Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 29 Dec 2006, 19:13

Florentin, cum de nu te-ai sesizat cand Gigi a zis ca RNP e gestionar pe ape si sa-l tragi de maneca sa ii spui sa mai citeasca legea? Ca simplu pescar, as prefera ca cei din presa sa fie mai echidistanti.
Apoi m-a chiar enervat cand a acuzat asociatiile ca n-au facut absolut nimic pentru pescari. Ne-a intrebat vreodata ce am facut? A citit revistele de profil si site-urile? In mod sigur nu, altfel ar fi vazut ca au fost si realizari. Pe un post TV, o astfel de afirmatie a sunat ca o bataie de joc la adresa asociatiilor, altele decat AJVPS, precum si ca un indemn citit printre randuri ca pescarii sa mearga la AJVPS-uri, ca si-asa celelalte asociatii nu fac nimic pentru ei.

Adrian Ionascu, tu chiar nu-i povestesti nimic din ce citesti pe aici ca fac asociatiile?

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 29 Dec 2006, 19:20

Doamne, unde am ajuns...eram in stare sa bag mina in foc pt. Gigi Stefan...oare ce s-a intimplat cu acest om???? De ceva timp a inceput sa germineze idea ca s-ar putea sa....cite deziluzii trebuie sa ti in brate... si cite or mai venii...cine stie..noi ne mirim intre noi si cei ce trebuie sa faca sa mearga treaba....m-a facut praf, chestia asta...
LA MULTZI ANI si sper ca la nul nu o sa mai avem parte de asa ceva.
Poate ca schimbarea ministrului....

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 29 Dec 2006, 19:21

andrei vladeanu scrie: am postat civilizat si la obiect de fiecare data pe acest site.
lui adrian ionascu (viitorul presedinte al federatiei de la Alba, dupa spusele lui Popescu, da! mi-a spus mie personal) i-am dat chiar dreptate intr-o postare anterioara.
de data aceasta adrian ionascu este cel putin obraznic, sa nu spun mai mult.
cum iti permiti tu sa afirmi ca APCR a avut avantaje financiare din organizarea Campionatului National? pe ce te bazezi?
deduci ca avem avantaje finaciare pentru ca ne agitam?
cu logica asta de Pescar Modern te-as putea intreba TU DE CE TE AGITI, in cazul asta?

ai grija ca faci postari lungi si ajungi sa-ti raspunzi singur la intrebarile acuzatoare.
intrebi de ce nu am demarat mai demult intocmirea Federatiei, iar patruzeci si ceva de randuri mai jos recunosti ca lucrurile nu sunt coapte inca pentru asa ceva.

am spus-o si o repet. recunosc si eu ca lucrurile nu sunt inca tocmai coapte pentru infiintarea unei Federatii Sportive. Poate peste cativa ani ar fi fost mai indicat. Totusi, noi o s-o facem acum! De ce?
Repet exemplul cu locuintele sparte. Locatarii isi monteaza alarme abia dupa prima tentativa de efractie, cu toate ca ar fi avut toate atuurile sa o faca mai devreme, ca sa citez un presedinte de Federatie fara Federatie...
Andrei
am recitit ce scrisesem si vreau sa nuantez. s-a vrut doar o presupunere, nu o acuzatie, pentru a explica brusca voastra schimbare de program.
iti face impresia ca eu ma agit? am postat de 3 ori la discutia asta. tu de vreo 20 de ori numai aici, plus semnale pe toate siturile de pescuit. plus o continua mobilizare cu telefoane prin tara.
daca m-ai cunoaste mai bine ti-ai da seama ca nu sunt genul care sa se impinga in fatza ca sa culeaga aplauze si functii.
de cateva saptamani ati demarat o actiune pe care nu pot s-o numesc decat pompieristica de creare in pripa a unei federatii de pescuit tocmai ca sa contracarati actiunea celeilalte federatii. asta dupa ce ani de zile nu ati aratat nici o intentie in sensul asta. sunt convins ca daca ramanea doar AGVPS stateati linistiti in continuare.
explica-mi si mie ce va fura noua federatie? de ce in domeniul competitiilor de pescuit AGVPS, adica dracu` ca sa te citez, este bun iar noua federatie reprezinta tot ce poate fi mai rau? de ce cu AGVPS se poate discuta si colabora dar cu noua federatie nu?
de ce atunci cand se incearca de ceva timp cristalizarea unui opozitii unite care sa reprezinte interesele pescarilor sportivi ca o contrapondere la AGVPS apar noi tendinte divergente si valuri de zoaie peste cei care incearca sa faca ceva?
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 29 Dec 2006, 19:53

Referitor la asa sforaitoarele astea federatii ce se infiinteaza de nu stiu cand, altele brusc sau mai putin brusc, nu stiu zau daca aceasta segregare a pescarilor foloseste lor. Sunt niste idei vehiculate si de o parte a celor de la alba si de ceilalti -a crapistilor sau poate mai apare inca una- (nu conteaza cate-or fi). Eu cred ca de le punem toate la un loc, sa le cizelam, sa le discutam, sa scoatem ce e mai bun si sa indepartam ce nu convine ar rezolva situatia mult mai usor. Doar ne inhamam la aceasi caruta, ar fi bine sa tragem in aceasi directie...
Pentru pura curiozitate, pentru dialog, de dragu pescuitului sau ce alte motive vreti voi haideti sa propunem o adunare cu alba, cu bucurestiu cu moldova, etc si sa se stea la masa discutiei.
Altfel batem apa in piua de-a moaca:)

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 29 Dec 2006, 20:14

Am vazut niste postari ale initiatorilor federatiei de crap.
Ex. Trebuie sa marim barul;
Maestre, care asociatie din Brasov ca nu stim niciuna;
Din Timisoara CSP Magus (n.r. membru fondator ANPSR)

Cei care ati fost la Alba, cred ca ati sesizat diferenta de tinuta. si ca sa nu mai fie discutii, FNPSR depune documentatia pana in 20 ianuarie 2007 pentru recunoasterea pescuitului ca sport si inregistrarea federatiei la ANS. Crapistii sa fac ce considera ei ca este mai bine.

florentiniuga
junior
junior

Mesaj de florentiniuga » 29 Dec 2006, 22:20

@MihaiV
Pertinente observatiile tale. O sa incerc sa-i iau lui Gigi un interviu separat, in ianuarie, pe aceste teme si promit sa-i cer raspunsuri concrete. In ceea ce ma priveste, mai am si eu scapari. Daca nu ma suna nimeni sa-mi spuna ca face populare, eu de unde sa stiu? Crezi ca pot sa stau toata ziua sa citesc toate site-urile asociatiilor si sa ma autoinvit la actiunile lor? Nu neg ca Gigi imi e apropiat (prieten e prea mult spus) si de aceea stiu ca a avut numai intentii bune pentru pescari. Din nefericire, toate aceste intentii au fost blocate, boicotate si i s-a impus o politica pe care nici el nu o agreeaza. De asemenea, mai cred ca are in jurul lui consilieri nu prea devotati cauzei sau neprofesionisti.

@apsalba
Fata in fata cu Gigi? La emisiunea mea? Pe banii aia? Sau pe suta de milioane cu care ma alergi de cateva luni sa-ti ridic in slavi asociatia? Inca n-am ajuns sa ma prostituez. De aceea te-am refuzat, elegant pana acum dar si constant. De cate ori te-am invitat pana acum sa vorbesti la emisiune in ultimele luni (gratis), m-ai ocolit. M-ai ocolit si la intalnirea de la Bucuresti cu asociatiile de aici, din primavara. Acum ce astepti din partea mea? Sa fac sluj la Alba? Pas! Astept eu in schimb un raspuns pe care il eviti sistematic. Pro sau contra asocierii?

@ toate asociatiile
Am rugamintea, pentru toti cei care doresc sa le popularizez actiunile, sa folositi forumul de pe site-ul emisiunii, unde gasiti o sectiune speciala intitulata Asociatiile de pescuit din Romania. Este singura mea sursa, in afara de telefon, din care pot afla ce faceti. Altfel, nu va suparati pe mine. Eu vreau sa va ajut, asa cum am facut-o si pana acum. Dady mi-e martor si nu numai el.

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 29 Dec 2006, 23:08

Salut Florentine, sper ca sa pastrezi in continuare aceasta dorinta de a venii in sprijinul asociatiilor. Eu iti multumesc pt. ce ai facut pina acum si sper ca si in continuare sa avem o colaborare buna in folosul pescarilor nostrii. Se pare ca ai ramas singurul care mai pui pe sticla citeceva si despre pescari. Inca o data multumesc in numele celor multi si INTEGRARE PLACUTA
LA MULTZI ANI SI....FIRE INTINSEEEEEE !!!!!!! IN 2007

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 29 Dec 2006, 23:17

adrian ionascu scrie:...explica-mi si mie ce va fura noua federatie?...
Ii cer scuze lui Andrei, ca raspund in locul lui. Dar asta e parerea mea, a lui poate sa fie diferita.

Uite ce e D-le Ionascu.

Ne-am saturat sa ne organizeze altcineva concursurile.
Ne-am saturat de o adunare de partid sa hotarasca pentru noi.
De ce sa asteptam sa ne voteze calendarul competitional nustiu ce asociatii (scuze reprezentantilor lor, ma refer strict la obiect) care nu au nimic comun cu competitia?
Calendarul, calificarile, iu neim it (vorba lui Mircea :lol: ) trebuie sa fie discutate/votate de catre PARTICIPANTI nu de unchi'miu din Ponorel care prinde si el un baboi sa puna pe spuza.

E clar acum ???

Si nici de AGVPS sau de orice alta entitate nationala.
Ce, cheltuiesc ei bani pentru pregatirile de concurs? Pentru antrenamente, pentru nada? Ne scot ei pe bilet de voie de la munca? Ne alina ei amarul cand dupa 24 sau 48 de ore nu avem nici un peste prins? Ne spun ei ce strategie sa abordam, ce sa schimbam?

PESCUIESC EI IN LOCUL NOSTRU ??? Pe ploaie, pe 45 grade vara sau cu gheata pe lansete toamna? Ne ung ei arsurile de pe fata vara si bataturile de la picioare (SCUZE :evil: ) toamna?

Vreti ca creeati un MAMUT national mai ceva ca AGVPS-ul.

ASTA nu ne convine, si cred ca nu convine multor pescari. Dar unii prefera sa sta in banca lor sa vada ce iese, unii sunt incantati de ceva posturi caldute ce vor aparea cu aceasta ocazie, iar altii, marea masa a pescarilor, nu au acces la informatie si internet, drept pentru care sunt "ametiti" cu vorbe frumoase prin ziarul local sau pe la diverse intalniri cu "fete de masa scrobite".

Asta nu ne convine.

Mai bine pun lansetele in cui.

Si e valabil si pentru celelalte ramuri ale pescuitului sportiv. Doar n-o sa accepte "rapitorii" sau "muscarii" sa le votez eu sau altii ca mine organizarea si desfasuratea competitiilor pe ramura lor.

Asta nu ne convine,

Cu stima,

Vali Vesa - APCR

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 30 Dec 2006, 00:34

apsalba scrie:Am vazut niste postari ale initiatorilor federatiei de crap.
Ex. Trebuie sa marim barul;
Maestre, care asociatie din Brasov ca nu stim niciuna;
Din Timisoara CSP Magus (n.r. membru fondator ANPSR)

Cei care ati fost la Alba, cred ca ati sesizat diferenta de tinuta. si ca sa nu mai fie discutii, FNPSR depune documentatia pana in 20 ianuarie 2007 pentru recunoasterea pescuitului ca sport si inregistrarea federatiei la ANS. Crapistii sa fac ce considera ei ca este mai bine.
MAESTRE apsalba, de ce nu ne atacati pe site-ul nostru? De ce trebuie sa muscati pe la spate (ca stiti ca aici craparii nu intra)?
Si de ce ne incitati la "off topic" ??? Doar doar ne luam vre-un "ban"???

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Dec 2006, 01:53

Stefan Tudose scrie:Si acuma ce mai vrei? Sa-ti ia federatia barca si sa-ti plateasca taxa de inscriere in competitii?
nicidecum, vreau doar ca aceste concursuri sa fie accesibile mai multor persoane, nu unui cerc restrans care se va regasi in fiecare an in ele, asta e. Si sa vin cu inca o intrebare ca vad ca se vor face 100 de Federatii, cine va conduce federatia???, ca io vad situatia un pic pe dos. Vin eu si zic "maine fac de la mine FRCSER....DS mai is pretin si cu nush care de la o asociatie mai is inscris si la alta, e ok pana aici , miam propus sa fac din pescuit sport, pe unii ii incanta, vor si ei sa mi se alature , dar DE CE nu se face asa un sondaj in randul intregii pescarimi asupra acestei federatii, adica de ce daca cineva vine cu ideea , mica turma (crema pescarimii) sare inainte si cere aderarea la aceasta federatie si restu populatiei nu poate spune nimic. Ori is io mai miop ori se incearca abuziv creearea acestei Federatii de catre un grup de oameni cu interese ... asta e, faceti fratilor 1000 de Federatii ca si astea or sa ia bani ca de undeva se vor plati funciile astea....suferim de aceeasi problema din '89 incoace , multa birocratie, multi stau la birou si la munca nu pune nimeni mana...pentru mine sunteti un caz pierdut...o alta forma de a lua bani, cand o sa ziceti hai ma baieti ca avem 1000 de oameni in Federatie, hai sa curatam un Olt, un Mures atunci sa dati pe forum sa particip si eu, pana una alta vedetiva de concursurile aristocrate :evil:

Scrie răspuns