mergi la stand Abrevis la targul SuperPescar si gasesti Sunline Troutist, de la 2 LB in sus

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mai lasa si pentru muritorii de rand sa apuce ceva...vijelie scrie:si eu am vb cu dragos bana si a zis ca la romaero baneasa o sa dea tare in preturile de la mann'sc.catalin scrie:adica urmatorul targ: cel de la romaero baneasa ?cristian.ene scrie:La urmatorul targ twisterele Mann`s vor avea la standul Abrevis preturi si mai bune
va fi abrevisul prezent din nou cu marfa proaspata ?eu mi-am rezervat deja cate 100 de bucati din fiecare culoare la cele de 10 cm care se pare ca nu prea mai sunt multe
![]()
sa intelegem ca cine a cumparat pana acuma la vechuile preturi a luat teapa? a fost un fraier??vijelie scrie: si eu am vb cu dragos bana si a zis ca la romaero baneasa o sa dea tare in preturile de la mann's .........
man, esti gica contra?adiwolf scrie:sa intelegem ca cine a cumparat pana acuma la vechuile preturi a luat teapa? a fost un fraier??vijelie scrie: si eu am vb cu dragos bana si a zis ca la romaero baneasa o sa dea tare in preturile de la mann's .........
inseamna ca pana acuma "a dat" in preturi, iar acuma revine la normal, eu asa traduc acest mesaj
deh, stilul inconfundabil si balcanic de a face comert
erau jos in cutiile alea de cartonrine scrie:n-am vazut culoarea asta,la tg.anteriororicum pretzurile au fost ok.la abre.10 buc ,de 10 cm 12lei....pacat ca paleta de culori n-a fost prqea bogata
mergi la stand Abrevis la targul SuperPescar si gasesti Sunline Troutist, de la 2 LB in susvijelie scrie:Pacat ca nu prea am gasit fire de spinning 0.12-0.16, putine marci. In schimb 0.18-0.30 cate vrei...asta e. Nici macar Sufix Ultraknot 0.16 nu aveau, la Totalfishung si la alte standuri.