Ingrijorare!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

paul
Moderator
Moderator

Ingrijorare!!!

Mesaj de paul » 02 Iun 2006, 19:31

Cu titlu original, primit, postez ce am primit de la o persoana de pe forum, un iesean:
acum am aflat ca unii sateni de pe malul Prutului se aduna in asociatii profesionale de pescuit.intr-o luna li s-ar permite pescuitul cu vintire ,setci etc.au voie cu barca bineinteles.va dati seama ce inseamna asta?sint f revoltat!e vorba de jud Iasi.informatia e sigura.deja si-au facut poze pt permise
Comentarii?
Multumesc

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 02 Iun 2006, 19:44

Deci se da liber la jaf si pe alte ape. Bravo ! Sa distrugem pana mai avem ce !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

BIBI
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BIBI » 02 Iun 2006, 21:30

Aproape liber la jaf a fost şi până acum, doar că se făcea pe timpul nopţii! De-acu' o vor face la lumina zilei, fără teamă, cu acte-n regulă. Eu, cândva, tot pe acest forum mă întrebam ce se va întâmpla dacă pe aceleaşi ape se vor elibera şi permise de pescuit sportiv şi permise de pescuit comercial. Aşadar comercialu' sau profesionistu' o să-mi sară la gât legal pentru că am aruncat cu lanseta şi i-am încurcat plasele!? (probabil doar ziua, pt. că noaptea eu "sportivul" nu am voie!)
Am văzut prea multe ca să cred că vor respecta vreo distanţă de mal sau ceva cote de recoltare :(
Mă gândesc în special şi la cei care au avut curajul (după mine!) să înfiinţeze asociaţiile de pescuit; cum vor reuşi să gestioneze o eventuală criză!? Pentru cine vor asigura paza "cu personal specializat"?
Pentru "braconierii" de pe mal, sau pentru "legalii cu plasele" de pe apă!? Greu!
Rămâne de văzut.

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 02 Iun 2006, 21:37

Stiam asta de mai bine de patru luni. Este o chestiune valabila la nivel de tara. Unul dintre membri unei astfel de asociatii de pescuit "profesionist" mi-a spus ieri ca in cateva zile le vin permisele. :evil:

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 02 Iun 2006, 21:48

Pan-aici le-a fost clenilor si stiucilor de pe Prut :cry:
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 02 Iun 2006, 22:32

pana nu se concesioneaza varful Omu la vanatoare industrial_controlata de capre negre nu cred ca ne trezim......
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 02 Iun 2006, 22:39

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 03 Iun 2006, 01:30

Daca mai e ceva de spus este ca la topicul "stiati ca..." nu va preocupat acelasi subiect fiindca va pasat ca initiatorul este un om AJVPS...ma rog in final si in concluzie ce se poate face...ca mie deja mi-e groaza gandindu-ma numai la cati tigani sunt pe langa ape si aia or sasi faca un astfel de permis pe tot satul si o sa se duca 100 insi pe un permis cu 100000 de plase....daca la nivel de pescuit sportiv si permise este scapata de sub control situatia ca la 1 pescar sportiv sunt 10 fara permis ...nici nu vreau sa stiu ce o sa fie cand apar si ASTIA.... :cry: :cry: :cry: adio Prut adio Olt pescuim in CADA

corol
junior
junior

Mesaj de corol » 03 Iun 2006, 08:57

asta ne mai trebuia!nu e de ajuns ca pe Prut e plin de pripoane acum au voie si cu scule profesionale.informatia e autentica !va fi un dezastru dupa umila mea parere.acesti samsari de pe malul Prutului nu au nici o limita.ii cunosc f bine si stiu ce spun

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 03 Iun 2006, 09:48

Intrebarea e cine le-a dat autorizatiile? :twisted:

Scrie răspuns