In cautarea lostritei!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 22 Sep 2009, 16:11

Cu 1000 parai cumperi 300-400 bucati de puiet.Ce zici?

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 22 Sep 2009, 19:19

razvan cristescu scrie:Cu 1000 parai cumperi 300-400 bucati de puiet.Ce zici?
ce zice cine ?
- Fario Nebunu ? pai el a zis: banii lui sunt pentru Cerbu, altii n-are !!! :lol:
- Apsalba ? ala de zis ar zice, nu-i bai... la el, problema e cu facutu'... pentru el, toate se opresc la faza de intentie, mai putin balastierele :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Sep 2009, 09:17

miky scrie:
razvan cristescu scrie:Cu 1000 parai cumperi 300-400 bucati de puiet.Ce zici?
ce zice cine ?
- Fario Nebunu ? pai el a zis: banii lui sunt pentru Cerbu, altii n-are !!! :lol:
- Apsalba ? ala de zis ar zice, nu-i bai... la el, problema e cu facutu'... pentru el, toate se opresc la faza de intentie, mai putin balastierele :lol: :lol: :lol:
Miki, daca il arunci tu in apa pe Cerbu gratis, atunci de banii aia cumpar puiet de lostrita si ii populez pe Prahova in zona Sinaia unde e apa limpede si oxigenata. E OK? :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Sep 2009, 09:23

Stai ca e ilogic. Daca intai e facut scafandru nea Cerbu e clar ca nu ne mai vinde puietul ca doar nu e masohist! Asa ca intai merg sa cumpar alevinii si dupa aia vii tu si ii dai branci in apa la ciumpalac, da? :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 25 Sep 2009, 09:46

Fario_nebunu scrie: Miki, daca il arunci tu in apa pe Cerbu gratis...
Fario,... nu tine asa ! io sincer eram tentat de recompensa, ca am si io nevoi, cheltuieli de criza, alea, alea...
daca recompensa nu mai e, si interesul scade...
asa cum zici tu, tragi plapuma numa' pe partea ta, adica tu te vezi cu doua bucurii: si Cerbu ud, si cu lostrita pe Prahova...
da' io ? io cu ce ma aleg ? la mine bucuria de a-l vedea pe Cerbu ud nu e egala cu, si deci nu poate inlocui bucuria de a tine in mana 1000 de euro castigati cinstit ! pe deasupra, si Prahova e departe de mine !
Cauta si tu o varianta in care sa ne impaci pe toti !!! ... :lol: :lol: :lol: ...
de pilda, poate-l convingi pe Cerbu sa sara singur, ...dupa ce-ti da puietul, desigur, daca se poate chiar gratis ! Apoi bem impreuna banii aia ai tai :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Sep 2009, 09:54

miky scrie:
Fario_nebunu scrie: Miki, daca il arunci tu in apa pe Cerbu gratis...
Fario,... nu tine asa ! io sincer eram tentat de recompensa, ca am si io nevoi, cheltuieli de criza, alea, alea...
daca recompensa nu mai e, si interesul scade...
asa cum zici tu, tragi plapuma numa' pe partea ta, adica tu te vezi cu doua bucurii: si Cerbu ud, si cu lostrita pe Prahova...
da' io ? io cu ce ma aleg ? la mine bucuria de a-l vedea pe Cerbu ud nu e egala cu bucuria de a tine in mana 1000 de euro castigati cinstit ! pe deasupra, si Prahova e departe de mine !
Cauta si tu o varianta in care sa ne impaci pe toti !!! ... :lol: :lol: :lol: ...
de pilda, poate-l convingi pe Cerbu sa sara singur, ...dupa ce-ti da puietul, desigur, daca se poate chiar gratis ! Apoi bem impreuna banii aia ai tai :lol: :lol: :lol:
Uffff, Miki, ma miram eu sa te oferi voluntar! OK, il fac pe Cerbu (lopatar) sa sara de necaz in Bradisor cand o sa vada pozele in care eu ma "tavalesc" cu nevasta-sa sau cu fie-sa chiar la el acasa! Lostrita o deversam intr-un afluent al Oltului care sa nu fie f departe de Sibiu si cu debit suficient. Dar sa fie destul de departe de Voineasa ca mi-e teama ca va incerca Cerbu-incornoratu sa se razbune - nu degeaba sa zice ca razbunarea e arma prostului! Eu cand incerc sa il arunc peste bord nu o fac din razbunare, nuuu, ci din dorinta foarte omeneasca de a il readuce cu picioarele pe sol ca prea crede el ca pastravaria aia e mosie personala!

Scrie răspuns