Infopescar - OTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 07 Dec 2006, 13:38

Luci scrie:de ce "incet-incet"? Nu domle, sa promoveze direct idea de sportivitate, ce naiba, doar nu suntem noi mai inceti si mai neadaptabili la sportivitate decat alte neamuri de pe planeta asta.
sa nu uitam ca suntem un neam de rebeli,am crescut cu filme cu haiduci. :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Dec 2006, 13:42

Michael scrie:
Luci scrie:de ce "incet-incet"? Nu domle, sa promoveze direct idea de sportivitate, ce naiba, doar nu suntem noi mai inceti si mai neadaptabili la sportivitate decat alte neamuri de pe planeta asta.
sa nu uitam ca suntem un neam de rebeli,am crescut cu filme cu haiduci. :lol:
si cu Mioritza
si cu salam cu soia
si cu mamaliga
care explodeaza :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Dec 2006, 14:02

Ce m-a deranjat mai tare a fost atitudinea celui in cauza, care se credea mare scula pe bascula. Norocul lui ca il avea interlocutor pe Vladut (te salut, dragule!) care e un excelent pescar de crap.
Foarte multi pescari prind mai mult decat el si nu se dau asa rotunzi, ba chiar au bunul simt sa retina doar una-doua bucati, cat au nevoie la masa. Am vazut chiar pescarite incepatoare prinzand mai bine de atat, daca cineva le-a explicat corect ce au de facut.
Dar de la a prinde niste stiuci si pana la a afisa "modestia exagerata" pe care am vazut-o ... e cale lunga.
Nu era rau daca faceati un comentariu gen "asa nu!" macar dupa ce ati plecat de langa el!
Acu asta e, nu va acuz cu nimic pe voi, Florentin si Vladut, pe care va stiu cat de sportivi si cu bun simt sunteti.

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 07 Dec 2006, 20:05

Super tare frate!!!

Am reusit sa ma enervez dupa ce am ajuns acasa(de obicei ma enervez la serviciu... :? )
Ce poate fi mai satisfacator dupa o expeditie in delta decat sa cari acasa 100 de kg de stiuca putrezita!

MA duc sa imi iau o "Dezinvoltura" ca m-a inhibat profesorul....
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 07 Dec 2006, 20:26

Si mie mi-a placut emisiunea. Dar de fapt io ma entuziasmez si cand privesc oraru curselor Navrom.
Vladut ie un tip suspersimpatic. Si cred ca ar avea mare succes pa sticla in rolu de pescar de rapitor. Nu complexeaza pa nimeni si implicit o sa fie indragit. Manca-l-ar mama de rapitor cum mai vaslea el cu o rama mutand-o pa ambele parti ale barcii... Si cat de greu i-a fost sa prinda marla aia dan cauza ca iera apa mica si nu putea el sa-si joace maiastru naluca.
Mie-mi place-n Delta!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Dec 2006, 20:55

Parca 5 kg e limita maxima admisa...Chiar si in Delta...MARE Profesor!!!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

profstiuci
utilizator nou
utilizator nou

Carcotasiloooor mei !

Mesaj de profstiuci » 07 Dec 2006, 21:37

Profesorul de stiuca este un apelativ ce mi-a fost atribuit deoarece, in calitate de ghid de pescuit, invat pe clienti tainele pescuitului in Delta Dunarii (in special la stiuca). La randul meu invat de la cei ce stapanesc alte tehnici si incerc sa le perfectionez. Pentru mai multe informatii vizitati si . De asemenea va invit in Delta sa pescuim impreuna. Filmarea a fost pura intamplare si pentru ca a fost o zi deosebita, pescuind "... mai mult decat pentru modestele noastre necesitati.... surplusul l-am dus la cherhana sa-si faca si ei planul".

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Dec 2006, 21:39

Aha... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 07 Dec 2006, 21:51

lasa ca are grija Nea Florea sa isi faca plinul cherhanaua!nu mai munci tu si pt altii.asta mi se pare si mai grav,pestele prins este vindut si nu eliberat.dar daca aveti autorizatie de pescuit industrial sau sinteti in vreo asociatie atunci imi retrag cuvintele.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Dec 2006, 22:06

fara reclama la slte site-uri

Scrie răspuns