Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
eu pescuiesc deja cat pot de mult in alte tari, m-am saturat de marlaniile de aici. DIn pacate, in loc sa cheltui bani aici, pentru binele unei asociatii locale, sa dau bani la o pensiune romaneasca, o fac pentru straini. Cu parere de rau dar am o viata de trait si nu mai am chef sa ma enervez in timpul meu liber pentru tot felul de prostii debitate si puse in aplicare.. Nu mai am rabdare ca pielea mea si nervii mei sa fie poligon de incercari...
Nu am spus ca 2000000 de membrii , ci pescari . Sunt atatia dar nu-si permit sa plateasca permisul si unii nu au nici interesul , dar la un permis la pret accesibil fi sigur ca ar fi mai mult de 140000adrian ionascu scrie:2 milioane de pescari? sa fim seriosi. sunt in jur de 140.000 de permise vandute la CNAFP, in toata tara.
100.000 pescari in campionatul national? nici in China nu exista asa ceva.![]()
sincer nu vad 100.000 de semnaturi stranse de pescari.
sa nu uitam lista deschisa acum cativa ani de revista de la Sibiu "Pescuitul in Romania" (intre timp sucombata) care reusisera sa stranga vreo 1800 de semnaturi, pentru autorizarea pescuitului pe timpul noptii. asta dupa un tam-tam indelungat.
dar nu e nevoie de aceste semnaturi atata timp cat un parlamentar poate fi convins sa promoveze un astfel de proiect de lege, exact cum au facut cei de la Alba.
-
- senior
da. asa e. dar pana la 2 milioane mai e drum lung.
parerea mea este ca nu avem in momentul asta mai mult de 400-500.000 de pescari, asta daca-i punem la socoteala si pe cei care ies doar de cateva ori pe an.
parerea mea este ca nu avem in momentul asta mai mult de 400-500.000 de pescari, asta daca-i punem la socoteala si pe cei care ies doar de cateva ori pe an.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !
In FNPSR sau mai inscris si au primit statut de membrii fondatori urmatorii:
APS Reghin
CPS MAGUS Timisoara
Pentru cei care isi exprima dorinta de inscriere in Federatie, Adunarea Generala a hotarat ca toate asociatiile care adera pina in data de 15.12.2006, primesc statut de membrii fondatori. Va asteptam
APS Reghin
CPS MAGUS Timisoara
Pentru cei care isi exprima dorinta de inscriere in Federatie, Adunarea Generala a hotarat ca toate asociatiile care adera pina in data de 15.12.2006, primesc statut de membrii fondatori. Va asteptam