Infopescar - OTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
musKloiu
veteran
veteran

Re: Carcotasiloooor mei !

Mesaj de musKloiu » 08 Dec 2006, 02:09

profstiuci scrie:Profesorul de stiuca este un apelativ ce mi-a fost atribuit deoarece, in calitate de ghid de pescuit, invat pe clienti tainele pescuitului in Delta Dunarii (in special la stiuca). La randul meu invat de la cei ce stapanesc alte tehnici si incerc sa le perfectionez. Pentru mai multe informatii vizitati si . De asemenea va invit in Delta sa pescuim impreuna. Filmarea a fost pura intamplare si pentru ca a fost o zi deosebita, pescuind "... mai mult decat pentru modestele noastre necesitati.... surplusul l-am dus la cherhana sa-si faca si ei planul".
da si tu esti un mare pescar si unde pui ca esti si altruist.....dai si pestii la cherhana......esti belea man.....daca ar fi mai multi ca tine am salva planeta asta.....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 08 Dec 2006, 02:13

SF scrie:
musKloiu scrie:Felicitari domnule Iuga pentru noul format de emisiune la zero TV.......pescari mai mari de stiuca ca vladeanu (pescar inrait de crap)
Care era Vladeanu ?! Sau unde l-ai vazut ?!

Fir Intins!!!
Ala de la SENZOR cum il cheama?vladutz piti titi mimi gigi mingii de ping pong.........nu cunosc prea bine lumea craparilor care fac emisiuni despre spinning..... :oops:
Dau note mici emisiei care e :lol: ......... pentru simplul fapt ca am vazut un "profesor" din Poliminitehnica care promoveaza aceasta forma de invatamant... 6KG :lol: 3kg,xkg.....inginerii au invins !!!!!!:lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 08 Dec 2006, 13:57

Lasand la o parte aciditatea unor mesaje ( muskloiu si terrybill ) , este de plans o astfel de emisiune.
Nu contest faptul ca pentru a avea asemenea capturi cum avea acel individ in barca iti trebuie si multa experienta in acele zone , dar parca sa pleci de acolo cu cateva zeci bune de kg de stiuca si sa fii asa de " modest" parca nu face cinste.
Nu stiu daca i-ati auzit pe vreunul din cei din fruntea clasamentelor de spin fie de anul asta , sau de anii trecuti , autoproclamandu-se in fel si chip de la "Master of xxx " la " Big Dady of the ....xxx " sau mai stiu eu ce enormitati de apelative care sa-i ajute la satisfacerea unui orgoliu nemasurat.
Din pacate Prezentatorul cred ca a cazut in capcana unor indivivizi disperati in a-si face reclama cu orice pret.Cei care intr-adevar sunt seriosi au si clienti in pensiunile lor si nu au nevoie nici de presa si nici de nickname-uri cu iz de intelectualitate avansata, demonstrata prin barurile lipovenilor din Delta.
Bunul simt ma impiedica sa continui in nota aceasta , dar mie personal nu prea mi-a placut emisiunea ( nu am gasit motivele pentru care as urmari-o in continuare).
Pe de alta parte este si o parte buna , in fapul ca noul format nu mai are nimic in comun cu Domnul Stefan . Daca ati reusit sa convingeti un pescar de crap sa faca aceasta emisiune ,stimati producatori , lasati-l va rog sa faca emisiuni despre crapi , unde experienta lui chiar ar fi folositoare si omul s-ar simti mai in largul lui.

Daca doriti sa faceti emisiuni " pentru toti " nu cred ca va veti diferentia cu ceva de celelalte de pe piata care se bat pe cateva punctulete de audienta.

Directia e buna , mai trebuie gasit si sensul si totul va fi bine.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Dec 2006, 15:18

in viziunea mea o emisiune buna de pescuit inseamna actiune pe malul apei,explicatii despre stil,scule,dar tot pe malul apei+discutii despre protejarea/eliberarea/metode de capturare&eliberare a pestilor prinsi.
este penibil ca intr-o emisiune de pescuit sa vezi niste tipi intr-o camaruta,in jurul unei mese,scarpinandu-se aiurea si uitandu-se prin reviste,salivand la whisky-ul din paharul de pe masa.
in schimb mi-a placut muzica,ascult clasica. :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Dec 2006, 15:26

Realizatorul va asteapta cu filme :twisted:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Dec 2006, 15:30

am dreptul de a-mi expune parerea si fara a fi realizator de filme sau dopcumentare,nu?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Dec 2006, 15:42

Ba da, ai dreptu, toti avem
numa sa nu ne certam (prea tare) :D

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Dec 2006, 15:52

[quote="Michael"]in viziunea mea o emisiune buna de pescuit inseamna actiune
este penibil ca intr-o emisiune de pescuit sa vezi niste tipi intr-o camaruta,in jurul unei mese,scarpinandu-se aiurea si uitandu-se prin reviste,salivand la whisky-ul din paharul de pe masa.
in schimb mi-a placut muzica,ascult clasica. :lol:[/quote]

Tinere Rambo , daca vrei pot sa te pun in contact cu niste amici care si ei voiau actiune , si au sarit peste faza aia penibila din jurul mesei , iar rezultatu a fost doua platici si vreo trei carasi in 5 zile de Delta , basca tintari . Asta a fost prima lor Delta he!he! Sa vezi ce fata aveau cind i-am interceptat la venire , si totu pentru ca au vrut actiune mai presus de tot .

Fir Intins!!!

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 08 Dec 2006, 16:02

Tavi scrie:Realizatorul va asteapta cu filme :twisted:
De cate ori ai incercat sa te filmezi in timp ce pescuiesti? :D

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Dec 2006, 16:13

De cate ori ai incercat sa te filmezi in timp ce pescuiesti? Very Happy

M-a filmat o data finu-meo
Se vedea super peisaju,panorama, zoom pe marele pescar (adica eu) in mijlocul Oltului.
Pac, prind un clenutz. Drill artistic, eliberat mai ceva ca la carte, zambete discrete cu usoara superioritate adresate tovarasilor care nu au prins nimic.
Iute sa vedem caseta.
Cu o fractiune de secunda inainte de clean, ecran negru, nu se vedea nimic. Imaginea a revenit dupa ce s-a terminat toata "actiunea" pentru ca a apasat domnu cameraman pe ceva buton, nici el nu stia exact
:cry:
In schimb am pe caseta tentativele de uscarea a tzoalelor dupa ce am intrat dincolo de buric in apa.
vreti sa le vedeti?
perversilor :lol:

Scrie răspuns