Infopescar - OTV
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Florentiniuga, din punctul meu de vedere, interventia ta este un gest de onoare!...Si pentru acest lucru te felicit! Sper ca si alti colegi sa aprecieze gestul tau , mai putin ,probabil, cei care sunt mai catolici decat papa...
Respecte!
Respecte!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Iuga
pt ce a fcut bun stefan gigi ...felicitari
dar pt multe alte lucruri facute apoi
rusine
daca cineva a facut ceva bun , ok respect , dar nu trebuie sa trecem si sa lasam netaxt ce se intampla mai apoi
cat despre emisiune
felicitari si tie ca iti insusesti critici mai taioase sau mai prietenesc facute
lasa si o posibilitate de contact
sunt multi care te pot invita la partide in anumite locuri ce pot sa constituie material frumos si educativ pentru emisiuni
spor la lucru in continuare
pt ce a fcut bun stefan gigi ...felicitari
dar pt multe alte lucruri facute apoi
rusine
daca cineva a facut ceva bun , ok respect , dar nu trebuie sa trecem si sa lasam netaxt ce se intampla mai apoi
cat despre emisiune
felicitari si tie ca iti insusesti critici mai taioase sau mai prietenesc facute
lasa si o posibilitate de contact
sunt multi care te pot invita la partide in anumite locuri ce pot sa constituie material frumos si educativ pentru emisiuni
spor la lucru in continuare
si daca accepti iti "vand" un pont
gratis
tine apropae de competitiile anului viitor
merita si vei avea material de calitate ,
se poate vedea atmosfera de concurs , organizarea , comportamentul concurentilor si din toate astea se poate castiga ( nu financiar ) pe multe planuri
planul educativ pentru multi pescari din tara ce nu au acces la competitii din diverse motive...poate in zona lor nu se tine
poate prin Otv se poate afla despre competitii in acest mod
poate astfel multi vor descoperi spinningul
sunt multe aspecte dupa parerea mea
gratis
tine apropae de competitiile anului viitor
merita si vei avea material de calitate ,
se poate vedea atmosfera de concurs , organizarea , comportamentul concurentilor si din toate astea se poate castiga ( nu financiar ) pe multe planuri
planul educativ pentru multi pescari din tara ce nu au acces la competitii din diverse motive...poate in zona lor nu se tine
poate prin Otv se poate afla despre competitii in acest mod
poate astfel multi vor descoperi spinningul
sunt multe aspecte dupa parerea mea
-
- veteran
-
- junior
domnul Iuga dovedeste inca o data ca este un om de caracter si merita toate laudele pt asa ceva.onest,modest cum multi dintre noi ar trebui sa fie.sint placut impresionat de aceasta atitudine pe care o are.cu asemenea oameni vom reusi sa schimbam ceva in pescuitul sportiv din tara asta.iar pe Gigi Stefan nu va grabiti sa il condamnati.sa avem rabdare cu el pt ca sint convins ca e un om de valoare .ginditi-va ca acolo in functia pe care o are e supus la tot felul de presiuni si nu ii e usor sa reziste.rabdare si la sfirsit vom judeca
dar daca "painea" lui e consumata in exces si nu se regenereaza?nu ar da oare mai bine in fata turistilor dand exemple de catch&release,retinand doar atat cat trebuie,turistul va sti ca si in sezonul viitor va vedea stiuca in acel loc?florentiniuga scrie: 4. Pe "profesor" nu l-as critica asa de tare. De fapt acum imi pare rau pentru ce trage din cauza mea. Am aflat cam tarziu ca omul e localnic si acolo din asta se traieste. Alte surse de venit nu sunt, decat pescuitul si turismul.
domnule Iuga,felicitari pentru indarjirea de a tine pe picioare aceasta emisiune,respect asta.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
ma lasiiiii!!!!!!!!!!il Presidente scrie:iar pe Gigi Stefan nu va grabiti sa il condamnati.sa avem rabdare cu el pt ca sint convins ca e un om de valoare .ginditi-va ca acolo in functia pe care o are e supus la tot felul de presiuni si nu ii e usor sa reziste.rabdare si la sfirsit vom judeca
asa am facut mereu; sa avem rabdare si sa nu judecam pripit,dar iata ca a trecut inca un an de zile UN AN fratilor si nu vad lucrurile bune care s-au intamplat in pescuitul cu undita.
ce naiba sa mai asteptam de la gigi stefan?!
pai la mintea mea ma gandesc ca si asta a avut un scop bine definitDesi nu mai am relatii prea stranse cu Gigi Stefan, ma gandesc ca voi, pescarii de rapitor, ar trebui sa-i fiti ceva mai recunoscatori, pentru ca el a fost cel care s-a zbatut si a initiat la "zero tv" campania de semnaturi care a dus la modificarea legii si acordarea permisiunii de pescuit din barca.
daca nu se putea intra cu barcile pe ape cum naiba mai putea sa-si desfasoare activitatea o asociatie de pescuit profesionist?
cum mai puteau ei sa-si intinda plasele pe barajele de pe olt in plina zi?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
@ florentiniuga
Este o pozitie onoranta cea pe care ati avut-o in ultimul post.
Felicitari.
In masura nu va este f greu , programul competitional de anul viitor va va oferi suficiente materiale idei .
Si anul asta au fost momente excelente de filmat la concursuri.
Si slava domnului am avut un am competitional bogat.
Este o pozitie onoranta cea pe care ati avut-o in ultimul post.
Felicitari.
In masura nu va este f greu , programul competitional de anul viitor va va oferi suficiente materiale idei .
Si anul asta au fost momente excelente de filmat la concursuri.
Si slava domnului am avut un am competitional bogat.
eu las fi intrebat altceva pe braconierul ala!
vreo 2 de 5 kg ; 1 de 6kg ;1 de 7kg shi cateva de 2-3 kg.
Nu e asta oare de vreo 6-7 ori cantitatea maxim admisa pe zi?
Iar domnului care a realizat reportajul: eu as fi fost mai interesat sa il intreb pe ''profesorul'' despre aspectele pomenite mai sus decat ce tip de naluci shi nscule foloseste.
Daca asa ceva se da la TV intr-o emisiune care se vrea ghid de pescuit ; care este efectul emisiuni asupra maselor? Sa ii transformam in macelari asta vretzi?
Sa nu mai existe nici un peste in tzara asta? Asta vretzi?
EMISIUNEA A INCEPUT EDUCATIV PT. CINEVA CARE VREA SA MEARGA IN DELTA DAR S-A TERMINAT DEZASTROS!!!
VA ROG domnule care realizatzi aceasta emisiune sa ''taiatzi '' fazele cum au fost cele din emisiunea cu ''profu'' de stiuci ori daca nu le ''tgaiatzi '' macar sa criticatzi pe protagonisti nu sa le aducetzi laude ca ce mari pescari is ei.
vreo 2 de 5 kg ; 1 de 6kg ;1 de 7kg shi cateva de 2-3 kg.
Nu e asta oare de vreo 6-7 ori cantitatea maxim admisa pe zi?
Iar domnului care a realizat reportajul: eu as fi fost mai interesat sa il intreb pe ''profesorul'' despre aspectele pomenite mai sus decat ce tip de naluci shi nscule foloseste.
Daca asa ceva se da la TV intr-o emisiune care se vrea ghid de pescuit ; care este efectul emisiuni asupra maselor? Sa ii transformam in macelari asta vretzi?
Sa nu mai existe nici un peste in tzara asta? Asta vretzi?
EMISIUNEA A INCEPUT EDUCATIV PT. CINEVA CARE VREA SA MEARGA IN DELTA DAR S-A TERMINAT DEZASTROS!!!
VA ROG domnule care realizatzi aceasta emisiune sa ''taiatzi '' fazele cum au fost cele din emisiunea cu ''profu'' de stiuci ori daca nu le ''tgaiatzi '' macar sa criticatzi pe protagonisti nu sa le aducetzi laude ca ce mari pescari is ei.
am senzatia ca unii dintre noi se ascund dupa degete
1. ce rol are discutia despre cele 2 kile permise de lege pe zi, intr-o apa in care se pescuieste industrial la greu si unii au voie sa retina tone de peste ? pentru mine personal nu are nici o valoare o astfel de regula legala/morala sau cum vreti sa-i spuneti, ar avea valoare intr-o apa populata, pazita, nepescuita industrial
2. ref. la eliberare, intr-o zi cu atacuri hotarate, din 20-30 de stiuci cam cate se inteapa/inghit de asa natura incat mor oricum ?
3. vorbind despre rolul educativ, situatia sta ca in cazul babelor care injura fac pacate da duminica stau in primul rand la biserica
cati dintre dvs., intr-o partida buna de tot de pescuit, intr-o apa unde se pescuieste industrial, retin doar max. 2 kile de peste ?
eu nu am vazut inca pescarul care atunci cand da de el se limiteaza la max. 2 kile, si am vazut destui la pescuit pana acum
doar pe tudor l-am vazut in franta eliberand tot ce prinde
1. ce rol are discutia despre cele 2 kile permise de lege pe zi, intr-o apa in care se pescuieste industrial la greu si unii au voie sa retina tone de peste ? pentru mine personal nu are nici o valoare o astfel de regula legala/morala sau cum vreti sa-i spuneti, ar avea valoare intr-o apa populata, pazita, nepescuita industrial
2. ref. la eliberare, intr-o zi cu atacuri hotarate, din 20-30 de stiuci cam cate se inteapa/inghit de asa natura incat mor oricum ?
3. vorbind despre rolul educativ, situatia sta ca in cazul babelor care injura fac pacate da duminica stau in primul rand la biserica
cati dintre dvs., intr-o partida buna de tot de pescuit, intr-o apa unde se pescuieste industrial, retin doar max. 2 kile de peste ?
eu nu am vazut inca pescarul care atunci cand da de el se limiteaza la max. 2 kile, si am vazut destui la pescuit pana acum
doar pe tudor l-am vazut in franta eliberand tot ce prinde