Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
In F N P S R, competitiile se discuta in cadrul directiei COMPETITII, care e formata din sectiuni pe diferitele discipline. Nimeni nu organizeaza nimic si in numele nimanui, de cit cei ce fac parte din disciplina si sectiunea respectiva. Cei ce se ocupa de stationar isi vor stabilii ce si cum, cei ce sint cu musca se vor intilnii si vor stabilii propriul program competitional cei cu spinningul la fel care-i problema??? ca se invoca faptul ca "ne-am saturat sa ne organizeze alticeva...." este posibil sa fie asa ceva, dar in alta parte, nu in Federatia noastra. In interiorul Federatiei noastre discutiile se poarta pe principiul de normalitate, din bun simt. Eu sint convins, ca si multi altii, ca treaba nu sta asa cum se incearca a fi expusa. Buba e in alta parte...
Nu asta e motivul pt. care nu se doreste sa se faca uneala, sa existe o singura Federatie si cei care pescuiesc crap in competitie sa se gaseasca in sectiunea competitii disciplina pescuit la crap, unde intre ei se vor sfatuii cum sa faca, ca treburile sa mearga mai bine...sa-si organizeze toate problemele pina la cele mai mici detalii, eu asa vad lucrurile SI ASA CRED CA AR TREBUII SA FIE IN CADRUL UNEI NORMALITATI DEPLINE. Deocamdata cele expuse de dinsii nu pot fi imputate Federatie noastre, deoarece in Federatia nostra lucrurile stau asa cum le-am discutat ceva mai mainte. Ori de cite ori se poate sa apara premizele unor disensiuni, ne intilnim si rezolvam problema in asa fel incit sa nu se gaseasca intre noi motive de a nu fi uniti.
Este clar, sint alte motivatii, dar acestea nu sint dorite sa fie facute publice...timpul va demonstra acest adevar.
Eu sint convins ca ratiunea va invinge si ca Romanii nu sint blestemati sa fie intotdeauna dezbinati...Este vorba de cu totul altceva...o zi buna D-nilor...
Nu asta e motivul pt. care nu se doreste sa se faca uneala, sa existe o singura Federatie si cei care pescuiesc crap in competitie sa se gaseasca in sectiunea competitii disciplina pescuit la crap, unde intre ei se vor sfatuii cum sa faca, ca treburile sa mearga mai bine...sa-si organizeze toate problemele pina la cele mai mici detalii, eu asa vad lucrurile SI ASA CRED CA AR TREBUII SA FIE IN CADRUL UNEI NORMALITATI DEPLINE. Deocamdata cele expuse de dinsii nu pot fi imputate Federatie noastre, deoarece in Federatia nostra lucrurile stau asa cum le-am discutat ceva mai mainte. Ori de cite ori se poate sa apara premizele unor disensiuni, ne intilnim si rezolvam problema in asa fel incit sa nu se gaseasca intre noi motive de a nu fi uniti.
Este clar, sint alte motivatii, dar acestea nu sint dorite sa fie facute publice...timpul va demonstra acest adevar.
Eu sint convins ca ratiunea va invinge si ca Romanii nu sint blestemati sa fie intotdeauna dezbinati...Este vorba de cu totul altceva...o zi buna D-nilor...
Florentin,
Ti-am spus ca intentionez sa promovez proiectul asociatiei la emisiunea ta. Am capitol special de promovare si bani pentru promovare. Daca ai inteles ca vreau sa cumpar publicitate la tine, ai inteles gresit. Nu ti-a cerut nimeni sa faci sluj la Alba; vad ca faci in alta parte. Nu-mi aduc aminte sa ma fi refuzat vreodata la emisiune, fiindca tu ma invitai. Te interesa litigiul nostru cu AGVPS, asta era tema. De ce nu il intrebi pe Gigi, cum a palmat AGVPS 1400 ha luciu de apa si el habar nu are? Vrei proba? Ia de la secretariatul guvernului fundamentarea HG 259/2001, cand le-a dat Nastase utilitate publica, si sa vad o dai pe sticla? Daca nu faci rost de ea ti-o dau eu. Vezi cum au pus mana si pe pastravariile statului si Gigi se intreaba de ce nu fac asociatiile populari. Ai avea o groaza de lucruri de spus in emisiunea ta ca formator de opinie dar vad ca preferi se te vezi pe tine la pescuit si prietenii tai. Salutare.
Ti-am spus ca intentionez sa promovez proiectul asociatiei la emisiunea ta. Am capitol special de promovare si bani pentru promovare. Daca ai inteles ca vreau sa cumpar publicitate la tine, ai inteles gresit. Nu ti-a cerut nimeni sa faci sluj la Alba; vad ca faci in alta parte. Nu-mi aduc aminte sa ma fi refuzat vreodata la emisiune, fiindca tu ma invitai. Te interesa litigiul nostru cu AGVPS, asta era tema. De ce nu il intrebi pe Gigi, cum a palmat AGVPS 1400 ha luciu de apa si el habar nu are? Vrei proba? Ia de la secretariatul guvernului fundamentarea HG 259/2001, cand le-a dat Nastase utilitate publica, si sa vad o dai pe sticla? Daca nu faci rost de ea ti-o dau eu. Vezi cum au pus mana si pe pastravariile statului si Gigi se intreaba de ce nu fac asociatiile populari. Ai avea o groaza de lucruri de spus in emisiunea ta ca formator de opinie dar vad ca preferi se te vezi pe tine la pescuit si prietenii tai. Salutare.
-
- junior
dragi pescari si participanti la discutii pe acest forum
nu va lasati amagiti, nu este vorba de nici o segregare a pescarilor!
exista, intr-adevar, doua tabere, dupa cum urmeaza:
mica publicitate
1. NOI - pescari de competitie cautam forma de organizare si manager(i) care sa conduca pescuitul competional in Romania
2. EL - manager cauta (si) pescari de competitie pe care sa-i conduca
p.s. daca face cineva remarca "pai, v-ati gasit!" ma mut pe site-ul www.anaaremere.ro
nu va lasati amagiti, nu este vorba de nici o segregare a pescarilor!
exista, intr-adevar, doua tabere, dupa cum urmeaza:
mica publicitate
1. NOI - pescari de competitie cautam forma de organizare si manager(i) care sa conduca pescuitul competional in Romania
2. EL - manager cauta (si) pescari de competitie pe care sa-i conduca
p.s. daca face cineva remarca "pai, v-ati gasit!" ma mut pe site-ul www.anaaremere.ro
Senzor Carp Team- APCR
www.crapmania.ro
www.crapmania.ro
-
- junior
a nu stiu cata dezinformare, abureala si ignoranta a managerului de profesie.apsalba scrie:Pacat sa nu crezi ca mai exista si cate uni, putini adevarat, care vor sa mai faca cate ceva. Despre asociere si libera practica a pescuitului am tot vorbit si mi-am spus punctul de vedere. Te intreb acum, si daca cunosti legea sportului, sa spui cum vezi precizarea ca sportivii profesionisti trebuie sa aiba carte de munca si sa fie salariatii cluburilor profesioniste.
Asta intentioneaza federatia de crap? HG 848?2001 (Regulamentul de aplicare a legii sportului).
in primul rand insista cu titulatura "federatia de crap", din motivul clar de a ne pune pe pozitii de fronda cu pescarii de rapitori pe al caror site si discutam.
noi nu suntem "federatia de crap", oameni buni, astea sunt textele ieftine ale managerului. noi vrem sa infiintam FRPS impreuna cu toate disciplinele de pescuit sportiv!
pe urma, managerul intreaba ironic daca noi intentionam sa facem Federatia cu sportivi profesionisti angajati cu carte de munca.
probabil ca el vrea sa o faca cu cei 2200 de membrii ai aps alba care au cumparat permis de la el pentru simplul motiv ca l-a vandut mai ieftin decat agvps-ul (oamenii n-au nici o vina, dar nici nu impartasesc in vreun fel convingerile ideologice ale managerului, majoritatea nici nu stiu cum il cheama sau cum arata)
art 14, aliniat 1, legea 69
cluburile pot avea sportivi
- amatori
- profesionisti
Senzor Carp Team- APCR
www.crapmania.ro
www.crapmania.ro
-
- junior
O federatie de pescuit sportiv de competitie - e buna si asta - sa se ocupe exclusiv de competitii - crap / spinning / stationar / muscarit -
- formata din sportivi legitimati la cluburi sportive.
O federatie de pescuit sportiv/recreativ ... care sa reprezinte interesele celor multi si neinteresati de concursuri - formata din asociatii (ONG-uri) - ecologizari, protejarea habitatelor si a mediului .etc. dar aceste asociatii sa nu aiba ca pricipal obiect de activitate eliberarea permiselor.
Cer sa fie abolita sclavia - sa pot cumpara permisul de pescuit pentru apele publice de la orice chiosc iar acest permis sa fie valabil pe toate apele publice din romania.
- formata din sportivi legitimati la cluburi sportive.
O federatie de pescuit sportiv/recreativ ... care sa reprezinte interesele celor multi si neinteresati de concursuri - formata din asociatii (ONG-uri) - ecologizari, protejarea habitatelor si a mediului .etc. dar aceste asociatii sa nu aiba ca pricipal obiect de activitate eliberarea permiselor.
Cer sa fie abolita sclavia - sa pot cumpara permisul de pescuit pentru apele publice de la orice chiosc iar acest permis sa fie valabil pe toate apele publice din romania.
S'altare și bunăstare !
Ce frumos vorbeste Taicanoe; faceti tata asociatii sa ecologizeze, ca sa vina ai nostri sa pescuiasca. Noi suntem meseriasii, maestri emeriti ai pescuitului, si voi sunteti aia cu ranitul. Bravos. Probabil ca toate concursurile de musca, spinning, stationar se fac pe luna, nu pe apele statului. Cati asa zisi proprietari sunt patroni pe baltile pe care fac concursuri? Nu le au concesionate tot de la stat? Si luate asa cum le-au luat (vezi cazul Hobaia). Sau fac afaceri cu statul ca Dl. Raduta cu sturionii lui Gigi? Oare ce face parchetul de nu verifica de ce a dat 10 EUR pe o fata de sturion care in toata UE costa un EUR? Asta-i prietenul pescarilor. Il doare in cot de pescari, sa mearga tata spaga.
Diversiunea cu federatia de crap care face si desface mi se pare de prost gust. Este ca si cum am spune aici ca asociatiile trebuie sa semneze adeziuni la APS ALba si nu la fnps. APCR, asociatii de spinning, stationar si fly, se vor intalni foarte curand pentru a se organiza intr-o structura acceptata de ANS. Sunt asteptati toti cei care nu accepta sa devina o masa de manevra pentru fuhrerul de la Alba si pentru clarvazatorul care sta cu o buca la Agentie, alta la Companie, cu un picior la federatie si altul la AVP.
P.S. Stiti care este numitorul comun intre Popescu si Gigi Stefan? Adrian Ionascu, purtator de cuvant si la federatie si la agentie. Bravo tie Adriane, i-ai facut din vorbe pe amandoi. Cand doi sefi se injura subalternul prinde functii. Arta si cofetarie.
P.S. Stiti care este numitorul comun intre Popescu si Gigi Stefan? Adrian Ionascu, purtator de cuvant si la federatie si la agentie. Bravo tie Adriane, i-ai facut din vorbe pe amandoi. Cand doi sefi se injura subalternul prinde functii. Arta si cofetarie.