Infopescar - OTV
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Dane sa bagi un avertisment la thread "ATENTIE GAINI!!!!! DISCUTIE MISOGINA" 
Tu ai dreptate in ce spui.Dezastrul ecologic legalizat si promovat de statul roman nici nu poate fi comparat cu cantitatea de peste retinuta de pescarii cu undita(am vrut sa le zic "pescarii sportivi" dar nu pot sa le zic asa pentru ca i-as jignii pe altii) dar trebuie sa recunosti ca televiziunea este din pacate principalul mijloc prin care se poate face "educatie"generatiei "PRO_stea"
Am pus in ghilimele cuvantul educatie tocmai pentru faptul ca acest exemplu dat in emisiunea cu pricina nu face decat sa ingroase numarul celor needucati....

Tu ai dreptate in ce spui.Dezastrul ecologic legalizat si promovat de statul roman nici nu poate fi comparat cu cantitatea de peste retinuta de pescarii cu undita(am vrut sa le zic "pescarii sportivi" dar nu pot sa le zic asa pentru ca i-as jignii pe altii) dar trebuie sa recunosti ca televiziunea este din pacate principalul mijloc prin care se poate face "educatie"generatiei "PRO_stea"

Am pus in ghilimele cuvantul educatie tocmai pentru faptul ca acest exemplu dat in emisiunea cu pricina nu face decat sa ingroase numarul celor needucati....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
100% corect.aceasta emisiune ar trebui sa aiba un oarecare rol educativ,ceva de genul "asa DA,asa NU".practic acest topic se refera la emisiune care a tratat ca pe ceva normal faptul ca se retin stiuci in prostie,fara limita.musKloiu scrie: Am pus in ghilimele cuvantul educatie tocmai pentru faptul ca acest exemplu dat in emisiunea cu pricina nu face decat sa ingroase numarul celor needucati....
Dane,apropo de "propria farfurie" eu iti garantez,am si martori ca in cazul in care am capturi intr-o zi de pescuit nu retin mai mult decat stiuca sau salau,minim 1.5-2 kg,1 bucata.alte specii-exclus.adevarul e ca nici nu ma omor dupa peste,fac asta pt junior...find vorba de pesti pe care nu prea-i gasesti in market-uri.
in rest orice prind,eliberez.chiar daca concesionarii&pescuit industrial retin cu tonele.fac asta pentru ca stiu ca asa e bine si pe mine ma multumeste.
visul meu este ca de la an la an sa avem tot mai mult peste in ape,sa nu avem parte de zile de pescuit fara capturi,asta ma termina psihic pt ziua respectiva.

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Ca un fost traistar convertit la C&R (Muskaloiu stie asa ca sa taca din gura
-
) sunt de acord ca trebuie "sa mananca si gura mea" un peste sau o icra dupa o partida in delta dar mediatizarea trebuie sa se faca cu mare atentie .
Ati vazut la REX ,chiar si ei cand vor sa retina ceva o fac explicand modul in care pot retine un peste, fapt ce face ca perceptia gestului sa fie bine inteleasa.
Dane,
Iti inteleg ideea dar nu poti accepta ca daca fura toata lumea hai sa furam si noi. Mai devreme sau mai tarziu , concesionarile cu cantec sau limitarea accesului (vezi canalul 5) vor scoate la iveala masacrul din zonele naturale (poate si cu ajutorul nostru .. vezi Iuga poate ai in vedere si o emisiune pe tema asta ) , iar atunci ce faci , te apuci de reeducarea celor ce-au vazut emisiuni TV de acest gen ?
Ceeace zice "profesorul de stiuci"
, cum ca 90% din cei pe care-i duce la pescuit , ....vezi doamne se certa cu ei ca i-au peste subdimensionat , nu inghit asa usor .... puneti-va in locul lui .. iei 4 clienti in barca ... baga cotizatii , du-i la pescuit si prind numai marlite iar el ii obliga se le arunce dupa ce oamenii au platit ? ... hai sa fim seriosi.
Pana nu-l va astepta paza de coasta la mal sa-l controleze pe el si pe bastinasii care duc turisti si retin peste subdimensionat , nu vor inceta asa ceva.
Asa ca daca reusesti sa-l convingi pe cel ce se urca la marele profesor in barca si ii spune ca stie ca n-are voie sa ia peste subdimensionat , ai poate o mica sansa sa-l convertesti si pe el.

Ati vazut la REX ,chiar si ei cand vor sa retina ceva o fac explicand modul in care pot retine un peste, fapt ce face ca perceptia gestului sa fie bine inteleasa.
Dane,
Iti inteleg ideea dar nu poti accepta ca daca fura toata lumea hai sa furam si noi. Mai devreme sau mai tarziu , concesionarile cu cantec sau limitarea accesului (vezi canalul 5) vor scoate la iveala masacrul din zonele naturale (poate si cu ajutorul nostru .. vezi Iuga poate ai in vedere si o emisiune pe tema asta ) , iar atunci ce faci , te apuci de reeducarea celor ce-au vazut emisiuni TV de acest gen ?
Ceeace zice "profesorul de stiuci"

Pana nu-l va astepta paza de coasta la mal sa-l controleze pe el si pe bastinasii care duc turisti si retin peste subdimensionat , nu vor inceta asa ceva.
Asa ca daca reusesti sa-l convingi pe cel ce se urca la marele profesor in barca si ii spune ca stie ca n-are voie sa ia peste subdimensionat , ai poate o mica sansa sa-l convertesti si pe el.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
Hai sa ne intelegem Dane:danr scrie:lasand mistoul la o parte, partea cu animalele domestice este reala
cine ii reproseaza altuia ca nu elibereaza pestii ar trebui sa se uite intai in farfuria proprie
problemele noastre si mai reale sunt poluarea si pescuitul industrial
ca unu sau altu retine cativa pesti peste cota, este vax albina
cand sunt pe dunare cu barca si vad plasa langa plasa, ulei si pacura aproape zilnic, peturi si pungi,ultima mea problema este daca vecinu de barca are 5 kile sau 10 kile de peste
speram ca o emisiune serioasa de pescuit sa nu-mi arate cat peste se poate retine....ci cat peste se poate ....elibera.
Asta e diferenta.
In emisiune din 8.12.2006 il vedeti pe unul din membrii expeditiei aducand in curtea pensiunii si aruncandu-i pe caldaram niste pesti carati intr-un sac de rafie.3 somni , un crap si 7-8 stiuci
Daca asa se promoveaza pescuitul in Delta , ma leg eu de " mai stiu eu ce institutie " si nu mai astept sa faca asta fica mea.
Sincer , asta ar trebui sa-mi placa ???
De acord ca are cu ce se lauda , a prins omul peste , stie, sunt de acord.
Dar imaginile alea pe caldaram in curtea unei pensiuni din Delta..........
Daca asa se promoveaza pescuitul in Delta , ma leg eu de " mai stiu eu ce institutie " si nu mai astept sa faca asta fica mea.
Sincer , asta ar trebui sa-mi placa ???
De acord ca are cu ce se lauda , a prins omul peste , stie, sunt de acord.
Dar imaginile alea pe caldaram in curtea unei pensiuni din Delta..........