Inscrieri in Federatia Nationala de Pescari Sportivi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sile draga ! Pe mine m-a deranjat doar faptul ca faci caracterizari jignitoare asupra unui coleg de forum fara sa-l cunosti. Citez din vorbele tale : "...io cu aia cu mult timp liber (sau cu mintea odihnita) nu ma pun" facand bineanteles aluzie la mine. Nu am postat aiurea cateva din preocuparile mele de baza, doar ca sa ma laud (ca nu-mi sta in caracter) ci ca sa-ti demonstrez ca "mintea odihnita" nu ma caracterizeaza. Daca vrei, admit ideea ca ma confunzi cu altcineva !
Dady ! Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si abia astept sa ne cunoastem ..."face to face". Daca tu ma cinstesti cu bere, eu promit o palinca ! Ce zici - buna combinatia ?
Dady ! Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si abia astept sa ne cunoastem ..."face to face". Daca tu ma cinstesti cu bere, eu promit o palinca ! Ce zici - buna combinatia ?
Tati, asa-i ca ce zici mata mai sus e de bine, ca io nu prea-s sigur?Sile,...... atita poti,..... atit gindesti, ....care-i problema...
Fara comentarii.......
Revenind la pescuitu sportiv, sau la recunoasterea pescuitului ca disciplina sportiva, mie mi-e frica sa nu incurcati lucrurile si mai tare. Simplul fapt ca se organizeaza concursuri de pescuit (fie ele si internationale) nu inseamna nici pe departe ca asta-i calea de urmat. Organizati-va concursurile de pescuit in balti private pe care le puteti indesa cu ce pesti va place si prindeti-i de cate ori vreti. Lasati raurile salbatice (cate au mai ramas).
M-am saturat de fatarnicia voastra. Urmariti-va interesele (afacerile) in mod deschis. Nu-i nici o rusine. Vindeti cat mai multe scule, nade, servicii, turism si ce mai vreti voi dar nu-mi impuiati capu cu dragostea de natura si protectia mediului. Faceti cate concursuri vreti da nu ma imbroboditi ca care va sa zica asa vom fi mai educati si mai buni pescari. Ce-i aia eruditilor, manca-v-as, pista de competitie echilibrata? Si alti termeni apartinand "pescuitului modern da competitie".
Da nu va obositi sa-mi explicati alea alea. Mai intru io singur pa forum si ma mai documentez.
Mie-mi place-n Delta!
Ce-i cu tine omule ? Prima data am crezut ca te prefaci, dar acum' m-ai convins clar. Nu esti atent de loc, incepi sa ne confunzi ! Nu ti-am zis eu asa ceva ! Te rog mai citeste inca odata !
Pityu, persoana mea e total irelevanta. N-am absolut nimic cu dvs. Intr-un mesaj care-l precede pe-al dvs va replicam ca interesul scazut pentru pescuitul de competitie enuntat de un alt forumist este cu siguranta impartasit si de alti pescari. Fara indoiala multi dintre ei extrem de pasionati si cu certitudine indragostiti de natura. Incercam sa expun o idee. Nu sa va atac. Faptul ca in acelasi mesaj afirmam ca ma dezgusta "voluntariatu" (sau cei cu mintea odihnita) e cu siguranta o opinie personala si nu o referire directa la dvs.Ce-i cu tine omule ? Prima data am crezut ca te prefaci, dar acum' m-ai convins clar. Nu esti atent de loc, incepi sa ne confunzi ! Nu ti-am zis eu asa ceva ! Te rog mai citeste inca odata !
Altminteri, sa n-am parte daca am ceva cu sportu si cu cluburile lui (in general). Parol! Da niste intelighenti tot incearca sa ma convinga cum ca pescarii da competitie-concurs-sportivi sunt mai prinzatori si mai pasionati si mai educati si mai civilizati si mai iubitori da natura dacat fraierii ailalti ca mine, care preferam sa eliberam mai degraba o stiuca subdimensionala pa un canal ascuns din Delta decat sa capturam un peste umflat pe o pista de competitie echilibrata. Si-acu daca marlita respectiva si eliberata nu-i dacat un dintzos imbracat e vina mea ca l-am scapat sub maioneza?
PS Nu mai organizati concursuri d-alea da distanta sau aruncare (cu musca) la punct fix? Ca tare mult semanau cu un pescuit sportiv? Si nu va mai deranjam!
Mie-mi place-n Delta!
Sile ! Sunt sigur ca esti un pescar tanar si ambitios. Cu totii am fost tineri odata si stim bine inclinatia tinerilor spre extreme . Unde ai vazut tu un tanar echilibrat ? Ori e "prea-prea ori e foarte-foarte". Am si eu o fata de 18 ani si cunosc bine-bine problema asta.
Eu stiu bine de ce esti impotriva concursurilor de pescuit. Stai linistit ca nici un pescar adevarat nu va fi tentat niciodata sa faca ... genocid in randul pestilor. Exagerarile nici odata nu au dus la un rezultat scontat asa cum nu va duce nici in cazul sistemului de pescuit C&R. Sa nu ma judeci gresit iarasi ! Sunt si eu adeptul sa eliberezi pestii prinsi, dar mai sunt si adeptul DREPTULUI PESCARULUI SPORTIV de a gusta macar din cand in cand din "truda si sacrificiile" pe care le face pe "altarul" acestui hobby atat de nobil.
Afla ca sunt si eu un mare iubitor de natura, fiind un om cu frica de Dumnezeu si cunoscand faptul ca universul intreg (deci si natura) este creatia Lui. Stiu sa ma bucur si de o furnica, un fluture sau un soricel de camp. Cu atat mai mult de un peste frumos. Tine cont insa ca toate astea Dumnezeu le-a creat pentru noi, ca sa ne serveasca de hrana.
Hrana de baza a lui IIsus insusi era painea si ... PESTELE.
Nu ti se pare caraghios sa interzici pescarului sportiv sa retina un peste (vezi art.24. lit.g. din Proiectul noii Legi a pescuitului, referitor la Delta Dunarii), dar sa permiti pescuitul comercial ???????? Stii cum vine asta ? Ceva de genul ... oameni buni - in Delta nu aveti voie sa retineti cele 3 kg/zi dar e voie sa se retina tone intregi pentru pescuitul comercial. UNDE ESTE AICI PROTECTIA RESURSEI ACVATICE VII ??????
Eu vreau sa gust pestele proaspat, prins de mine - nu imputiciunile aduse la "pescariile deseori infecte" unde stau luni de zile prin congelatoare. ESTE DREPTUL NOSTRU DE PESCARI SPORTIVI SI NU AM DE GAND SA LAS PE NIMENI SA-SI BATA JOC DE ACEST DREPT !!!!!!!!
SA FIE CLAR ! (Asta suna pentru altii, nu pentru tine)
Eu stiu bine de ce esti impotriva concursurilor de pescuit. Stai linistit ca nici un pescar adevarat nu va fi tentat niciodata sa faca ... genocid in randul pestilor. Exagerarile nici odata nu au dus la un rezultat scontat asa cum nu va duce nici in cazul sistemului de pescuit C&R. Sa nu ma judeci gresit iarasi ! Sunt si eu adeptul sa eliberezi pestii prinsi, dar mai sunt si adeptul DREPTULUI PESCARULUI SPORTIV de a gusta macar din cand in cand din "truda si sacrificiile" pe care le face pe "altarul" acestui hobby atat de nobil.
Afla ca sunt si eu un mare iubitor de natura, fiind un om cu frica de Dumnezeu si cunoscand faptul ca universul intreg (deci si natura) este creatia Lui. Stiu sa ma bucur si de o furnica, un fluture sau un soricel de camp. Cu atat mai mult de un peste frumos. Tine cont insa ca toate astea Dumnezeu le-a creat pentru noi, ca sa ne serveasca de hrana.
Hrana de baza a lui IIsus insusi era painea si ... PESTELE.
Nu ti se pare caraghios sa interzici pescarului sportiv sa retina un peste (vezi art.24. lit.g. din Proiectul noii Legi a pescuitului, referitor la Delta Dunarii), dar sa permiti pescuitul comercial ???????? Stii cum vine asta ? Ceva de genul ... oameni buni - in Delta nu aveti voie sa retineti cele 3 kg/zi dar e voie sa se retina tone intregi pentru pescuitul comercial. UNDE ESTE AICI PROTECTIA RESURSEI ACVATICE VII ??????
Eu vreau sa gust pestele proaspat, prins de mine - nu imputiciunile aduse la "pescariile deseori infecte" unde stau luni de zile prin congelatoare. ESTE DREPTUL NOSTRU DE PESCARI SPORTIVI SI NU AM DE GAND SA LAS PE NIMENI SA-SI BATA JOC DE ACEST DREPT !!!!!!!!
SA FIE CLAR ! (Asta suna pentru altii, nu pentru tine)
Pentru asociatiile si cluburile care doresc sa fie membrii fondatori ai FNPSR, va anuntam ca am finalizat documentatia de inscriere a pescuitului ca sport national. Pentru relatii si consultanta sunati la 0724580145. Dupa recunoasterea federatiei, inscrierea se va face numai in baza cererii de afiliere.
Apsalba ! Noi suntem membrii fondatori ai FPSR si nu cred ca ar fi corect sa stau cu "fundu'" in doua luntrii. Eu ma consider un om de caracter si sper sa nu fie acest lucru un motiv de dusmanie intre noi. Dimpotriva as vrea sa pastram relatii de prietenie (ca intre adevarati pescari) si cine stie ... poate intr-o zi .... vom ajunge totusi la un consens. Eu sunt prieten si colaborator al D-lui Victor Tarus de peste 10 ani si il respect ca atare, asa cum am de gand sa-mi repect toti prietenii indiferent de functie, scara ierarhica sau ... mai stiu eu ce alte criterii. Pentru mine, in relatia cu prietenii cel mai important lucru ramane camaraderia adevarata (dezinteresata), sinceritatea, corectitudinea.
Daca ai principii asemanatoare, putem sa ne intelegem chiar daca nu suntem sub aceeasi umbrela. Eu sunt convins ca pe viitor, daca si Dl. Tarus se va convinge de bunele voastre intentii, vom gasi o cale comuna de colaborare!
Cu prietenie !
Daca ai principii asemanatoare, putem sa ne intelegem chiar daca nu suntem sub aceeasi umbrela. Eu sunt convins ca pe viitor, daca si Dl. Tarus se va convinge de bunele voastre intentii, vom gasi o cale comuna de colaborare!
Cu prietenie !
Inscrieri in Federatia Nationala de Pesciut Sportiv
Apsalba ! Raman cu convingerea ca in final (daca se doreste de ambele parti) se poate gasi o cale comuna spre o Federatie puternica si unica. Am inteles ca l-ai si contactat telefonic pe Dl. Tarus si ati stat de vorba destul de mult. Vezi ? Un prim pas spre conciliere a fost deja facut. Stiu ca nu s-a realizat mare lucru, dar repet : daca veti continua sa actionati spre binele pescarilor, nu cred ca cineva in tara asta ar putea sa aiba ceva impotriva voastra !!!
"OMUL SFIINTESTE LOCUL" !
"OMUL SFIINTESTE LOCUL" !