INCREDIBIL!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Este dureros dar adevarat. Acestia nu si-au dat seama ca cineva va citi ceea ce au scris ei? cam ce au avut in cap? Poate mai mult ca oricind propunerile mele la schimbare sint mai vi ca oricind.Credeam ca nesimtirea, hotia,aroganta,mitocania...s-au cuibarit la Valcea, dar se pare....Trebuie sa lasam veleitatile sa ne unim si sa trecem de la nivelul declarativ la cel executiv, DESTEAPTATE ROMANE!!!!!!
Nu o sa vina nimic din cer.
Dady
Nu o sa vina nimic din cer.
Dady
- vanatoruldepesti
- veteran
Astia de la AJVPS-uri au ruginit in scaune si s-au damblagit de tot. Parca sunt numiti pe viata! Ma distreaza modul lor tembel de a-si adapta mentalitatea comunista la normele UE. De asta a facut si desteptu' de Lazu ce a facut... Totusi, as fi de acord cu un scurt examen care sa testeze: cunoasterea speciilor de pesti pentru eventualiotatea eliberarii speciilor rare sau pe cale de disparitie, cunoasterea dimensiunilor in vederea retinerii si cunoasterea cantitatii de peste pe care o poate duce acasa un pescar. Insa asta seamana a scarpinare la urechea dreapta cu mana stanga. Mai intai sa termine cu braconierii si cu concesiunile de luciu de apa si apoi sa aiba pretentii!!!
Salut Jane, iti mai aduci aminte ca ne bateam in competitii cu babustile, carasi, ciortani platicile etc de la canalul Midia-Navodari?Ei bine daca astazi ti-ar da prin minte sa mai faci o competitie in acea locatie ar insemna sa fi bolnav cu capul. Acolo am fost acum cca.3-4 ani si nu am mai vazut nimic...sti ce-i aia nimic, ei bine NIMIC. Bastinasii mi-au spus ca cei de bun simt au pescuit cu navoade, in rest s-a omorit pestele si cu butelia de aragaz, curent si cele mai nastrusnice metode. De,cu atita grija ce s-a acordat pestelui de catre aceste asociatii... s-a dus dracului si cea mai buna pista de competitii pe care o avea Romania in apele domeniului public. Stim bine ca pe vremuri nu se intimpla asa ceva. Nu sint nostalgic, dinpotriva, dar jaf ca asta nu se facea atunci...Da DOAMNE sa se trezeasca Romanii... ca nu de la altii distrug, distrug numai de la ei ....si nimic mai mult.
Dady.
Dady.
- Mugurstefan
- veteran
SUBSCRIU ! Prea o cere !valeron scrie:Dlui director AJVPS Timis ii trebuie facuta o farsa(macar
)
...de catre Daniel Buzdugan...
Si asta asa ca sa-i curmam suferinta intr-un mod apoteotic !
Musai ii trebuie o farsa la Buzdugan !!
Cine e pentru ?? facem un subiect separat sa vedem cum ar trebui sa sune ?
Am vazut ca e umor greu aici pe forum , asa ca nu ratati ocazia !!
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !