gigi stefan ne-a vandut!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
gigi stefan ne-a vandut
Multumesc mult DANUBIULE pentru incurajare ! Eu unul m-am lamurit .
E clar ca la nivel inalt se coace inlocuirea AGVPS-ului cu o "... alta palarie"
si nicidecum apropierea de occident. Pacat ! Daca se va realiza, eu unul ma voi considera invins pentru totdeauna si-mi voi da demisia din toate functiile, inclusiv cel de... pescar. Gasesc eu un alt hobby !
E clar ca la nivel inalt se coace inlocuirea AGVPS-ului cu o "... alta palarie"
si nicidecum apropierea de occident. Pacat ! Daca se va realiza, eu unul ma voi considera invins pentru totdeauna si-mi voi da demisia din toate functiile, inclusiv cel de... pescar. Gasesc eu un alt hobby !
- Bogdan_Alex
- veteran
lasa ca ne facem permis in alte tari si pescuim acolo. O asociatie de tip "gherila" care sa rupa plase si setci indiferent de autorizatii luate stim noi cum, nu se infiinteaza. ca m-as baga, fara nici un fel de gluma. Din cate vad eu boala romanilor e sa tzipe in punga sa se auda mai tarziu. Asociatiile se cearta intre ele, lasa ca fac eu, lasa ca dreg eu...si, baietii isi fac treaba nederanjati. Eu spun ca este ca o infectie situatia asta si ca a cuprins si persoane de la varf. Nu stiu daca se mai pot face multe pe cadre legale cel putin la tribunale din tara noastra, insa pe baza morala....it's just the begining 
ps: apsalba numai Ceausescu te mai concura cu atatea laude de sine, la marile lui congrese. Poate iti facem si o statuie si ti-o punem in plasele de pe Olt in semn de eterna recunostinta

ps: apsalba numai Ceausescu te mai concura cu atatea laude de sine, la marile lui congrese. Poate iti facem si o statuie si ti-o punem in plasele de pe Olt in semn de eterna recunostinta
Fara pescuiala viata e pustiu
Daca tu asta crezi, asta e. Nu crezi ca pescarii trebuie sa stie ce se intimpla cu pescuitul sportiv? Vezi ca nu se mai fac statui, se impaiaza mai nou. E mai ieftin.
Cum jignesc RNP facindu-i infractori? Cum se numeste cel ce nu respecta legea si refuza sa puna in aplicare o hotarire judecatoreasca?
Cum jignesc RNP facindu-i infractori? Cum se numeste cel ce nu respecta legea si refuza sa puna in aplicare o hotarire judecatoreasca?
- Bogdan_Alex
- veteran
Tu ai zis-o.....Vezi ca nu se mai fac statui, se impaiaza mai nou. E mai ieftin.
Sti ceva....sa respecti tu hotararile astea date pe shpagi si pe tovarashisme. Atata timp cat e strigatoare la cer poti sa ma numesti infractor cat vrei tu , eu tot rup toate plasele care le prind, e drept, discret dar sigur.
Fara pescuiala viata e pustiu
- vanatoruldepesti
- veteran
- Bogdan_Alex
- veteran
uite ca ma conformez.vanatoruldepesti scrie:Cu ajutorul unui preiten am intrat in posesia unei note de control a reprezentantului MAPDR din care rezulta clar ca asociatia de pescari profesionisti 21 Septembrie din Valcea nu este in legalitate. O sa rog pe cineva sa o afiseze pe topic.

da-mi voie sa iti atrag atentia ca acest domn Lorin Panaitescu,este subalternul lui jiji stefan si dupa cum se vede nu a luat nici o masura,el doar a facut o nota constatatoare si nici macar nu a complectat acea nota de control deoarece la sfarsitul constatarii trebuia complectat si restul.
sunt convins ca nota a fost intocmita asa de ochii lumii si sa mai domoleasca spiritele,i-a legatura cu cei de la Etalon si roaga-i sa-ti dea caseta cu interviul snapanului asta de Panaitescu si o sa te lamuresti repede.
a spus-o cu gura lui ca ,chiar daca acuma aceasta asociatie impreuna cu asociatia "Verguleasa" nu sunt in ordine cu tot ceea ce le cere legea,in curand o sa se puna la punct cu toate si atunci v-or pescui linistiti cu plasele(de parca acuma-i deranjeaza ceva sau cineva

dupa parerea mea nu o sa scapam asa usor de acesti braconieri,chiar am impresia ca nu o sa scapam deloc.
p.s. boby ,daca faci rost de caseta cu interviul,aduo la mine ca sa o copiez si eu si-ti promit ca incerc sa pun acel interviu pe un site ca sa vada tot romanu care este optica celor de la ANPA si CNAFP si sa nu-si mai faca sperante desarte,pt majoritatea pescarilor nu o sa fie mai bine deacum innainte,numai cei ce-si pot permite sa pescuiasca pe "privat" sau la diverse concursuri organizate pe balti private o sa mai vada cum arata pestele.
Va anunt pe toti cei interesati ca sentinta civila 105/2006, contra Ordinului 231/2006 a ramas definitiva si irevocabila. Toate asociatiile care au contract cu CNAFP si nu au solicitat apele de munte, sa se adreseza in scris CNAFP pentru a le inscrie in autorizatii si apele de munte, unde au drept de pescuit legal, fara alti interpusi.
gigi stefan ne-a vandut
Asa da -Apsalba !