expoavp 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 23 Mar 2010, 11:38

mergi la stand Abrevis la targul SuperPescar si gasesti Sunline Troutist, de la 2 LB in sus :wink: :twisted: :wink:[/quote]
Am luat deja acum 2 luni doua role de la Sunline - Troutist area, chiar de la Abrevis din magazin . Bune dar cam...scumpicele! 30 lei rola de 100 metri de 0.16 e cam peste ce poate suporta buzunarul meu. Sufix ultraknor il luam cu 17-20 lei maxim. Pacat, au marfa f buna la Abrevis dar scumpa, scumpa. Parca vand bijuterii de la Cellini...[/quote]

frate daca si tu te vaiti de bani :lol: :twisted: :lol: nababu' lu' tata HAHAHAHA mai prinzi 3 pastrvi la rama, 5 chinezi la japca si ai facut banul de fir ..... asa ar zice CELULA HAHAHAHHA :twisted: :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 23 Mar 2010, 21:38

vijelie scrie:
rine scrie:n-am vazut culoarea asta,la tg.anterior :cry: oricum pretzurile au fost ok.la abre.10 buc ,de 10 cm 12lei....pacat ca paleta de culori n-a fost prqea bogata :cry:
erau jos in cutiile alea de carton :wink: cred ca este cel mai prinzator de la mann's 10 cm alb perla cu gliter si cu spatele vopsit negru. :wink: :twisted:
daca erau in dreapta jos cum intrai in stand alea nu erau mann's :cry: daca te-ai repezit ca o' vijelie" ,s-ar putea sa nu-ti trebuiasca :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 23 Mar 2010, 22:28

erau jos in cutiile alea de carton :wink: cred ca este cel mai prinzator de la mann's 10 cm alb perla cu gliter si cu spatele vopsit negru. :wink: :twisted:[/quote]daca erau in dreapta jos cum intrai in stand alea nu erau mann's :cry: daca te-ai repezit ca o' vijelie" ,s-ar putea sa nu-ti trebuiasca :lol:[/quote]

man...cum intrai in standul abrevis in dreapta jos erau lingurile berti si pe latura din spate erau cutiile cu mann's de 8cm si nu de zece cum am gresit eu in alt post :oops:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 23 Mar 2010, 22:58

dah asa e.numai ca nu mai erau cand am fost eu(vineri).erau verzui transp.cu gliter si alte culori.cred ca am avut nesansa sa trec dupa tine. :lol: :lol: si ramasesera de 10 si 6 cm.asta e.data viitoare adica poimaine :lol: :lol: :lol:

cristi cristi
veteran
veteran

Mesaj de cristi cristi » 23 Mar 2010, 23:01

Cand este al doilea targ?

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 23 Mar 2010, 23:01

rine scrie:dah asa e.numai ca nu mai erau cand am fost eu(vineri).erau verzui transp.cu gliter si alte culori.cred ca am avut nesansa sa trec dupa tine. :lol: :lol: si ramasesera de 10 si 6 cm.asta e.data viitoare adica poimaine :lol: :lol: :lol:
garantat joi la expo or sa aibe ca am vb azi cu dragos sa imi opreasca si mie albul ala :wink: :twisted:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 24 Mar 2010, 14:33

vijelie scrie:

frate daca si tu te vaiti de bani :lol: :twisted: :lol: nababu' lu' tata HAHAHAHA mai prinzi 3 pastrvi la rama, 5 chinezi la japca si ai facut banul de fir ..... asa ar zice CELULA HAHAHAHHA :twisted: :lol: :twisted:
Vijelie, tu daca ai da 30 lei pe o rola de fir nu ai vrea sa aiba macar 200 metri? Gandeste-te ca un Trabucco River Trout e 16-18 lei rola de 150 m 0.16. Si nu e mult sub Troutist Area de la Sunline, crede-ma.
Inca ceva: eu nu vand siu nu voi vinde peste, ce prind fie pastraz si halesc fie eliberez. Nu merg in piata cu el ca mi se pare aiurea...

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 24 Mar 2010, 14:39

Vijelie, tu daca ai da 30 lei pe o rola de fir nu ai vrea sa aiba macar 200 metri? Gandeste-te ca un Trabucco River Trout e 16-18 lei rola de 150 m 0.16. Si nu e mult sub Troutist Area de la Sunline, crede-ma.
Inca ceva: eu nu vand siu nu voi vinde peste, ce prind fie pastraz si halesc fie eliberez. Nu merg in piata cu el ca mi se pare aiurea...[/quote]

man, ce vrem noi si ce gasim pe piata sunt doua lucruri diferite :wink:

cu pestele ai dreptate :twisted: nici eu nu merg in piata :lol: am clienti care vin si il iau de acasa de la mine HAHAHA :lol: :twisted:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 24 Mar 2010, 14:57

vijelie scrie:

cu pestele ai dreptate :twisted: nici eu nu merg in piata :lol: am clienti care vin si il iau de acasa de la mine HAHAHA :lol: :twisted:
Vijelie, cum mai e cu lacul Bolboci? Se poate pescui din mai acolo doar cu permis ANPA? Un inspector de la ei mi-a spus sa nu fac prostia sa platesc ceva la Ocolul Silvic ca e inutil. Oare jandarmii de la munte or sti asta sau sa printez legile sa vin cu ele in rucsac?

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 24 Mar 2010, 15:04

Fario_nebunu scrie:
vijelie scrie:

Vijelie, cum mai e cu lacul Bolboci? Se poate pescui din mai acolo doar cu permis ANPA? Un inspector de la ei mi-a spus sa nu fac prostia sa platesc ceva la Ocolul Silvic ca e inutil. Oare jandarmii de la munte or sti asta sau sa printez legile sa vin cu ele in rucsac?
vezi ca aia de la jandarmeria montana habar nu au...vin si vor sa vada hartia de la moroieni...ei habar nu au ca nu se mai da de acolo :oops: :evil:
anul trecut a mers o perioada cu ANPA dupa care am inteles ca astia de la silvic si-au reinoit contractul cu apele si a trebuit iar autorizatie :( :oops: Eu anul trecut nu am fost deloc :cry: am avut un an de cosmar care inca nu s-a terminat :oops: :cry: :oops:

Scrie răspuns