INCREDIBIL!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 11 Ian 2005, 10:04

nutzu_z scrie:..... Dar ce sa facem, cu asa director asa filiala. :evil: :evil: :evil:
Mai nutzu_z... era o vorba:" ...toata treaba e din protzap!!!" Asa ca... trebuie sa trecem la treaba... Pardon, la protzap :)

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 11 Ian 2005, 10:17

:lol: :lol: :lol: :lol:
rabdare ,rabdare.....
eu acuma cred ca o sa ies la un pescuit ca tare e faina vremea in TM.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 11 Ian 2005, 10:39

nutzu_z scrie:eu acuma cred ca o sa ies la un pescuit ca tare e faina vremea in TM.
Si in Iasi e frumoasa vremea.... Sunt ceva nori, dar este foarte cald pentru perioada asta. Cred ca sunt aprox. 9 - 10 grade. Numai bun pentru o partida la rapitor.

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 11 Ian 2005, 10:57

daca nu si-au batut joc de el domnii de la tipografie sau vreun altul care i-a scris cartea, directorashul si-a atins si depasit cu succes nivelul de incompetentza.

adilucu, citi ani are decrepitu'?
e mostenit de la regimul de dinainte de '89?

parerea mea este ca domnia sa nu este 100% dpdv mintal...
daca totusi ar trece acest examen ar trebui sa se autosesizeze parchetul, pentru inselaciune (citiva tot i-au cumparat cartea...)

auzi tu sa se rupa gitu' la pesti...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 11 Ian 2005, 20:48

Haideti sa fim seriosi, doar suntem oameni in toata firea. Doar nu credetzi ca a conceput el tampeniile astea.
Majoritatea informatiilor depasite au fost copiate din lucrari mai vechi, ai caror autori, probabil, sunt de mult pe vesnicele plaiuri ale ... pescuitului. Va dati seama ca nu a citit nici un pescar cartea, inainte de a fi publicata. Atfel nu putea aparea asa.
Totusi sunt surpizatoare chestionarele. Astea intr-adevar par a fi produsul unei minti incetosate de bautura.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 12 Ian 2005, 00:05

e vorba de chestionarele pentru obtinerea permisului de pescuit sportiv? :lol: :lol: :lol:

pai atunci e mai simplu sa dai la setca monofilament, ca nu-ti trebuie permis. :evil:
near the beer

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 12 Ian 2005, 14:19

Adi trimite cartea la vreo emisiune de pescuit sa mai rada si altii , ca eu am facut febra la abdomen .

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 12 Ian 2005, 16:27

La un astfel de director vin si eu sa completez careul cu al meu de la Valcea care la un interviu in urma unei anchete declansate de o tv. locala in urma faptului ca AJVPS-ul local dupa mare scandal in sensul ca nu fac nimic, trec la actiune si populeaza cu FITOFAG apele domeniului public, fara nici o aprobare in acest sens(dupa cum spune legea), deci in acel interviu, directorul nostru,antonescu ion, a declarat ca a introdus acesti fitofagi ca sa manince plantele acvatice care sufoca pestii, ca acestia au nevoie de oxigen iar plantele respectiva sufoca pestii. Cui ii trebuie am caseta, si mai are perle, s-ar putea sa fie ceva rude, sau colegi de scoala. Ma uitam si nu stiam ce sa fac, sa rid, sa pling...Oricum o carte semnata, cu autograful directorului timisorean, as vrea si eu... multumesc anticipat.
Dady

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 12 Ian 2005, 19:44

D-le Dady eu cred ca e de plans si va mai fi.Daca nu vor fi schimbari radicale in conducerile Agvps ne vom plange noua de mila,fiindca toti acesti directori traiesc cu impresia ca toti suntem prosti si ne pot indruga verzi si uscate.Nu stiu cati dintre ei au iesit ultima oara la pescuit sau macar pe malul unei ape.
Nu stiu cati dintre ei sunt macar pescari sau sa aiba macar un sentiment cat de mic despre pescuit.Tin cu dintii de scaunele lor si pe deasupra mai sunt sprijiniti de pescarii din vechea generatie si vanatori (prieteni de pahar si de suete).
Pai daca cititi revista SOMNUL (scrisa tot de dl Lazu) o sa vedeti justificarile lor cu privire la realizarile pe anul 2004 va minunati. Sunt 2 pagini de aberatii din care singura realizare (daca pot sa spun asa) este reabilitarea fermei Rozelor.
In rest ne explica cum a reusit sa mai scada din cheltuielile AGVPS-ului supraveghindu-si angajatii sa nu dea telefoane in interes personal,cum a reusit sa faca o soba de teracota in nu stiu ce cabana de la Surduc,cum o parte din bani se duc la reparatul masinilor din dotare care nu stiu cum se strica ca nu i-am vazut pe nici un mal de apa si multe alte tampenii care nu cred ca sunt o prioritate.
Mentioneaza ca obiectivele anului 2005 sunt ca si cele din 2004.Maine am sa revin cu cateva citate din revista care acum din pacate nu o am la mine.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 12 Ian 2005, 20:15

unde mai pui ca respectivul autor de carte ....scris aimpreuna cu inca cineva
Pescuitul recreativ sportiv / Dorel Lazu, Călin Moga. - Timişoara : Excelsior Art, 2004.

380 p. : tab., il. în parte color.

Bibliografie p. 370-371.

ISBN 973-592-109-X : 314500 lei.

799.1(498)

799/L35; SL III-18266

mai este si reprezentantul zonei de Vest a Fundatiei EURO-STURION
si prof dr ing
lipseste titlul de academician
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Scrie răspuns