Spre nenorocul lui nu poate face asta pentruca balastrul din Jiu nu e bun in constructii. De ce credeti ca a oferit balta de pescuit pentru Salmo-Carpatica la 80 km de Lupeni adica la Calan pe raul Strei ?miky scrie:asta nu e o problema ! Apsalba va compensa acest lucru initiind inca vreo doua balastiere, care vor sapa o noua pista de concurs, dotata cu tot ce ii trebe unei asemenea baze sportive : terenuri de tenis, hipodrom, lunapark, terasa, jocuri mecanice, etc... astfel incat pescarii, membri FNPSR evident, sa poata sa se recreeze intre doua partide de carasel, in felul asta uitand complet de lostrita !Mugurstefan scrie: Deci, , dintr-un rau perfect de lostrita va deveni un parau ...
Asa ca ...![]()
![]()
In cautarea lostritei!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
albanezu ? cine e acesta? aaaa, e ala care zice ca face si drege dar nu se vede nimica in urma lui decat o dara de foame de bani
io va zic sincer, acest baiat are intentii bune , pacat ca nu le materializeaza
adica eu am castigat concursul de spinning al FNPSR , numai ca nu or avut bani de premii din cauza ca au prea multi cotizanti
nu acesta e personajul care arata cu dejetu la o actiune de populare initiata de cativa membrii de pe aici?
na, isi permite, ca el a facut mai mult decat baietii, el are planuri de populare cu lostrita si prietenii lui de la arpacas cu bass 

io va zic sincer, acest baiat are intentii bune , pacat ca nu le materializeaza

nu acesta e personajul care arata cu dejetu la o actiune de populare initiata de cativa membrii de pe aici?

pikeman scrie:albanezu ? cine e acesta? aaaa, e ala care zice ca face si drege dar nu se vede nimica in urma lui decat o dara de foame de bani![]()
io va zic sincer, acest baiat are intentii bune , pacat ca nu le materializeazaadica eu am castigat concursul de spinning al FNPSR , numai ca nu or avut bani de premii din cauza ca au prea multi cotizanti
![]()
nu acesta e personajul care arata cu dejetu la o actiune de populare initiata de cativa membrii de pe aici?na, isi permite, ca el a facut mai mult decat baietii, el are planuri de populare cu lostrita si prietenii lui de la arpacas cu bass
Ala. Vezi si ce face http://www.fnpsr.ro/index.php?option=co ... &Itemid=54
Cat despre actiune, puteti discuta cu domnul ing. Cerbu de la Bradisor. o sa va convingeti ca ce spunem si facem. Vezi si pagina de start a fnpsr. Parca este un lac acolo care exista, nu este holograma.

despre care actiune ?apsalba scrie: Cat despre actiune, puteti discuta cu domnul ing. Cerbu de la Bradisor. o sa va convingeti ca ce spunem si facem...
- aia cu popularea de lostrita din secolu' viitor ? intamplator chiar am discutat cu Cerbu iar raspunsul lui a fost cat se poate de simplu si clar:
"in prezent din nefericire, nu am nici o solicitare pentru repopulare cu lostrita,... de la nimeni (probabil ca si in mintea lui: FNPSR = NIMENI !

- despre actiunile FNPSR in general ? din pagina centrala cat si din linkul pe care l-ai dat, in afara de cateva (2, mai precis) achizitii imobiliare de terenuri sau luciu de apa arificial, nu reiese nimic din ce ati facut, totul este la nivel de "intentioneaza sa...", iar singurele obiective pe care le puteti atinge pe termen scurt, sunt alea cu "sapatul in pietris"... despre gestionarea, conservarea si imbunatatirea conditiilor pe apele naturale (adevarata suferinta a pescarilor romani !!!),... nici o vorba nici un pas ! doar intentii de perspectiva ! astea sunt "faptele" pe care FNPSR "chiar le face"... adica : O MARE ABUREALA VOPSITA IN CULORI PATRIOTICE !!!
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
nu comentez faptul ca una spune userul pikeman si alta raspunde albanezul,dar la faza cu inginerul Cerbu de la Bradisor,nu ma pot abtine,fiindca il cunosc pe acest individ,care se comporta acolo ca pe feuda propie
si poate ca asta nu m-ar deranja foarte tare si nici faptul ca este un mincinos de prima clasa,
dar faptul ca el si familia lui braconeaza,da,a-ti citit bine,BRACONEAZA,o balta care este exact in marginea casei lui,asta nu o pot inghiti.
eu personal am scos o setca,exact din fata casei lui,iar sotia lui a venit cu o falca in cer si una in pamant sa isi recupereze "scula"
incidentul respectiv este mai vechi de cativa ani,insa faptul ca isi pastreaza o barca ancorata acolo,ma face sa cred ca si acuma continua cu aceleasi indeletniciri.
si poate ca asta nu m-ar deranja foarte tare si nici faptul ca este un mincinos de prima clasa,
dar faptul ca el si familia lui braconeaza,da,a-ti citit bine,BRACONEAZA,o balta care este exact in marginea casei lui,asta nu o pot inghiti.
eu personal am scos o setca,exact din fata casei lui,iar sotia lui a venit cu o falca in cer si una in pamant sa isi recupereze "scula"

incidentul respectiv este mai vechi de cativa ani,insa faptul ca isi pastreaza o barca ancorata acolo,ma face sa cred ca si acuma continua cu aceleasi indeletniciri.
n-o fi cam putin in atatia ani si la atatea zeci de mii de membrii? A! Sa nu uitam si de procesele pierdute! Mari realizari si banii pierduti acolo. Dar nu-i bai, erau banii membrilor!miky scrie:despre gestionarea, conservarea si imbunatatirea conditiilor pe apele naturale (adevarata suferinta a pescarilor romani !!!),... nici o vorba nici un pas ! doar intentii de perspectiva !
-
- veteran
Discutiile astea prelungite la infinit imi aduc aminte de studiile de fezabilitate facute de statul nostru,cand experti chemati de afara au luat sume f. mari realizandu-le,ca dupa aceea sa nu foloseasca la nimic.
Daca aceste discutii infinite nu vor genera intr-un final indepartat nimic(din partea celor care discuta aici) inseamna ca n-au nici un rost.
Eu unul am hotarat sa cumpar niste puiet de lostrita pe care sa il bag in 1-2 ape in care sper sa "se prinda" .Imi trebuie in primul rand un recipient cu oxigen.O sa vad cum voi proceda,dar sunt hotarat.Nu o sa informez pe nimeni,nu o sa cer nici un aviz,pur si simplu.Inainte nici nu visam sa gasesc in RO pe cineva care sa creasca lostrite.Dar uite ca nimic nu e imposibil.Am vorbit cu DL. Brade Trandafir si ma pot duce sa cumpar puiet.Asta e ,simplu.
Daca aceste discutii infinite nu vor genera intr-un final indepartat nimic(din partea celor care discuta aici) inseamna ca n-au nici un rost.
Eu unul am hotarat sa cumpar niste puiet de lostrita pe care sa il bag in 1-2 ape in care sper sa "se prinda" .Imi trebuie in primul rand un recipient cu oxigen.O sa vad cum voi proceda,dar sunt hotarat.Nu o sa informez pe nimeni,nu o sa cer nici un aviz,pur si simplu.Inainte nici nu visam sa gasesc in RO pe cineva care sa creasca lostrite.Dar uite ca nimic nu e imposibil.Am vorbit cu DL. Brade Trandafir si ma pot duce sa cumpar puiet.Asta e ,simplu.
-
- veteran
Cerbu asta e un nemernic si un janghinos, cand in 2008 paznicii lui nu m-au lasat sa pescuiesc in Bradisor pe partea cu pastravaria ca cica "nu vrea sefu sa vada pescarii aici" l-am amenintat ca pun pretz pe capul lui, 3000 de parai cui il arunca imbracat in lac si se asigura ca se duce la fund ca toporu!adiwolf scrie:nu comentez faptul ca una spune userul pikeman si alta raspunde albanezul,dar la faza cu inginerul Cerbu de la Bradisor,nu ma pot abtine,fiindca il cunosc pe acest individ,care se comporta acolo ca pe feuda propie
eu personal am scos o setca,exact din fata casei lui,iar sotia lui a venit cu o falca in cer si una in pamant sa isi recupereze "scula"![]()