelutu » 12 Dec 2011, 17:51

sincer sa fiu mie mi se pare cusuta cu ata alba toata povestea. pescuiesc de mult pe dunare si cunosc o gramada de prieteni spinningari cere au mai avut si zile mai bune, dar 85 kg de salau intr-o zi la guma o singura persoana e cam inposibil, sa nu mai vorbim si de perioada asta fantastica in care se plang si cei cu plasele

dumanelutu
senior
senior

Mesaj de dumanelutu » 12 Dec 2011, 17:55

mai trebuie luat in considerare si faptul ca politistii s-au sesizat sa verifice barca unui singur spinningar, cand sunt atatea barci ce branconeaza :?:

badea lucian
senior
senior

Mesaj de badea lucian » 12 Dec 2011, 18:08

Lansete,twistere... :shock: Userii din Pitesti ne pot lamuri :wink:

Petre D.
junior
junior

Mesaj de Petre D. » 12 Dec 2011, 18:08

Cred ca Peescaru... ala na vrut sa le dea spaga si sia luato zisa..

vampyru_a1
veteran
veteran

Mesaj de vampyru_a1 » 12 Dec 2011, 18:14

badea lucian scrie:Lansete,twistere... :shock: Userii din Pitesti ne pot lamuri :wink:
lansete nimic de zis o fi avut omu' la el si twistere , da' twisterele alea puteau sa fie puse si pe niste ancoroaie (ca tot e pescar sportiv nu?) :?: . si cum ieri dupa amiaza incepuse sa creasca nivelul apei putin poate a vrut pescaru sa incerce vreo metoda de drop-shot autentica romaneasca

Lucius
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lucius » 12 Dec 2011, 18:21

Cunosc si eu localnic din Delta, nepescar de profesie ci doar un mic braconier pentru nevoi personale, posesor de permis de pescuit sportiv, care cand ese la scuturat pune in barca doua lansete ca sa justifice pestele din barca in cazul unui eventual control. Cred ca si in cazul tipului cu 85 kg de salau este ceva asemanator
BEYOND THE TRAIL

vampyru_a1
veteran
veteran

Mesaj de vampyru_a1 » 12 Dec 2011, 18:21

dumanelutu scrie:sincer sa fiu mie mi se pare cusuta cu ata alba toata povestea. pescuiesc de mult pe dunare si cunosc o gramada de prieteni spinningari cere au mai avut si zile mai bune, dar 85 kg de salau intr-o zi la guma o singura persoana e cam inposibil, sa nu mai vorbim si de perioada asta fantastica in care se plang si cei cu plasele
e posibil 85 de kg dar in gura barajului ca acolo pescuiesc doar pescarii , ca noi restu' adica pescarusii daca ne apropiem putin mai mult de limita (500m) vine vreun gliser, vine sau fluiera vreun jandarm ca doar citez un organ de control din zona baraj tiganasi-pod Balta Verde , Colonie PF 2 '' in orice pescar esta posibil sa fie deghizat un terorist''

Scrie răspuns