Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
blackmind
- utilizator constant

Cu totii am fost tineri odata si stim bine inclinatia tinerilor spre extreme . Unde ai vazut tu un tanar echilibrat ?
yeee sunt bolnavvvv

(mi-au spus mai multi)
in alte tari iubitorii de sportivitate populeaza in fiecare saptamana peaia ii inteleg ca vor sa scoata profit ...apsalba ce ai facut pentru pescuit, mediu, pana in 2004 ca din 2005 decand cu permisele la asociatii au prins mai multi grai dar ca mata nici unu

(sunt rautacios)
Vedeti ca forurile internationale accepta ca partener doar o singura federatie.
hiihih ti-a luat-o inainte Tarus cu vreo 2 ani

sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
-
apsalba
- veteran

Dl. Tarus trebuie sa continue sa faca ce facem noi, adica recunoasterea pescuitului ca sport. Asta cere munca si bani. Nu stiu citi sunt dispusi sa dea bani de la ei, pentru ceva din care nu te alegi cu nimic.
Ce am facut pentru pescuit? Am depus un proiect de 2.6 miliarde lei 90% nerambursabili pentru a face riurile din judetul Alba sa arate ca in occident. E suficient pentru inceput? Proiectul l-am facut fara bani.
-
genu
- veteran

Nu astepta prea multe de la Tarus . Are el oamenii lui si interesele sale . In 2 sezoane te face praf doar ca sa fie el cel mai tare . Serios . Pityu il apara pentru ca este unul din oamenii lui de baza , de aceea a si vrut sa sponsorizeze concursul cu revista pescar modern .

Daca ii ridici o statuie lui kill eventual intrii in gratiile lui altfel ai pierdut .

-
apsalba
- veteran

Nu suntem chiar asa de usor de facut praf. Au incercat si altii. Vezi procesele cu AJVPS. Cind se vor termina o sa va umfle risul pe toti.
-
genu
- veteran

Nu te-am subestimat dar ... nu mai spun nimic ca se supara altii pe mine . Dar daca am dreptate o sa-mi spun parerea chiar daca o sa-mi fac dusmani si unora nu o sa le cada bine.
-
pityu
- veteran

Genu a zis : " ...Pityu il apara pentru ca este unul din oamenii lui de baza , de aceea a si vrut sa sponsorizeze concursul cu revista pescar modern . "
Esti un om de rea credinta Genule ! Eu ma bucur daca tu spui ca sunt omul de baza a D-lui Victor Tarus si daca e asa cum spui tu, sa stii ca sunt asta pe munca mea de peste 10 ani la Revista Pescar Modern. Nu stiu daca mi-ai citit vreodata vreun articol, dar daca ai fi facut-o nu cred ca mai vorbeai asa. Am primit destule aprecieri de la multi pescari din tara, asa ca este loc destul si pentru critici !
Un singur lucru te rog ! Inainte sa vorbesti, citeste-mi articolele. Daca imi trimiti adresa ta, vei primi cadou ultimul numar al revistei.
In ceea ce priveste concursul, nu era vorba de nici o sponsorizare. Prin acordarea unei reviste drept cadou tuturor participantilor doresc doar sa suscit interesul pescarilor pentru a se documenta din revistele de specialitate. Nu pentru publicitate sau pentru alt interes. Promit solemn ca daca imi faci tu rost de cateva zeci de exemplare din orice alta revista voi proceda la fel, ca sa-ti demonstrez ca nu urmaresc interese ascunse !
Deocamdata atata pot si atata fac, dar o fac din placere ! Daca tu poti mai mult, decat sa vorbesti prostii pe forum si sa te dai smecher, mai bine fa si tu ceva concret, si-ti garantez ca eu voi stii sa-ti fiu recunoscator, asa cum nu mi-e rusine sa o spun ca ii sunt recunoscator si lui Apsalba pentru tot ce a facut pana acuma pentru pescari !
-
genu
- veteran

Atunci primeste scuzele mele pentru ca am sarit calul , dar dupa concursul de la Vidraru nu puteam sa-mi fac alta parere decat ceea ce am scris . Si tu si alti colaboratori ati primit premii de la el dar pe mine m-a furat rau si eu nu pot sa uit . In afara ca trebuia sa fiu al 3-lea si nu al 4-lea nu am primit nici macar premiul promis inainte de concurs , cand trebuiau premiati primii 5 . Si am fotografia facuta cu rezultatele modificate asa cum a "vrut pixul lui Tarus " . Cat priveste articolele tale sa sti ca le citesc intotdeauna , pentru ca tu esti unul din cei ce scriu articolele bune din revista lui . Jos palaria in fata ta , dar prima impresie asta a fost . Parerea mea care se poate schimba si sper in bine cu toate ca eu cu tine nu prea ne-am vorbit la Vidraru , decat cu colegii tai cu care m-am inteles bine si am baut si o tuica buna . O sa-ti trimit niste poze daca vrei . Inca odata scuze dar asta a fost . Sa lasam trecutul pentru ca ceea ce a fost nu se mai poate schimba . Toate cele bune si salutari celor din Lupeni .
-
Dady
- veteran

Pytiu, Genu, si toti ceilalti. Nu stiu daca mai are sens sa spun ca am colaborat cu Tarus ceva vreme. Poate ca ma avut ceva motive sa nu mai colaborez cu el. Pytiu, asta nu inseamna sa faci la fel. Insa am convingerea personala si spun asta ca este multa lume care-l cunoaste pe Tarus. Am convingerea ca nu prea are multe lucruri comune cu ceea ce vrem noi pt. pescuitul romanesc. Ultima dovada este ziua cind ne-am intilnit la Bucuresti la sediul Av la Pesc, si cind Victor era jos si m-a sunat sa ma intilnesc cu el si la insistentele mele nu a vrut sa urce in sala de sedinte unde cei mai multi erau, cum era si normal, bucurestenii lui. A refuzat categoric, a trimis niste hirtii lui Oana sa prezinte federatia facuta de Vitor. Pt cine a facut Victor federatia?????
Ca la noi nu s-a gindit, si spun asta pt ca stia destul de bine ca avem asociatii si vrem federatie, cel putin despre asoc noastra stia sigur. Ce anume l-a tinut in loc ca sa ne contacteze? Nu m-am certat niciodata cu Victor si nu am sa o fac, faptul ca nu mai colaboram, este alta problema, dar interesele pescarilor sint ale lor si nu pot fi confundate cu ale noastre. Asa ca am mari rezerve fata de Victor Tarus si fata de ce anume vrea el. Este cert ca federatia pe care, ma rog a facut-o este o federatie a lui, in care noi ceilalti nu prea avem loc. Sint la fel de convins ca nu va venii veci sa faca front comul cu federatia noastra chit ca noi facem treburi bune pt pescarii si pescuitul romanesc. Va rog sa ma scuzati daca am deranjat pe careva, dar stiu destui oameni de baza care nu intra pe net dar care au aceiasi parere, ba unii chiar mai nociva ca parerea mea. Sa stiti ca nu am dat gres cind am spus ca am cunoscut pe cineva si acesta mi-a facut o anume parere si nu am impresii preconcepute si nici nu sint un om influentabil. Sa dea Domnul sa spun eu prostii si treburile sa fie contrar a ceea ce spun eu si Victor sa se alature federatiei noastre. Spun asta si nu invers, pt ca noi existam si facem ceea ce tre facut pt pescari, pe cind el nu am auzit sa faca ceva, cel putin eu nu m-am simt legat de vreo actiune a lui care sa ma ajute cu ceva. Am mai spus-o, este vorba si de sfere de interese care nu converg intre veea ce vrem noi si ce vrea Tarus.
-
pityu
- veteran

Dady ! M-ai convins si tu si Apsalba de bunele voastre intentii si eu la randu-mi as vrea sa va asigur de respectul si sustinerea mea personala ptr. tot ceea ce faceti. Tot ce va rog este sa nu ma considerati dusman. Deocamdata nu pot sa vin alaturi de voi pentru ca sunt intr-o alta "barca", dar asta nu inseamna sa nu ne vorbim sau chiar sa colaboram in anumite probleme !
Va salut cu respect pe toti !
Genu ! Si eu imi cer scuze ca poate ti-am raspuns putin cam dur. Te asigur insa ca nu sunt un om rau, dimpotriva ! Prietenii mei iti pot confirma. Salutari tie, D-lui col. Giurca si tuturor pescarilor ciucani !!!
-
Dady
- veteran

Salut Pytiu, si sper ca esti la fel de comvins ca nu pot sa fiu in relatii de dusmanie cu nimeni, mai ales cu tine. Ramine cum am stabilit si cu prima ocazie cind voi avea drum in Petrosani sigur ne vom vedea. Iti respect convingerea si sper sa nu fi dezamagit. Eu nu am facut altceva de cit sa-ti spun parerea mea in legatura cu cele doua federatii. Nu am relatii de dusmanie cu absolut nimeni, cel putin din punctul meu de vedere, de indiferenta,....da, este alta chestie si se gasesc indivizi care sint tratati cu indiferenta de catre mine, si sa fi sigur ca vor ramine acolo, dar asta sa nu cunva sa crezi ca este relatie de dusmanie. Poate ca ai tu drum pe la Valcea mai repede si atunci esti binevenit in casa mea. Sa ai o zi buna. Fir intins.