isi mai fac si autoritatile treaba din cand in cand sau ..?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vampyru_a1
- veteran
-
- junior
Clar ... numa' teoreticieni ... pescari din spatele calculatorului ...
Pai ca sa faci Pitesti - Turnu Severin dus intors in 440 Km trebuie sa mergi pe camp, nu pe drum (daca tot va simtiti bine in spatele monitorului verificati cu http://distanta.ro/). Oricum asta nu-i important dar daca tot te agati de o prostie ...
"Nu vreau sa pozez in marele ecologist sau mai stiu eu ce, dar asta e nesimtire."
Poate ... dar mai degraba cred ca problema ta e cu strugurii la care nu ajungi si spui ca sunt acrii.
Va urez Fir intins pana la calculator, mie nu-mi trebuie, am wireless.
Pai ca sa faci Pitesti - Turnu Severin dus intors in 440 Km trebuie sa mergi pe camp, nu pe drum (daca tot va simtiti bine in spatele monitorului verificati cu http://distanta.ro/). Oricum asta nu-i important dar daca tot te agati de o prostie ...
"Nu vreau sa pozez in marele ecologist sau mai stiu eu ce, dar asta e nesimtire."
Poate ... dar mai degraba cred ca problema ta e cu strugurii la care nu ajungi si spui ca sunt acrii.
Va urez Fir intins pana la calculator, mie nu-mi trebuie, am wireless.
- vampyru_a1
- veteran
-
- junior
"zi-mi si mie unde sa dau sa prind vreo 85 de kg de wireless"
Pai nu e clar ? ... la Portile de Fier. Acu stie toata tara.
Pentru cei ce vreti sa mergeti acolo pregatiti si ceva bani pt. amenzi. Se dau si fata motiv ... e suficient sa treci pe-acolo. Daca luati amenda pt. prea mult peste atunci bucurati-va. Macar exista un motiv.
Sa va dau un exemplu de amenda ceva mai absurda: 4000-8000 RON pentru pescuit sportiv la mai putin de 500m de baraj desi limita de "500m" nu e marcata si e plin de plase acolo ... dar nimeni nu vede.
Stiu cazuri reale ce s-au ales cu astfel de amenzi.
In schimb nu-i nici o problema daca cunosti pe cineva de la frontiera.
Asadar ... mare atentie.
Pai nu e clar ? ... la Portile de Fier. Acu stie toata tara.
Pentru cei ce vreti sa mergeti acolo pregatiti si ceva bani pt. amenzi. Se dau si fata motiv ... e suficient sa treci pe-acolo. Daca luati amenda pt. prea mult peste atunci bucurati-va. Macar exista un motiv.
Sa va dau un exemplu de amenda ceva mai absurda: 4000-8000 RON pentru pescuit sportiv la mai putin de 500m de baraj desi limita de "500m" nu e marcata si e plin de plase acolo ... dar nimeni nu vede.
Stiu cazuri reale ce s-au ales cu astfel de amenzi.
In schimb nu-i nici o problema daca cunosti pe cineva de la frontiera.
Asadar ... mare atentie.
nu stiu cat de "nesportiv" este gestul da a opri atat de mult peste in conditiile in care cu plasele se scot zilnic sute de kilograme de peste sub ocrotirea "baietilor de la frontiera". Ganditi-va ca o astfel de partida " norocoasa" poate fi unica intr-un an (cel putin ...). Nu stiu cati dintre voi s-ar fi oprit dupa primele 5 kg de peste mai ales tinand cont ca printre exempare capturate erau cateva ce depaseau aceasta greutate.
Da omule poate in locul lor prindeam 1000 de kg(dau un exemplu) dar prindeam de dragul pescuitului si opream 2-3 pesti nu n...kg ca doar nu cresc pinguini si pelicani acasa.Nu te supara dar asta e nesimtire iar cu astfel de atitudini peste niste ani generatiile care vin se vor uita in cartile de specialitate si vor spune : asa arata salaul , bibanul,cleanul etc... Analizeaza situatia existenta la ora actuala si ai sa vezi ce sumbra este. Din pacate avem extrem de multe exemple.
Nici tu nu te supara este doar parerea mea si daca gresesc asta e suntem supusi greselii.
Da omule poate in locul lor prindeam 1000 de kg(dau un exemplu) dar prindeam de dragul pescuitului si opream 2-3 pesti nu n...kg ca doar nu cresc pinguini si pelicani acasa.Nu te supara dar asta e nesimtire iar cu astfel de atitudini peste niste ani generatiile care vin se vor uita in cartile de specialitate si vor spune : asa arata salaul , bibanul,cleanul etc... Analizeaza situatia existenta la ora actuala si ai sa vezi ce sumbra este. Din pacate avem extrem de multe exemple.

totul pentru ape si pesti
Oamenii au fost turnati de braconieri, prindeau mai mult peste ca ei, ce gabori nenorociti, tipic romanesc legile sunt pentru catei nu pentru dulai!!! Auzi ce spune spurcaciunea de gabor: ,,Asemenea gen de pescuit sportiv distruge fauna acvatică şi afectează reproducerea speciei'' , dar plasele la braconieri ce fac, ajuta la reproducerea speciei sau ce!!!
Acum 3 ani am avut si eu un conflict cu aceste specimene de la frontiera si mi-au dat si amenda ca nu aveam PG (zona Chirnogi-Oltenita) iar la 20 m de mine era concurs de japca, iar gaborii nu le-au zis absolut nimic, pe unul din agenti il mai chema si Purcel numai stiu cum, niste tarfe care se iau doar de straini pe localnici ii lasa sa dea si cu carbid sau tomosan!!!
Exact, ai mare dreptate, idealul meu in viata e sa prind cat mai mult peste si sa il iau tot acasa, sa il tin pana se descompune si sa fac ingrasamant din el.pescarderapitori scrie: Poate ... dar mai degraba cred ca problema ta e cu strugurii la care nu ajungi si spui ca sunt acrii.
Daca 85 de kg de salau nu ti se pare nesimtire atunci poti sa imi spui o cantitate care exprima nesimtirea? O tona, doua?