expoavp 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
- vijelie
- veteran
dupa ce termin cu expo ma duc si eu...daca tu nu zici nimiktoni f scrie:bei vijelie, da tu ce esti asa activ pe net ???
ca a inceput sezonu' de pescuiala ... ar trebui sa fii pe garla cu batzu'n mana ....
stii cum dau salaii in perioada asta ? caraie frana mulinetei din atac![]()
![]()

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Expozanti sunt aici!!! http://www.superpescar.ro/targ/images/plan-expo.jpgss scrie:La Romaero Baneasa, da' din siteul organizatorilor n-am reusit sa aflu cine mai participa in afara de noi... portofelele
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !
@ mircea - boss, te asigur ca te inseli
la mine caraia din atac, mai zilele trecute ... si nu la ciuster mic, ci la bobler mic, si dupa la ciuster mare
e misto la bobler cand iti da un salau de 3+ cu numai 10 metri de fir ramas, si se indoaie lanseta
@ viji
fratzioru meu drag, noi pretin buni buni in toate cele, numai la pescuit impreuna nu
normal ca merg pe burta ... ce tu m-ai luat fodata cu tine prin locurile magice ?

la mine caraia din atac, mai zilele trecute ... si nu la ciuster mic, ci la bobler mic, si dupa la ciuster mare

e misto la bobler cand iti da un salau de 3+ cu numai 10 metri de fir ramas, si se indoaie lanseta

@ viji
fratzioru meu drag, noi pretin buni buni in toate cele, numai la pescuit impreuna nu