In cautarea lostritei!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
daca stirea asta e adevarata (am indoieli in talentul gazetaresc romanesc) inseamna ca pe ministrul asta il doare la basca de toate comisiile parlamentare si toata urmarirea penala la care este supus (sau nu??
)
inca o metoda "legala" de a mai stoarce niste banuti de la "saracul" buget.
pastravaria Bradisor de pe raul Lotru si malul lacului de acumulare este renumita exemplarele reproducatoare de lostrita.
exista o filmare undeva pe net,yotube, a unei televiziuni valcene,in care sunt prezentate aceste lostrite,pt cine nu a vazut niciodata merita sa cautati filmarea

inca o metoda "legala" de a mai stoarce niste banuti de la "saracul" buget.
pastravaria Bradisor de pe raul Lotru si malul lacului de acumulare este renumita exemplarele reproducatoare de lostrita.
exista o filmare undeva pe net,yotube, a unei televiziuni valcene,in care sunt prezentate aceste lostrite,pt cine nu a vazut niciodata merita sa cautati filmarea
-
- veteran
Cu 30.000 euro cumperi 15.000 de puieti si populezi cateva rauri.Problema e cu paza.Cred ca lostrita la noi n-a disparut din cauza distrugerii habitatului ei ci doar din cauza pescuitului abuziv.Cred ca si Antipa mentiona lucrul asta.Fiind un peste de talie mare,e usor de prins in apele de munte,cu metode "traditionale".
- PescarNebun
- senior
- ionut-raptor
- senior
- PescarNebun
- senior
- ionut-raptor
- senior
- PescarNebun
- senior