Infopescar - OTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
florentiniuga
junior
junior

Mesaj de florentiniuga » 25 Ian 2007, 15:51

Pentru majoritatea de pe acest forum, oricum incepe si prohibitia si iarna. Pentru restul, numai iarna. :lol:
Cu regret va reamintesc faptul ca televiziunea este a lui Diaconescu iar cei care au citit explicatiile de pe forumul emisiunii stiu ca nu depinde mai de loc de mine schmbarea de la o zi la alta. Am argumentat acolo. Credeti sau nu, sondajele din ultimii 6 ani spun ca sambata am avut cea mai buna audienta, chiar si in plin sezon, desi pare ilogic.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 25 Ian 2007, 17:44

florentiniuga scrie:Pentru majoritatea de pe acest forum, oricum incepe si prohibitia si iarna. Pentru restul, numai iarna. :lol:
Asa sa fie? Chiar majoritatea ati pus betele la iernat? In jurul meu vad ca mai toti amicii merg o data sau de doua ori pe saptamana la pescuit. Iar cu prohibitia ... Tot timpul e deschis undeva sau la ceva. Cand e inchis la stiuca e deschis la restul si reciproc, sau daca nu si nu, e deschis la amenajari. Traiasca sezonul care nu se mai termina!!! :lol:

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 25 Ian 2007, 18:36

Domnule Iuga,

Emisiunile din trecut unde le putem revedea?
Va multumesc.

florentiniuga
junior
junior

Mesaj de florentiniuga » 25 Ian 2007, 19:29

@MihaiV
Eu am spus ca incepe iarna, nu ca am fi in plina vifornita. Dar cand o sa ajunga si la noi ce vedem prin restul Europei, sa-mi spui si mie pe unde pescuiti. Si nu ma refer la o senina zi geroasa de iarna, cand plecam cu freza si cu una mica fiarta la bibaneala. :D
@panda_xxx
Va tin la curent, oricum nu mai aveti mult de asteptat. Serverul e aproape gata (chestiune de zile). Mai mult o sa dureze transformarea lor pentru a fi vizionate pe internet, insa vor aparea cu frecventa de cel putin 1/zi (sper).

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 25 Ian 2007, 21:42

florentiniuga scrie:@MihaiV
Eu am spus ca incepe iarna, nu ca am fi in plina vifornita. Dar cand o sa ajunga si la noi ce vedem prin restul Europei, sa-mi spui si mie pe unde pescuiti.
OK, numa sa ma anunti cand a venit vremea aia, caci eu n-am vazut de cativa ani vreme care sa ma tina in casa sau sa ma impiedice sa prind! Si culmea e ca acu parca merge mai bine ca vara! :lol:

dan craciun
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan craciun » 26 Ian 2007, 23:31

totusi ar fi mai bine...joia!!!

AndreiB
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiB » 27 Ian 2007, 01:10

Si eu votez pentru luni-vineri. Sambata si duminica nu stau acasa nici batut. Daca nu e de pescuit, poate e de schi, dar tot nu stau acasa.

DonCarlo
junior
junior

me too

Mesaj de DonCarlo » 27 Ian 2007, 07:47

luni-vineri

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 27 Ian 2007, 12:33

Eu am posibilitatea sa vizionez emisiunile pe internet dar tot mai bine este la tv in intervalul luni - vineri seara. In plus daca este inainte de weekend poate mai vezi ceva ce-ti poate da idei despre iesiri (locuri, momeli, specie tinta, etc)

Nu acesta este si scopul emisiunilor?

tomy
junior
junior

Mesaj de tomy » 29 Ian 2007, 17:22

luni,ar mai inviora lunea,care pt.multi e o zi "mohorata"

Scrie răspuns