in atentia ANPA si Asociatiilor de pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Sep 2010, 13:02

kingofbeasts scrie:buun.
poate n-am fost suficient de clar. o sa incerc sa explic ce am vrut de la topicul asta.
topicul am vrut sa fie un fel de arhiva in care cine vrea si/sau cine poate si-si permite sa posteze dovezi de bracobnaj (cu precadere poze si filmulete) sau sa spuna ce tip de braconaj a intalnit la ultima partida de pescuit (cu mentionarea datei si eventual a locului - denumirea raului sau baltii, sau a zonei ori macar a judetului respectiv- ).
asta pentru ca subiectul a fost dezbatut destul in multe alte topicuri (atat on cat si off topic).

:respekt: :respekt:
Am inteles perfect care este scopul deschiderii topicului .

Ca sa fiu si eu mai bine inteles asupra a ceea ce am vrut sa spun mai sus :

...o sa fie o alta discutie de ,, discutat discutii " . Nu vreau sa jignesc prin asta sau sa minimalizez bunele intentii . Doar ca , asta voiam sa spun , vom citi noi , vom raspunde tot noi , este chiar posibil sa ne si certam intre noi , insa cine ar trebui sa-l vada ( topicul asta ca si multe altele ) , ori nu-l vede , ori il ignora cu nesimtire . O sa ne trezim dupa saptamani sau luni de polemici ca ,, am alergat ca hamsteru' pe roata " .
... Eficienta unor asemenea discutii etalate doar pe forumuri este redusa .

... Nu vreau sa fiu prost inteles . Eu personal gasesc ca fiind bine venite astfel de discutii . Insa , poate , singura consecinta benefica pe care-o pot avea este ,, deschiderea creierului " celor ce inca nu concep sau nu agreeaza sportivitatea pescuitului , protejarea populatiei acvatice , samd .

...Sa nu fiu ipocrit , am sa recunosc deschis ca si eu mi-am schimbat mentalitatea doar dupa primele contacte cu internetul , implicit cu forumurile tematice . Cinste celor ce si-au expus punctele de vedere in sensul asta pe forumuri , oameni de la care am invatat multe .

... V-am mai spus , anul trecut ( cel putin ) am initiat sau am incercat sa demaram o serie de repopulari , ecologizari sau combateri ale fenomenelor nedorite in pescuit . Pur si simplu au ramas fara nici cel mai mic ecou , ne-am impotmolit atat in indiferenta oficialitatilor cat si in mentalitatea unora : ,, Asa fratilor ! Bravo ! Cinste voua ! Noi ..... stam si admiram ce faceti .... VOI !" . Care ,, NOI " ? Cine sunt acesti ,, NOI " ? Nu suntem decat simpli pescari care vor sa atinga un bine in pescuit . Cu nimic mai sus sau mai prejos decat ,, galeria " noastra .

...Cu speranta ca n-am fost prost inteles , ca am exprimat in clar ceea ce vreau sa spun ,

...fir intins domnilor ! ( cat ni l-o mai intinde pestele . Pe urma o sa ne multumim cu o agatatura in gunoaiele de pe fundurile apelor . Doar asa ne vor mai carai mulinetele )

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Sep 2010, 13:15

modigliani scrie: ne-am impotmolit atat in indiferenta oficialitatilor cat si in mentalitatea unora
Si am sa va dau un singur exemplu , este adevarat , la care n-am participat personal dar care ilustreaza perfect pozitia oficialitatilor . Martor la acest episod sta Mihai Straulescu , unul dintre cei mai activi oameni in manifestarea unor asemenea evenimente .

... La actiunea EcoAra 2009 se dorea sprijinul oficialitatilor locale in a putea colecta sacii cu gunoaie si PET-uri adunate voluntar de pe cursul bratului Ara . Zona in care s-a campat si care se constituia in ,, cartierul general " al actiunii se afla pe raza unei anume comune . La aflarea in primarie a ceea ce se intampla acolo s-a infiintat primarul c-o falca-n cer si una-n pamant urland ca

.. - aici nu se face campanie electorala !!!
- Mai omule ! Nu-i nimic electoral aici ! Stangem gunoaie , atat .
- V-am zis !!! Urgent strangeti corturile si plecati !!!
- Domle , exagerezi !
- N-auziti ? Valea de-aici ! Cham politia !!!
- Ce-ai nene , nu esti sanatos ? Cum sa nu putem campa in tara noastra ? Ce politica vezi matale-n ce facem noi aici ?
- Ce ma luati pe mine cu gunoaie , cu vrajeli d-astea ? Las-ca stiu io !!!
- Domle ! Nu vrem decat un tractor cu remorca in care sa punem sacii cu PET-uri !!!
- Da' ia spuneti-mi si mie , ce partid v-a trimis pe capu' meu ???

...................................................samd

. Limitati , cretini , obsedati de putere si de politica , de scaunele in care se scufunda nonsalant nefacand nimic , necivilizati . Chiar credeti ca-si va apleca vreunul din ei urechile spre doleantele noastre ?

Cradeti-ma ca nu degeaba am folosit in alta postare termenul de ,, mesia " . Este realmente nevoie de un miracol ca sa se mai poata schimba ceva in bine . Situatia pescuitului in acest moment in Romania este de-a dreptul in ,, metastaza " . Nu se mai stie de unde poata fi apucata si indreptata . Hidra este mult prea ,, bine crescuta , cu mult prea multe capete .

Repet , noi aici nu facem decat sa dam cu Rivanol la operatie pe creier .

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 18 Sep 2010, 14:32

modigliani scrie: Repet , noi aici nu facem decat sa dam cu Rivanol la operatie pe creier .
pacat ca rivanolul nu contine alcool ca trageam niste betiiiiiiiiii vai muma me . poate ca il furam si il vindem :lol: :lol: :lol:

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 18 Sep 2010, 19:28

modigliani scrie:
kingofbeasts scrie:buun.
poate n-am fost suficient de clar. o sa incerc sa explic ce am vrut de la topicul asta.
topicul am vrut sa fie un fel de arhiva in care cine vrea si/sau cine poate si-si permite sa posteze dovezi de bracobnaj (cu precadere poze si filmulete) sau sa spuna ce tip de braconaj a intalnit la ultima partida de pescuit (cu mentionarea datei si eventual a locului - denumirea raului sau baltii, sau a zonei ori macar a judetului respectiv- ).
asta pentru ca subiectul a fost dezbatut destul in multe alte topicuri (atat on cat si off topic).

:respekt: :respekt:
Am inteles perfect care este scopul deschiderii topicului .

Ca sa fiu si eu mai bine inteles asupra a ceea ce am vrut sa spun mai sus :

...o sa fie o alta discutie de ,, discutat discutii " . Nu vreau sa jignesc prin asta sau sa minimalizez bunele intentii . Doar ca , asta voiam sa spun , vom citi noi , vom raspunde tot noi , este chiar posibil sa ne si certam intre noi , insa cine ar trebui sa-l vada ( topicul asta ca si multe altele ) , ori nu-l vede , ori il ignora cu nesimtire . O sa ne trezim dupa saptamani sau luni de polemici ca ,, am alergat ca hamsteru' pe roata " .
... Eficienta unor asemenea discutii etalate doar pe forumuri este redusa .

... Nu vreau sa fiu prost inteles . Eu personal gasesc ca fiind bine venite astfel de discutii . Insa , poate , singura consecinta benefica pe care-o pot avea este ,, deschiderea creierului " celor ce inca nu concep sau nu agreeaza sportivitatea pescuitului , protejarea populatiei acvatice , samd .

...Sa nu fiu ipocrit , am sa recunosc deschis ca si eu mi-am schimbat mentalitatea doar dupa primele contacte cu internetul , implicit cu forumurile tematice . Cinste celor ce si-au expus punctele de vedere in sensul asta pe forumuri , oameni de la care am invatat multe .

... V-am mai spus , anul trecut ( cel putin ) am initiat sau am incercat sa demaram o serie de repopulari , ecologizari sau combateri ale fenomenelor nedorite in pescuit . Pur si simplu au ramas fara nici cel mai mic ecou , ne-am impotmolit atat in indiferenta oficialitatilor cat si in mentalitatea unora : ,, Asa fratilor ! Bravo ! Cinste voua ! Noi ..... stam si admiram ce faceti .... VOI !" . Care ,, NOI " ? Cine sunt acesti ,, NOI " ? Nu suntem decat simpli pescari care vor sa atinga un bine in pescuit . Cu nimic mai sus sau mai prejos decat ,, galeria " noastra .

...Cu speranta ca n-am fost prost inteles , ca am exprimat in clar ceea ce vreau sa spun ,

...fir intins domnilor ! ( cat ni l-o mai intinde pestele . Pe urma o sa ne multumim cu o agatatura in gunoaiele de pe fundurile apelor . Doar asa ne vor mai carai mulinetele )
:respekt: pt tot ce ai zis ,numai cei care incearca sa faca ceva stiu ce greu este ,si pana la urma vezi ca te lupti degeaba si nu ai respect macar din partea pescarilor,doar laude prin fata si reprosuri prin spate....

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 18 Sep 2010, 22:05

modigliani scrie:...........................
...Sa nu fiu ipocrit , am sa recunosc deschis ca si eu mi-am schimbat mentalitatea doar dupa primele contacte cu internetul , implicit cu forumurile tematice . Cinste celor ce si-au expus punctele de vedere in sensul asta pe forumuri , oameni de la care am invatat multe . .......................
deci...................,
exista speranta.
lucrurile se misca extrem de greu si de incet, dar invariabil se misca. mentalitatile se schimba cel mai greu, dar daca totusi se schimba este cel mai mare castig posibil al discutiilor de pe aceste forumuri, restul............depinde de noi si de ...............mentalitatile noastre :D

Scrie răspuns