Infopescar - OTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
florentiniuga
junior
junior

Mesaj de florentiniuga » 12 Dec 2006, 23:50

@Danr
Superba Oasa! Nu am realizat ca ai fost si tu acolo cu Iliuta si Bianca dar emisiunea a beneficiat de imagini si documentare excelente. Parca asi mai da-o o data. Pacat de problemele ivite ulterior dar nu esti singurul, eu am patit-o pana acum pe doua balti : pe una ca am criticat mizeria si pe alta ca am avut tupeul sa cer chitanta pentru banii dati si dupa aia am avut si obraznicia de a sesiza garda financiara (care in doua zile a suspendat activitatea firmei).

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Dec 2006, 07:57

florentiniuga scrie:Anul acesta concursurile au fost organizate de ALP dar ei nu m-au chemat la concursuri ci numai la festivitatea de premiere, de la care am difuzat jumatate de emisiune.
Poate gresesc, poate imi scapa mie ceva, dar nu inteleg ceva: de ce cei din presa trebuie chemati? Un om de presa care vrea sa obtina stiri si imagini din locuri unde se intampla ceva incearca sa afle unde se intampla si fuge acolo sau asteapta sa il invite cineva acolo?
Concursurile au fost anuntate pe site-uri si in AVP, deci numai cine nu vroia nu a stiut de ele.

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 13 Dec 2006, 08:06

florentiniuga scrie:@Teoo
[De ce? Am ajutat pe toata lumea care a venit la mine, sa difuzeze ceva materiale sau sa filmeze concursuri.
Nu cred ca Ca numele de Vivi Teleianu va face mai popular printre membrii forumului.
In alta ordine de idei , daca puteti filma la sfarsit de saptamana , hadeti in acest weekend la mine si vom merge la clean pe Valea Sebesului , pe lacul de la Capalna.
Va invit din toata inima .Va fi o partida de pescuit din barca , asa cum procedam in orice concurs la spin .
Ce ziceti ?

florentiniuga
junior
junior

Mesaj de florentiniuga » 13 Dec 2006, 22:35

@Teoo
Hai sa lamurim ceva, ca sa ma intelegi.
Eu lucrez in jur de 14 ore/zi si dorm maxim 6 ore. Sunt director tehnic la ambele televizuni ale lui Diaconescu, am propria mea casa de productie video (euro media impact), am in productie inca 3 emisiuni, dintre care 2 sunt zilnice, acasa ma asteapta sa ma vada in fiecare seara o iubita de 3 ani (dar nu ma vede decat dimineata daca nu pleaca la joaca inainte sa ma trezesc) si in weekend ma duc la cursuri, ca... atunci cand nu am treaba mai fac cate-o facultate. Depun eforturi disperate sa-mi rup ceva timp pentru emisiune si problemele pescarilor. Si daca ai remarcat, postarile mele sunt in general la ore cand cei mai multi dorm. Emisiunea o filmez aproape singur si o montez numai eu. Nici daca mi-ar propune cineva sa ma ocup exclusiv de emisiune si sa fiu platit pentru asta (regeste) nu as putea sa accept, pentru ca mi s-ar duce de rapa afacerile. In legatura cu participarea presei la concursuri, eu nu reprezint chiar "presa" in sensul adevarat al cuvantului si asta reiese din ce am spus mai sus. Daca esti spre exemplu angajat la TVR, platit din bani publici sa faci asta, atunci n-ai avea scuze sa nu se reflecte in emisiune toate evenimentele importante. Sau daca ai fi angajat la o televiziune privata sa faci emisiunea, ai avea timp si mijloace la dispozitie pentru deplasari. Eu insa m-am lovit si de alte fenomene, umilitoare. M-am trezit ca m-am dus sa filmez un concurs de care aflasem dintr-o revista si am fost tratat cu sictir, pentru ca din organizatori facea parte si un realizator de emisiune, pe care-l deranja prezenta a ceea ce numea el "concurenta". Si mai sunt si "ala de la zero tv", nu? De aceea ma rezum la concursurile la care sunt chemat de catre prieteni, care ma inteleg daca nu pot sa stau la toate mansele sau care ma scuza daca nu pot veni si le trimit poate pe altcineva sa filmeze. Nu-mi place sa ma lamentez dar nici nu vreau sa fiu criticat in necunostinta de cauza. De aceea sper sa ma intelegi si tot de aceea am solicitat si colaborarea celor care au posibilitatea. Tot pentru pescari, eu nu am nici un castig, doar ma mai enervez cateodata, da' greu ca-s banatean. :lol:
P.S. Imi pare rau, chiar nu stiu care-i treaba cu V.T. Ce, daca am pronuntat un nume am devenit paria?

florentiniuga
junior
junior

Mesaj de florentiniuga » 13 Dec 2006, 22:45

@Teoo
Pot sa retin invitatia pentru la primavara? Tare mi-e dor de un clean. Astia au fost primii pesti ai copilariei mele pe Mures. Aveam 4-5 ani. Prindeam cate 15-20 de muste, le uscam si dadeam la undita cu un dop mic de pluta, fara plumb si un ac asa de mic de abia il legam. Prindeam cate 5-6 cleni si-i duceam acasa intr-un bazin cu apa de ploaie, unde-i mai prindeam de cateva ori.... Frumoasa inocenta pierduta a copilariei.

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 14 Dec 2006, 07:40

florentiniuga scrie:@Teoo
Pot sa retin invitatia pentru la primavara? Tare mi-e dor de un clean. Astia au fost primii pesti ai copilariei mele pe Mures. Aveam 4-5 ani. Prindeam cate 15-20 de muste, le uscam si dadeam la undita cu un dop mic de pluta, fara plumb si un ac asa de mic de abia il legam. Prindeam cate 5-6 cleni si-i duceam acasa intr-un bazin cu apa de ploaie, unde-i mai prindeam de cateva ori.... Frumoasa inocenta pierduta a copilariei.
Oricand doresti esti binevenit !

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 07 Ian 2007, 18:14

domnule Florentin Iuga am vazut ultima emisiune a dumneavoastra de pe OTV, Jji mie personal mi-a lasat un gust amar datorita haosului ce cred ca s-a creat in pescuitul din Romania, a proastei gestionari a situatiei pe care o traim toti pescariii si nu as vrea sa intru in polemici cu nimeni cand vorbesc de haosul generat de dansul. :evil:

sincer mi-a placut ceea ce ati punctat in finalul emisiunii in legatura cu c@r(sportivitate), si sincer m-ar bucura daca atzi aloca in cadrul emisiunii dumneavoastre a 5-10 minute de educare a pescarului si nu numai ce va vizioneaza emisiunea, educare ce dupa mine ar trebui sa vina de la asociatiile de pescuit din fiecare judet dar care din pacate nu o fac si se multumesc doar cu incasarea taxsei respective. :roll: in ARAD si credeti-ma nu tzin deloc cu ajvps-ul ma doare in cot de ei, dansii din cate stiu(poate gresesc si m-as bucura sa gresesc) au facut singurele populari pe beltzile de la ghiorok(adevarat populare in fima), in rest pauza tot anul in ceea ce ma priveste restul asociatiilor din ARAD, iesiri la pescuit anul asta din partea mea `cu arul` nici urma sa ma intrebe cineva de sanatate, barem asociatia domnului HARSAN in care personal mi-am pus mari sperantze, fie ca in 2007 sa auzim de mai bine.
be smart be silent be deadly.....

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 07 Ian 2007, 19:33

mie chiar mi-a placut de Gigi!pare bine intentionat cel putin asta simt eu.daca o fi asa o sa vedem"noi rezultatele diseara" :D :D

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Ian 2007, 19:48

ce e diseara?

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 07 Ian 2007, 19:49

pai intreaba asta pe topicul Operatiunea Monstrul :D :D

Scrie răspuns