Infopescar - OTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Dec 2006, 20:17

eu n-am vazut emisiunea, dar probabil ca aruncatul ala pe caldaram din sacul cu rafie e nu prea e artistic
nici eu nu ma fotografiez cu toti pestii prinsi caaaaaa, nu prea ar iesi nimic artistic si educativ :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 11 Dec 2006, 20:24

Buna seara! Domnilor de fapt toti aveti dreptate!Si sper ca nu am incalzit teava degeaba pe subiectul asta...Ati fost in delta si ati cam vazut toti ce-i acolo ( o barca de "curentati" nu mai impresioneaza pe nimeni :twisted: )!Sigur ca nu trebuie promovat acest lucru pe sticla ,ca ajungem ca si cu ...aviara!In rest fiecare dupa constiinta lui ...pentru ca adevarul e ca de obicei la mijloc :lol:
P.S.Felicitari Teoo pentru fetita ( a se citi pentru modul de crestere oferit de tatic...)
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 11 Dec 2006, 20:45

Gyorg scrie:Ca un fost traistar convertit la C&R (Muskaloiu stie asa ca sa taca din gura :twisted: - :) ) sunt de acord ca trebuie "sa mananca si gura mea" un peste sau o icra dupa o partida in delta dar mediatizarea trebuie sa se faca cu mare atentie .
Ati vazut la REX ,chiar si ei cand vor sa retina ceva o fac explicand modul in care pot retine un peste, fapt ce face ca perceptia gestului sa fie bine inteleasa.

Dane,
Iti inteleg ideea dar nu poti accepta ca daca fura toata lumea hai sa furam si noi. Mai devreme sau mai tarziu , concesionarile cu cantec sau limitarea accesului (vezi canalul 5) vor scoate la iveala masacrul din zonele naturale (poate si cu ajutorul nostru .. vezi Iuga poate ai in vedere si o emisiune pe tema asta ) , iar atunci ce faci , te apuci de reeducarea celor ce-au vazut emisiuni TV de acest gen ?

Ceeace zice "profesorul de stiuci" :evil: , cum ca 90% din cei pe care-i duce la pescuit , ....vezi doamne se certa cu ei ca i-au peste subdimensionat , nu inghit asa usor .... puneti-va in locul lui .. iei 4 clienti in barca ... baga cotizatii , du-i la pescuit si prind numai marlite iar el ii obliga se le arunce dupa ce oamenii au platit ? ... hai sa fim seriosi.
Pana nu-l va astepta paza de coasta la mal sa-l controleze pe el si pe bastinasii care duc turisti si retin peste subdimensionat , nu vor inceta asa ceva.
Asa ca daca reusesti sa-l convingi pe cel ce se urca la marele profesor in barca si ii spune ca stie ca n-are voie sa ia peste subdimensionat , ai poate o mica sansa sa-l convertesti si pe el.
Tac :lol: ....oricum pe vremea noastra de "trista amintire" nu exista o televiziune care sa ne "educe" in spiritul C&R ......noi in afara de faptul ca am simtit am si anticipat asta..... :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 11 Dec 2006, 20:49

salut, dupa aderare cred ca ma mut la unguri...., aia si fac emisiuni cu pescuit bune si-s mai civilizatzi... :(
be smart be silent be deadly.....

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 11 Dec 2006, 20:51

Teoo scrie:In emisiune din 8.12.2006 il vedeti pe unul din membrii expeditiei aducand in curtea pensiunii si aruncandu-i pe caldaram niste pesti carati intr-un sac de rafie.3 somni , un crap si 7-8 stiuci
.
Triste imagini ... ar fi trebuit evitate ... eventual aratati doar pestii - fara toata intrarea cu sacul si desertarea lui pe caldaram.
S'altare și bunăstare !

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 11 Dec 2006, 21:22

asa e taicanoe
Crapul era frumos. Oricum aiurea intrarea cu tonele de peste plus ca totul a fost filmat puteau taia macar intrarea si apoi prezentau numai crapul...in fine decat tibanu :x

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 11 Dec 2006, 23:13

Teoo scrie:Din punctul asta de vedere sunt de acord cu tine.Nu astia duc la decimarea populatiei piscicole in Delta , ci cei care pescuiesc industrial....dar....parca nici sa mi-l dea de exemplu ca pescar sportiv nu imi place sa-l vad.
(
tare bine zici tu Teoo asa mi se pare shi mie

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 11 Dec 2006, 23:25

[quote="danr"]SF asta cu amanta n-am inteles-o, dar am eu alte exemplu

e ca si cum intr-o gradina tu intri si mananci doar 2 mere, cand de fapt gradina este concesionata unuia care culege cate 1 tona pe zi, [/quote]

Stai ca tu sari direct la mincat , ii vorba de cules si dupa aia mincat . Am dat exemplu cu amanta pentru ca mi sa parut ca-r avea mai multa priza , da daca tie iti place sa culegi mere intelegem he!he!

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 11 Dec 2006, 23:31

Io zic ca-i vorba de prioritati , si uite ca aleg sa-l prind inainte de a alege sa-l retin . Pretentiile cred ca cresc la toti , cu fiecare captura mai deosebita ridici nivelul , partide considerate reusite acum 15 ani , au ramas doar o amintire placuta , dar nu le pot compara cu cele de azi . Si cred ca pe viitor va fi tot mai greu sa-ti satisfaci prioritatea de- pescui daca retii tot cinddai de el .

Fir Intins!!!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 11 Dec 2006, 23:50

SF scrie:Io zic ca-i vorba de prioritati , si uite ca aleg sa-l prind inainte de a alege sa-l retin . Pretentiile cred ca cresc la toti , cu fiecare captura mai deosebita ridici nivelul , partide considerate reusite acum 15 ani , au ramas doar o amintire placuta , dar nu le pot compara cu cele de azi . Si cred ca pe viitor va fi tot mai greu sa-ti satisfaci prioritatea de- pescui daca retii tot cinddai de el .

Fir Intins!!!
Eu nu am inteles nimic din ce ai vrut sa spui...... fara suparare :shock:
Ai o traducere atasata?
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Scrie răspuns