" Greva pescarilor "
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Gresit total... sau, ma rog, 90% .... Agentii "mananca" si ei .. la randul lor.... Ceva de genul: "Boss !!!! ... ia d'aci 5-10 kg ... si nu "ma vezi" cateva saptamani.... apoi mai vb noi cu vreo galeata de pesti" ....rine scrie:ca si pana acumNemernic scrie:Cu siguranta.... DA ! ... Numai ca, am un feeling ca amenzile s-ar indrepta numai catre pescarii sportivikzoli scrie: oare ar fi mai multe controale ?o sa fie controlat cine poate fi controlat.ceilalti....nu o sa fie niciodata un agent din timisoara care sa faca controale in giurgiu si asa... consateni ,prieteni din copilarie ,etc." lasa-l domne ca-l stiu: e de la mine din sat si are familie"
Cam asa merge treaba.... la acei "mici braco" ... iar daca ne gandim la "braco industrial" deja se vorbeste despre sume mari ..... platite catre "mai marii sefi"

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Se poate organiza pe baza de voluntariat echipe mixte de constatare si control, iar in caz de abatere se poate retine persoana, persoanele respective pana la aparitia politiei.
Teoretic functioneaza, practic nu se intimpla mare lucru, ca nu se urmaresc plata amenzilor... dar macar ar fi mai putini braconieri... aia mari cu pile, scapa oricum ... si de acolo ar trebui inceput cumva... dar cum ?
Teoretic functioneaza, practic nu se intimpla mare lucru, ca nu se urmaresc plata amenzilor... dar macar ar fi mai putini braconieri... aia mari cu pile, scapa oricum ... si de acolo ar trebui inceput cumva... dar cum ?
Daca ai noroc face infarct si stai vreo 20 ani dupa gratiiNemernic scrie:Romania ... tara tuturor posibilitatilor![]()
Daca pui in balanta toate cele discutate, ai sa constati ca cea mai eficienta metoda este "prins si aruncat in apa"

( azi maine si defibrilatoarele o sa functioneze cu fisa, sau bancnote )
-
- veteran
Sper sa nu dau idei, ca "astia" sunt capabili sa scoata bani din orice.ANDREI RIGA scrie:a nu te superi daca o preiau si eu si o mai plimb pe ici pe colo !![]()
![]()
.... recent am aflat o noutate (ptr. mine), trebuie platit si ptr gaze arse (noxe) pe factura de la Eon gaz in curand o sa apara o pozitie in plus, gaz consumat x mc, poluare gaze arse y mc. Deci platim odata gazul ce trece prin contor si inca odata o parte ce ajunge in aer si polueaza ....
-
- veteran