INCREDIBIL!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 12 Ian 2005, 22:39

Este dureros dar adevarat. Acestia nu si-au dat seama ca cineva va citi ceea ce au scris ei? cam ce au avut in cap? Poate mai mult ca oricind propunerile mele la schimbare sint mai vi ca oricind.Credeam ca nesimtirea, hotia,aroganta,mitocania...s-au cuibarit la Valcea, dar se pare....Trebuie sa lasam veleitatile sa ne unim si sa trecem de la nivelul declarativ la cel executiv, DESTEAPTATE ROMANE!!!!!!
Nu o sa vina nimic din cer.
Dady

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 13 Ian 2005, 09:35

Astia de la AJVPS-uri au ruginit in scaune si s-au damblagit de tot. Parca sunt numiti pe viata! Ma distreaza modul lor tembel de a-si adapta mentalitatea comunista la normele UE. De asta a facut si desteptu' de Lazu ce a facut... Totusi, as fi de acord cu un scurt examen care sa testeze: cunoasterea speciilor de pesti pentru eventualiotatea eliberarii speciilor rare sau pe cale de disparitie, cunoasterea dimensiunilor in vederea retinerii si cunoasterea cantitatii de peste pe care o poate duce acasa un pescar. Insa asta seamana a scarpinare la urechea dreapta cu mana stanga. Mai intai sa termine cu braconierii si cu concesiunile de luciu de apa si apoi sa aiba pretentii!!!

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 13 Ian 2005, 10:13

Dady,

Sunt atat de triste constatarile tale,dar din pacate iti dau in totalitate dreptate si nu prea vad in curand desteptarea romanilor....
Ce bine ar fi daca nu as avea dreptate.

Jean Scurtu

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 13 Ian 2005, 10:32

Salut Jane, iti mai aduci aminte ca ne bateam in competitii cu babustile, carasi, ciortani platicile etc de la canalul Midia-Navodari?Ei bine daca astazi ti-ar da prin minte sa mai faci o competitie in acea locatie ar insemna sa fi bolnav cu capul. Acolo am fost acum cca.3-4 ani si nu am mai vazut nimic...sti ce-i aia nimic, ei bine NIMIC. Bastinasii mi-au spus ca cei de bun simt au pescuit cu navoade, in rest s-a omorit pestele si cu butelia de aragaz, curent si cele mai nastrusnice metode. De,cu atita grija ce s-a acordat pestelui de catre aceste asociatii... s-a dus dracului si cea mai buna pista de competitii pe care o avea Romania in apele domeniului public. Stim bine ca pe vremuri nu se intimpla asa ceva. Nu sint nostalgic, dinpotriva, dar jaf ca asta nu se facea atunci...Da DOAMNE sa se trezeasca Romanii... ca nu de la altii distrug, distrug numai de la ei ....si nimic mai mult.
Dady.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 14 Ian 2005, 10:19

valeron scrie:Dlui director AJVPS Timis ii trebuie facuta o farsa :lol: (macar :lol: ) :lol: ...de catre Daniel Buzdugan... :wink:
SUBSCRIU ! Prea o cere !
Si asta asa ca sa-i curmam suferinta intr-un mod apoteotic !
Musai ii trebuie o farsa la Buzdugan !!
Cine e pentru ?? facem un subiect separat sa vedem cum ar trebui sa sune ?
Am vazut ca e umor greu aici pe forum , asa ca nu ratati ocazia !!
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 14 Ian 2005, 10:21

dar mai are Buzdugan emisiunea?..ca eu n-am mai auzit-o dimineata in ultimul timp..

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 14 Ian 2005, 14:05

la fix o sa pice farsa. mai ales dupa ce ati vorbit de ea pe forum.
ii picura vreunu' in ureche mosului pin' la urma...

mai degraba lasatzi-l in durerea lui... dati-i liniste, sa mai scrie una!

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 14 Ian 2005, 14:09

:lol: :lol:
piticule, dobitocii de genul asta sunt ca si regizorii de filme proaste, daca le dai ragaz scot si partea adoua, si a treia etc...

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 14 Ian 2005, 14:14

sunt de acord cu farsa, dar cine face rost de numarul lui de telefon?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 14 Ian 2005, 14:14

ne-ar trebui o poza cu el si un articol mare chiar pe site.
pe asta chiar nu m-ar deranja sa-l fure cronica romana, il dam gratis chiar. (merita, dane) articolu' sa se numeasca...

Scrie răspuns