pescuitorul scrie:da buna ideea asta cu topicul
eu as putea sa spun multe, caci am trait multe si unii dintre voi stiti dar lucrurile sint mult mai complexe.nu complicate.
da, ai putea sa spui, dar...................nu spui absolut nimic.
de ce????banuiesc ca te doare "scaunul" mai ales pe perioada asta de criza.
nu te ofusca, dar asa se vede din afara, eu unul sunt satul de lucruri de genul asta, de fel si fel de oameni care ne tot ameninta cu lucruri nespuse si nefacute, sunt satul pana in gat de afirmatii, - "la's ca stiu ei .............", "as putea sa va spun.........", sau deja celebra " prietenii stiu de ce" (ma racaie pe creier idiotenia asta publicitara, scoasa din context si folosita total aiurea de niste X care vor sa para importanti si misteriosi)
lucrurile sunt complexe?? , dar nu sunt complicate??
ciudata afirmatie, dar chiar si asa, cine le-a facut asa?? cumva pescarul cu undita??
in nici un caz, tot cei care au avut acces la sistem au facut lucrurile complexe, fie ca ei s-au numit agvps sau fnpsr (tot draqul ala)
pescuitorul scrie:federatia lu nenea nu e creat altceva decat buticuri de vandut permise si ape neadministrate de nimeni.adica haos
da, corecta afirmatia, dar sa nu uitam ca nici voi (aici eu te percep ca un reprezentat ajvps) nu ați vrut altceva decat sa detineti monopol pe vanzarea de permise ca de pazit ape si populari..............stim cu totii cum au stat lucrurile.
haosul care s-a creat a fost privit de catre agvps ca un rau necesar care vezi doamne ar putea sa readuca pescarii cotizanti in ograda lor - mare tampenie daca s-a marjat pe treaba asta.
in opinia mea, permisele de pescuit nu ar trebui sa fie date catre nici o asociatie, distributia lor ar trebui sa se faca prin ghiseele postale, benzinarii, magzine de profil sau administratiile financiare publice sau locale
pescuitorul scrie:dar ce sa faci cu un singur om pe 4 judete.cine sa traga mai repede de el?care are pe langa pescuit si comercializare, si altele.nu se poate rupe in 10 bucati.nu ii iau apararea dar treaba pleaca de sus.
bine ca ai sublinita faptul ca nu ii iei aparea fiindca nici aici nu iti pot da dreptate in totalitate (putem discuta si pe tema asta, dar nu acuma)
pescuitorul scrie:si luptele au fost mari din moment ce si jandarmii au fost scosi din lege.
pe jandarmi nu i-a scos nimeni din lege, inca sunt tot acolo si au atributiuni, citit mai bine legea jandarmeriei, s-a mai discutat pe tema asta in alte topicuri, dovada ca daca ii soliciti pt acte de braconaj, inca mai vin se mai deplaseaza.
pescuitorul scrie:dar revenim cine are ceva de castigat daca o asociatie face control pe balta(cu solicitare anpa) si ptr asta face permisul 70 lei si o alta asociatie (alde de apartament) nu face decat sa vanda permise cu 5-10 lei mai putin doar sa fie sub piata ca ei si asa nu au cheltuieli de facut.se stie f bine ca din federatie sunt asociatii care au venit la magazine si au zis 60 totul=30 permis anpa+20 asociatia lu fane +10 castigul magazinului care face permise.
Va intreb: CINE VRETI SA FACA CONTROALE ?????asociatia apulum?????nici nu stie unde e oltul dar vinde permise bine mersi cu bani mai putini doar ca sa castige....
cum spuneam si mai sus, permisele nu ar trebui sa fie date catre asociatii pt a constitui o sursa de venit.
sursele de finantare ar trebui sa fie cu totul altele.
controalele nu ar trebui facute de asociatii, menirea lor este cu totul alta, de aceste controale ar trebui sa se ocupe cei indreptatiti si platiti pt acest lucru, iar daca nu exista astfel de oameni sau institutii ale statului, sa le infintam si sa ii strangem de oua pe cei care nu isi fac treaba in domeniul asta - si asta ar fi una din multele prioritati ale asociatiilor si anume, constrangerea prin orice mijloace (de santaj electoral ati auzit??!!) a statului si a reprezentantilor sai de a face lucrurile in beneficiul nostru.
pescuitorul scrie:cam asta e.tragic dar astia sunt asa zisi reprezentanti ai pescarilor din romania.auto intitulati.
mda.
e singura afirmatie in care nu te contrazic