Infopescar - OTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Dec 2006, 22:10

Eu va propun sa nu incepem un nou razboi.
Omul a intrat pe site si a dat niste explicatii.
Pana una alta cu peste de undita si mamaliga de rasnita nu faci mare avere.
Se poate promova sportivitatea pe un ton conciliant si fara ironii.
Va multumesc

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 07 Dec 2006, 22:24

ahh ROMANIA, din moment ce pe posturile de televiziune nu se promoveaza C&R ce mai asteptam ca nea` Gheorghe din Talpaca sa pescuiasca cat de cat in limitele legi, m-a suparat in opinia mea faptul ca prezentatorul nu a adus barem un comentariu despre sportivitate in urma interviului la stiucile lui asa zusu `il professore`, in fond despre sportivitate in opinia mea ii toata treaba asta cu pescuitul... :!: :!: :!: :evil:
be smart be silent be deadly.....

Michael
Moderator
Moderator

Re: Carcotasiloooor mei !

Mesaj de Michael » 07 Dec 2006, 22:28

Tavi scrie:Omul a intrat pe site si a dat niste explicatii.
profstiuci scrie:mai mult decat pentru modestele noastre necesitati.... surplusul l-am dus la cherhana sa-si faca si ei planul".
asta DA explicatie.cherhanaua e mai importanta decat resursele piscicole romane,singura "avere" pe care ar trebui sa o avem si sa o ingrijim,noi-pescarii.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 07 Dec 2006, 22:30

empthy_cluster scrie:m-a suparat in opinia mea faptul ca prezentatorul nu a adus barem un comentariu despre sportivitate in urma interviului la stiucile lui asa zusu `il professore`, in fond despre sportivitate in opinia mea ii toata treaba asta cu pescuitul... :!: :!: :!: :evil:
corect,dupa ce ca nu l-a "mustrat" prieteneste macar ca exagereaza cu stiucile retinute,mai si gusta din "dezinvoltura domnului profesor".
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Dec 2006, 22:41

Eu cred ca o vorba buna face cat zece palme peste cap.

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 08 Dec 2006, 00:02

Felicitari domnule Iuga pentru noul format de emisiune la zero TV.......pescari mai mari de stiuca ca vladeanu (pescar inrait de crap)si acest dom' profesor mai greu de gasit ....:))
Unde ati gasit asemenea film?.... :lol:
Dupa ce am urmarit aceasta elucubratie pescareasca ma astept sa il vad pe Dan Diaconescu cu labe de scafandru pushcand subagvatic la stiuca intr-o noua emisiune la fel de cool .....EXTREM_SPINNING(nu suntem pescari si pescuim asa cum nu suntem zidari dar zidim) :lol:
Eu cred ca trebuie sa selectati aceste "filme" cu betivi.....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 08 Dec 2006, 01:32

Cam asta se intampla cand incearca cineva sa construiasca ceva pe la noi. Vin restul si-i dau in cap. Sunt satul de reprosuri acide. Exact cum spunea Tavi, o vorba buna face cat zece palme.
Nu ai cum sa ai pretentia ca prezentatorul sa le stie pe toate: rapitor,stationar,crap,fly etc. Pescuitul a evoluat mult, postura de pescar universal nu mai e o optiune, totul e specializat. Perfomantele se obtin alegand o ramura.
In plus dansii sunt hotarati sa colaboreze cu noi, accepta filmari, propuneri...lucruri constructive. Micile atentionari trebuie sa existe, insa nu trebuie exagerat cu ele. Pana una alta trimiteti niste filmari sa vada lumea ca se poate.
Fir intins!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 08 Dec 2006, 01:55

Adi scrie:Cam asta se intampla cand incearca cineva sa construiasca ceva pe la noi. Vin restul si-i dau in cap. Sunt satul de reprosuri acide. Exact cum spunea Tavi, o vorba buna face cat zece palme.
Nu ai cum sa ai pretentia ca prezentatorul sa le stie pe toate: rapitor,stationar,crap,fly etc. Pescuitul a evoluat mult, postura de pescar universal nu mai e o optiune, totul e specializat. Perfomantele se obtin alegand o ramura.
In plus dansii sunt hotarati sa colaboreze cu noi, accepta filmari, propuneri...lucruri constructive. Micile atentionari trebuie sa existe, insa nu trebuie exagerat cu ele. Pana una alta trimiteti niste filmari sa vada lumea ca se poate.
Fir intins!
atunci nu mai am nimic de zis....ma dau pe brazda.....felicitari domnule Iuga pt emisiune.....
In plus dansii sunt hotarati sa colaboreze cu noi, accepta filmari, propuneri...lucruri constructive. Micile atentionari trebuie sa existe, insa nu trebuie exagerat cu ele.
poti sa stai si capra .......daca intelegi :lol: ca toate astea nu au nimic de aface cu unii ca tine sau ca mine.....ai inteles? :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

SF
veteran
veteran

Re: Carcotasiloooor mei !

Mesaj de SF » 08 Dec 2006, 02:01

[quote="profstiuci"] De asemenea va invit in Delta sa pescuim impreuna. Filmarea a fost pura intamplare si pentru ca a fost o zi deosebita, pescuind "... mai mult decat pentru modestele noastre necesitati.... surplusul l-am dus la cherhana sa-si faca si ei planul".[/quote]

Cam la acelasi scor ma duc in Senegal , , Africa , vorba aia , lumea a treia , si acolo sint ghizi nativi , si fac dintr-un peste cit tot sacu tau , da nu-i vezi cu sacu-n barca , si vorba aia , Africa , lumea a treia , te loveste soarele-n cap , da tot ramine suficient ca sa-ti dai seama ca-ti tai singur craca de sub picioare daca ca si ghid retii pestele cautat , lumea a treia , nu ca noi , cu un picior in UE.

Fir Intins !!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Dec 2006, 02:07

[quote="musKloiu"]Felicitari domnule Iuga pentru noul format de emisiune la zero TV.......pescari mai mari de stiuca ca vladeanu (pescar inrait de crap)[/quote]

Care era Vladeanu ?! Sau unde l-ai vazut ?!

Fir Intins!!!

Scrie răspuns