Cu regret va reamintesc faptul ca televiziunea este a lui Diaconescu iar cei care au citit explicatiile de pe forumul emisiunii stiu ca nu depinde mai de loc de mine schmbarea de la o zi la alta. Am argumentat acolo. Credeti sau nu, sondajele din ultimii 6 ani spun ca sambata am avut cea mai buna audienta, chiar si in plin sezon, desi pare ilogic.
Infopescar - OTV
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- florentiniuga
- junior

Pentru majoritatea de pe acest forum, oricum incepe si prohibitia si iarna. Pentru restul, numai iarna.
Cu regret va reamintesc faptul ca televiziunea este a lui Diaconescu iar cei care au citit explicatiile de pe forumul emisiunii stiu ca nu depinde mai de loc de mine schmbarea de la o zi la alta. Am argumentat acolo. Credeti sau nu, sondajele din ultimii 6 ani spun ca sambata am avut cea mai buna audienta, chiar si in plin sezon, desi pare ilogic.
Asa sa fie? Chiar majoritatea ati pus betele la iernat? In jurul meu vad ca mai toti amicii merg o data sau de doua ori pe saptamana la pescuit. Iar cu prohibitia ... Tot timpul e deschis undeva sau la ceva. Cand e inchis la stiuca e deschis la restul si reciproc, sau daca nu si nu, e deschis la amenajari. Traiasca sezonul care nu se mai termina!!!florentiniuga scrie:Pentru majoritatea de pe acest forum, oricum incepe si prohibitia si iarna. Pentru restul, numai iarna.![]()
-
panda_fish
- utilizator constant

- florentiniuga
- junior

@MihaiV
Eu am spus ca incepe iarna, nu ca am fi in plina vifornita. Dar cand o sa ajunga si la noi ce vedem prin restul Europei, sa-mi spui si mie pe unde pescuiti. Si nu ma refer la o senina zi geroasa de iarna, cand plecam cu freza si cu una mica fiarta la bibaneala.
@panda_xxx
Va tin la curent, oricum nu mai aveti mult de asteptat. Serverul e aproape gata (chestiune de zile). Mai mult o sa dureze transformarea lor pentru a fi vizionate pe internet, insa vor aparea cu frecventa de cel putin 1/zi (sper).
Eu am spus ca incepe iarna, nu ca am fi in plina vifornita. Dar cand o sa ajunga si la noi ce vedem prin restul Europei, sa-mi spui si mie pe unde pescuiti. Si nu ma refer la o senina zi geroasa de iarna, cand plecam cu freza si cu una mica fiarta la bibaneala.
@panda_xxx
Va tin la curent, oricum nu mai aveti mult de asteptat. Serverul e aproape gata (chestiune de zile). Mai mult o sa dureze transformarea lor pentru a fi vizionate pe internet, insa vor aparea cu frecventa de cel putin 1/zi (sper).
OK, numa sa ma anunti cand a venit vremea aia, caci eu n-am vazut de cativa ani vreme care sa ma tina in casa sau sa ma impiedice sa prind! Si culmea e ca acu parca merge mai bine ca vara! :lol:florentiniuga scrie:@MihaiV
Eu am spus ca incepe iarna, nu ca am fi in plina vifornita. Dar cand o sa ajunga si la noi ce vedem prin restul Europei, sa-mi spui si mie pe unde pescuiti.
-
dan craciun
- utilizator constant

me too
luni-vineri
-
panda_fish
- utilizator constant