@ mirceaf : stai linistit jefe ca era stransa binisor baietii erau rai de tot , si la bobler e firu intins, cand da baiatu' in ele, simti pana degetele de picioare
nu pe veranda, ca nu e deschisa inca ... in alta parte, pe balta
@ vijelie
nu te crede nimeni ca te-ai ramolit asa facem schimb cinstit , ma duci tu la un loc bun , si te duc si io la un loc bun ... am chiar incredere sa te duc eu primu
ps : cand te ramolesti si incepe sa-ti tremure mana, iti dai seama ce joc meseriash dai la naluci ?
au lipsit marile firme de la tg.anterior(sa simtit lipsa)au aparut unele mai mici si mai noi,nimic senzational.intr-adevar,preturi mai mici dar si produse ai putine.iar au fost abrevis lideri la produse si la pretzuri,fatza de restul ca parca nici ei nu sa-au mai carat cu atatea ,dar au avut reduceri ,bune la gume mann's si evergreen,si parca si gama mai bogata sau asa am vazut eu.
voblere, subtire,de ex total fis nu aveau glass shad de la rap. ,salmo iar varietate mica,in schimb erau mai multe animatoare si muult mai ca lumea daca le trimeteai in apa de 1,5m sa-ti dezagatze twister-ul nici nu se udau la slipi