Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
florentiniuga
- junior

-
Pentru majoritatea de pe acest forum, oricum incepe si prohibitia si iarna. Pentru restul, numai iarna.
Cu regret va reamintesc faptul ca televiziunea este a lui Diaconescu iar cei care au citit explicatiile de pe forumul emisiunii stiu ca nu depinde mai de loc de mine schmbarea de la o zi la alta. Am argumentat acolo. Credeti sau nu, sondajele din ultimii 6 ani spun ca sambata am avut cea mai buna audienta, chiar si in plin sezon, desi pare ilogic.
-
MihaiV
- Moderator

florentiniuga scrie:Pentru majoritatea de pe acest forum, oricum incepe si prohibitia si iarna. Pentru restul, numai iarna.
Asa sa fie? Chiar majoritatea ati pus betele la iernat? In jurul meu vad ca mai toti amicii merg o data sau de doua ori pe saptamana la pescuit. Iar cu prohibitia ... Tot timpul e deschis undeva sau la ceva. Cand e inchis la stiuca e deschis la restul si reciproc, sau daca nu si nu, e deschis la amenajari. Traiasca sezonul care nu se mai termina!!!

-
panda_fish
- utilizator constant

Domnule Iuga,
Emisiunile din trecut unde le putem revedea?
Va multumesc.
-
florentiniuga
- junior

-
@MihaiV
Eu am spus ca incepe iarna, nu ca am fi in plina vifornita. Dar cand o sa ajunga si la noi ce vedem prin restul Europei, sa-mi spui si mie pe unde pescuiti. Si nu ma refer la o senina zi geroasa de iarna, cand plecam cu freza si cu una mica fiarta la bibaneala.
@panda_xxx
Va tin la curent, oricum nu mai aveti mult de asteptat. Serverul e aproape gata (chestiune de zile). Mai mult o sa dureze transformarea lor pentru a fi vizionate pe internet, insa vor aparea cu frecventa de cel putin 1/zi (sper).
-
MihaiV
- Moderator

florentiniuga scrie:@MihaiV
Eu am spus ca incepe iarna, nu ca am fi in plina vifornita. Dar cand o sa ajunga si la noi ce vedem prin restul Europei, sa-mi spui si mie pe unde pescuiti.
OK, numa sa ma anunti cand a venit vremea aia, caci eu n-am vazut de cativa ani vreme care sa ma tina in casa sau sa ma impiedice sa prind! Si culmea e ca acu parca merge mai bine ca vara! :lol:
-
dan craciun
- utilizator constant

-
totusi ar fi mai bine...joia!!!
-
AndreiB
- utilizator constant

Si eu votez pentru luni-vineri. Sambata si duminica nu stau acasa nici batut. Daca nu e de pescuit, poate e de schi, dar tot nu stau acasa.
-
DonCarlo
- junior

-
luni-vineri
-
panda_fish
- utilizator constant

Eu am posibilitatea sa vizionez emisiunile pe internet dar tot mai bine este la tv in intervalul luni - vineri seara. In plus daca este inainte de weekend poate mai vezi ceva ce-ti poate da idei despre iesiri (locuri, momeli, specie tinta, etc)
Nu acesta este si scopul emisiunilor?
-
tomy
- junior

luni,ar mai inviora lunea,care pt.multi e o zi "mohorata"