gigi stefan ne-a vandut!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu isi aroga nimeni merite. Important este ca sunt sperante de remedierea situatiei. (a se vedea "jaf pseudolegalizat pe riul Olt")danubiu scrie:Nemultumirile pescarilor sportivi au ajuns pe masa ministrului Flutur, Academia Catavencu si Aventuri la Pescuit. Asteptam curiosi reactiile mai ales de la cele doua publicatii la care Gigi Stefan este sponsor! Sic!
-
- senior
confirm optiunea ANPA de suspendare a autorizatiei de pescuit comercial pentru asociatia 21 septembrie.
dar din cate stiu nu este singura asociatie autorizata pe lacurile de acumulare de pe Olt.
cica ar fi ceva probleme cu aceasta asociatie.
interesant este faptul ca zilele trecute cand i-am avertizat ca vor fi probleme colegul care se ocupa de autorizatiile de pescuit comercial a sustinut ca totul este in regula, au contract cu CNAFP, toate avizele, etc. in concluzie autorizatia respecta legislatia.
azi brusc si-a adus aminte ca nu sunt chiar in regula, cu autorizatia sanitar-veterinara.
APS Alba a trimis in numele Federatiei o plangere prealabila in care se solicita retragerea autorizatiei, in caz contrar urmand sa se declanseze o actiune in justitie.
se pare ca a avut efect rapid.
dar din cate stiu nu este singura asociatie autorizata pe lacurile de acumulare de pe Olt.
cica ar fi ceva probleme cu aceasta asociatie.

interesant este faptul ca zilele trecute cand i-am avertizat ca vor fi probleme colegul care se ocupa de autorizatiile de pescuit comercial a sustinut ca totul este in regula, au contract cu CNAFP, toate avizele, etc. in concluzie autorizatia respecta legislatia.
azi brusc si-a adus aminte ca nu sunt chiar in regula, cu autorizatia sanitar-veterinara.

APS Alba a trimis in numele Federatiei o plangere prealabila in care se solicita retragerea autorizatiei, in caz contrar urmand sa se declanseze o actiune in justitie.
se pare ca a avut efect rapid.

I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !
cum s-ar putea elimina total acordarea de astfel de autorizatii de pescuit comercial ?
maine poimaine asociatia respectiva va obtine tzidula necesara si.....back in business.....
maine poimaine asociatia respectiva va obtine tzidula necesara si.....back in business.....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Chiar credeti ca federatia noastra se joaca? Cine nu va respecta lege va suferi prevederile ei. Contati pe buna noastra intentie si pe profesionalismul nostru. Aviz inca odata autoritatilor publice. Respectati legea. Azi am avut discutii lamurutoare cu CNAFP. La interogatia noastra daca pun in vigoare noua autorizatie cu consecincele pe care si le asuma au raspuns ca se mai gindesc. Noi nu avem timp de gindire. Pe 15 august vrem sa depunem un proiect de 30 miliarde lei, 80% nerambursabil, si nu avem clarificate(din punctul lor de vedere) situatia apelor de munte, (in conditia in care le-am pus la dispozitie o hotarire judecatoreasca). si legea ne da dreptate. Aviz retractorilor: nu va jucati cu legea ca o faceti pe raspunderea dumneavoastra. Destinatari: Popescu Cornel - presedinte, director general, CNAFP, Gheorghe Stefan, presedinte ANPA, distinsii infractori RNP. Imi asum apelativele pentru fiecare, in special pentru RNP. Pityu nu intri in dialog cu noi? Nu mai ai opinii? Hai sa te vedem. "" Pina nu vad, nu cred".
gigi stefan ne-a vandut
Apsalba a scris :" Marti voi cere in numele Federatiei Nationale a Pescarilor SPORTIVI DIN ROMANIA REZILIEREA CONTRACTELOR COMERCIALE PE RIUL OLT SI ANULAREA AUTORIZATIILOR pentru ca au fost emise ilegal. "
OK ! Ai uitat sa specifici cui vei cere acest lucru !!! Nu de alta, dar pe un alt topic unde eu am spus ca trebuie sesizat ANPA pentru anularea autorizatiei de pescuit (diferenta e ca in culpa era AGVPS) ai spus ca nu am dreptate, ca trebuie sesizata direct procuratura. Te-ai cam contrazis aici si te-am prins. Sunt curios ce imi mai raspunzi !?!
OK ! Ai uitat sa specifici cui vei cere acest lucru !!! Nu de alta, dar pe un alt topic unde eu am spus ca trebuie sesizat ANPA pentru anularea autorizatiei de pescuit (diferenta e ca in culpa era AGVPS) ai spus ca nu am dreptate, ca trebuie sesizata direct procuratura. Te-ai cam contrazis aici si te-am prins. Sunt curios ce imi mai raspunzi !?!
Nu ma pot abtine sa nu intervin intr-o astfel de situatie penibila. Nerusinarea unora nu are margini. Speculatiile si atragerea unor merite necuvenite sunt demne de tot dispretul mai ales cind vin din partea unor submediocrii incurajati de altii de aceasi teapa.Cine poate crede ca o „plingere prealabila“ motivata absurd tardiv facuta de catre o federatie ce nu are calitate in speta fara a mai face vorbire de invocarea art.55 cu 4 h ce se potriveste ca nuca-n perete plingere postata luni la ora 04,44 putea avea efecte atit de rapid? Placuta veste postata de mine marti la ora 12,44 si confirmata in cunostinta de cauza de A.Ionascu la ora 05,50 este revendicata la ora 06,34 in termeni “superiori� de catre ……..Daca asta este “valoarea� ta recunosc ca ai “stil� dar pozitie de respect din partea celor ce te-au mirosit nu. In ceea ce privesc gravele afirmatii la adresa celor de la RNP poti raspunde penal daca ei si-ar prinde mintea cu tine . In acest caz sa-ti numesti un inlocuitor pentru continuarea investitiilor. Pityu bine faci ca nu raspunzi la provocari. Daca ai discutii serioase si de interes general cu ANPA si CNAFP ar fi bine sa le faci publice dar dupa cum ti-ai dat arama pe fata ma indoiesc. Cred ca vrei putere si imagine. Asociatia de la Vilcea te sustine in unanimitate de voturi adica mizeaza pe cele doua voturi dintre care unul cind se va intoarce din Italia. Alaturi de prietenul lor Gigi o sa faca o echipa competitiva si credibila pe care te poti baza.
adicaaaa? fi te rog mai explicit sa pot intelege si eudanubiu scrie: Asociatia de la Vilcea te sustine in unanimitate de voturi adica mizeaza pe cele doua voturi dintre care unul cind se va intoarce din Italia. Alaturi de prietenul lor Gigi o sa faca o echipa competitiva si credibila pe care te poti baza.