Infopescar - OTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 12 Dec 2006, 00:30

[quote="musKloiu"]

Eu nu am inteles nimic din ce ai vrut sa spui...... fara suparare :shock:
Ai o traducere atasata?[/quote]

Robotu lui Dan ii de vina he!he!

Acuma pe bune , ce-i mai important pentru tine , sa prinzi , deci sa pescuiesti sau sa mininci peste !?

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 12 Dec 2006, 00:37

[quote="danr"]lasand mistoul la o parte, partea cu animalele domestice este reala
cine ii reproseaza altuia ca nu elibereaza pestii ar trebui sa se uite intai in farfuria proprie[/quote]

Cu asta vii de vreo trei ani he!he! Atita ca acum trei ziceai ca pestele din Dunare te poate lasa fara dinti si par ,metale grele parca , intre timp s-a mai fragezit sau ce he!he!

Fir intins!!!

florentiniuga
junior
junior

Mesaj de florentiniuga » 12 Dec 2006, 01:18

Faza cu sacu' ... na mi-o insusesc. Eram prea implicat si nu mi-am dat seama cam cum se vede. De fapt a fost asa : stiucile erau cele prinse de noi dimineata (adica 5 persoane), cam vreo 1-2 de caciula iar somnii si crapul ii prinsese un vecin. Ne-au placut ca era o captura frumusica si ne-am gandit sa o bagam cumva in emisiune. Amaratu' de Claudiu nu are nicio treaba cu pescuitul. El e foarte atasat de ideea de "dezinvoltura". A jucat doar rolul de "marepescarcusacuplin".
Cat priveste masacrul stiucilor de care vorbiti, parerea mea e ca nu pot toti pescarii sportivi din tara sa prinda peste cat poate regenera natura. Si poate ca nici aia cu plasele (autorizati).
Problema e cu cei care distrug natura, cei care polueaza, cei datorita carora se colmateaza zonele de reproducere naturala, cei care braconeaza cu curent, gaz, carbid etc. Dai la clean pe Somes si brusc incep sa-ti treaca pestii pe langa pluta cu burta-n sus. Si se duc pe Mures, pe Tisa, pe Dunare si ne cer si vecinii despagubiri. Eu am primit nenumarate sesizari legate de aceste aspecte pentru a le filma. Da parca ma asteapta braconieru' sa-l fac vedeta sau isi declina poluatorul vinovatia?! Nu mi-a dat nimeni poze sau filmari cu flagrante.
La concursuri voi veni anul viitor, asa cum le-am promovat si anul trecut pe cele la care m-a invitat (sau le-a filmat singur) Vivi Teleianu. Spuneti-mi doar cand si unde. Si ca sa nu avem discutii, sper sa pescuiti fara barbeta, ca sa nu va mai moara pestii si sa educam corect telespectatorii, asa cum si cei de la crap respecta regulamentele internationale :lol:

florentiniuga
junior
junior

Mesaj de florentiniuga » 12 Dec 2006, 01:23

Am uitat, pentru toti cei care doresc sa ma contacteze
http://www.infopescar.tv/Contact.htm

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 12 Dec 2006, 07:22

:wink:

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 12 Dec 2006, 07:52

florentiniuga scrie:La concursuri voi veni anul viitor, asa cum le-am promovat si anul trecut pe cele la care m-a invitat (sau le-a filmat singur) Vivi Teleianu.
Whoops

:shock:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 12 Dec 2006, 08:45

florentiniuga scrie:[...]Si ca sa nu avem discutii, sper sa pescuiti fara barbeta, ca sa nu va mai moara pestii si sa educam corect telespectatorii, asa cum si cei de la crap respecta regulamentele internationale :lol:

:shock: poate carlige debarbetate ai vrut sa zici. fara barbeta...doar la salau. 8)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Dec 2006, 09:22

SF, eu mananc peste maxim de 6-7 ori pe an, n-avea grija de parul si dintii mei :)

Referitor la emisiune, e greu sa vii cu imagini de calitate cand esti 2 in barca si pescuiesti inversunat.....
Cand trage la greu nu prea are chef nimeni sa se tina de filmat, plus ca daca sunt locuri bune si mai putin cunoscute nu vrea nimeni sa fie promovate pe TV...
Imi aduc aminte Florentine cand s-a dat in emisiune o partida de la Oasa, cu ocazia 1 Mai, acum vreo...4 ani cred
A filmat si Iliuta ceva, am filmat si eu ceva, si imi aduc aminte ca a iesit o emisiune cu multi pesti.
Ce de popoulatie s-a dus pe urma la Oasa......

Nemaivorbind ca in imaginile alea aveam si ramari care pescuiau linistiti, desi e interzis, aia de la Ocol s-au facut de kakao, si eu de exemplu am avut zona interzisa la pescuit acolo ( ziceau ei ), se pare ca unu de la Ocol a avut probleme mari de la sefime dupa emisiunea aia.
Cum mai ajungeau prieteni de-ai mei pe acolo, cum le spuneau aia: unde-i ba Dan Radulescu ala de-a filmat atunci.
N-am mai ajuns pe acolo din motive independente de treaba asta, dar sunt convins ca nu mi-ar mai fi dat autorizatie de pescuit.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 12 Dec 2006, 09:26

dane,
mergi cu mine la oasa ca sunt la fel de bun prieten cu " brigadieru Bogdn , sa traiti" :D

florentiniuga
junior
junior

Mesaj de florentiniuga » 12 Dec 2006, 23:42

@Teoo
Whoops

:shock:
De ce? Am ajutat pe toata lumea care a venit la mine, sa difuzeze ceva materiale sau sa filmeze concursuri. Nu sunt de principiul "dusmanii prietenilor mei sunt dusmanii mei" Nu judec pescarii dupa organizatorii concursurilor, atata vreme cat oamenii sunt seriosi. Pe Vivi nu l-am cunoscut inainte si nici nu l-am mai vazut dupa. Anul acesta concursurile au fost organizate de ALP dar ei nu m-au chemat la concursuri ci numai la festivitatea de premiere, de la care am difuzat jumatate de emisiune.

Scrie răspuns