expoavp 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 26 Mar 2010, 19:28

probabil ca nici vijelie nu mai are unde sa le puna de au fost reduceri la gume :lol: l-ea scazut vanzarea : :twisted:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 26 Mar 2010, 19:55

acum fara caterinca :wink: ai vazut ce marfa se misca plasticele hammer? au cateva modele care imi cam fac cu ochiul :wink: :D :lol: :twisted: asteptam ultima zi...poate, poate se lasa cu ceva oferte:P :twisted:[/quote] La vre-o 7 modele le-am facut si eu cu ochiul :wink: si sunt garate-n cutiuta cu "maimute". :lol: :lol: Sunt promitatoare. :wink: Abia astept sa le obosesc!! :D[/quote]

azi mi-am luat culoarea #103 new penny este un maroncupru cu spate transparent cu gliter...este exact ca un guvide :twisted: :wink:
abia astept sa ii mut dantura salaului :twisted: :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 26 Mar 2010, 20:16

vijelie scrie:acum fara caterinca :wink: ai vazut ce marfa se misca plasticele hammer? au cateva modele care imi cam fac cu ochiul :wink: :D :lol: :twisted: asteptam ultima zi...poate, poate se lasa cu ceva oferte:P :twisted:
La vre-o 7 modele le-am facut si eu cu ochiul :wink: si sunt garate-n cutiuta cu "maimute". :lol: :lol: Sunt promitatoare. :wink: Abia astept sa le obosesc!! :D[/quote]

azi mi-am luat culoarea #103 new penny este un maroncupru cu spate transparent cu gliter...este exact ca un guvide :twisted: :wink:
abia astept sa ii mut dantura salaului :twisted: :lol: :twisted:[/quote]guvizi daia mi-am luat si eu,nu stiu de ce,dar ce-i cu fond maro aratau ecssscelent :lol: sa desfaci o punga sa vezi ce miros au;parca piper si menta fooarte interesant.am mai mutat un sertar cu diverse sa bag "tampeniile "acolo.oare nu se strica in timp?ca n-am vazut termen de valabilitate la ele :roll:

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 26 Mar 2010, 20:18

vijelie scrie:acum fara caterinca :wink: ai vazut ce marfa se misca plasticele hammer? au cateva modele care imi cam fac cu ochiul :wink: :D :lol: :twisted: asteptam ultima zi...poate, poate se lasa cu ceva oferte:P :twisted:
La vre-o 7 modele le-am facut si eu cu ochiul :wink: si sunt garate-n cutiuta cu "maimute". :lol: :lol: Sunt promitatoare. :wink: Abia astept sa le obosesc!! :D[/qu
abia astept sa ii mut dantura salaului :twisted: :lol: :twisted:[/quot Uite ca astea mi-au scapat :datz: :datz: :wallbash: .Sper ca nu le-ai luat pe toate :evil: ,ca maine trec sa-mi cumpar. :twisted: :wink: :lol:
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 26 Mar 2010, 20:39

quot Uite ca astea mi-au scapat :datz: :datz: :wallbash: .Sper ca nu le-ai luat pe toate :evil: ,ca maine trec sa-mi cumpar. :twisted: :wink: :lol:[/quote]

mai sunt mah la stand acolo la "pe apa" parca asa ii zice...ultimul stand pe dreapta fata in fata cu abrevisul.

erai acolo cand m-am jucat cu bagleiul la bazin?alea de la abrevis? nu am vazut naluca sa semene asa tare cu soretele. face genocid pe snagov unde prajitura stiucii este soretele. Maine daca treci pe acolo sa te uiti la ele sa vezi cum pot sa arate :wink:

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 26 Mar 2010, 21:04

Da "pe apa"ii spune.Nu am fost azi :oops: joi am fost ,sa fiu primul si sigur ca mai gasesc ceva bun :twisted: :twisted: Dar maine,daca nu"testez"ce am luat ieri si saptamana trecuta,sigur vin sa cumpar ce mi-a scapat mie :? :oops: si ce mi-a "recomandat" mio fratelo :wink: :bere: :respekt:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 26 Mar 2010, 21:27

vijelie scrie:quot Uite ca astea mi-au scapat :datz: :datz: :wallbash: .Sper ca nu le-ai luat pe toate :evil: ,ca maine trec sa-mi cumpar. :twisted: :wink: :lol:

mai sunt mah la stand acolo la "pe apa" parca asa ii zice...ultimul stand pe dreapta fata in fata cu abrevisul.

erai acolo cand m-am jucat cu bagleiul la bazin?alea de la abrevis? nu am vazut naluca sa semene asa tare cu soretele. face genocid pe snagov unde prajitura stiucii este soretele. Maine daca treci pe acolo sa te uiti la ele sa vezi cum pot sa arate :wink:[/quote]bglei pe nasgov?ce drac'frate ca nu-i mare difer intre bazinul ala haios si locatia pomenita :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 26 Mar 2010, 23:14

BaTMaN scrie:Da "pe apa"ii spune.Nu am fost azi :oops: joi am fost ,sa fiu primul si sigur ca mai gasesc ceva bun :twisted: :twisted: Dar maine,daca nu"testez"ce am luat ieri si saptamana trecuta,sigur vin sa cumpar ce mi-a scapat mie :? :oops: si ce mi-a "recomandat" mio fratelo :wink: :bere: :respekt:
TRAIASCA BEREA SI PASTRAMA :wink: :twisted: :!:

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 27 Mar 2010, 17:53

vijelie scrie:
BaTMaN scrie:Da "pe apa"ii spune.Nu am fost azi :oops: joi am fost ,sa fiu primul si sigur ca mai gasesc ceva bun :twisted: :twisted: Dar maine,daca nu"testez"ce am luat ieri si saptamana trecuta,sigur vin sa cumpar ce mi-a scapat mie :? :oops: si ce mi-a "recomandat" mio fratelo :wink: :bere: :respekt:
TRAIASCA BEREA SI PASTRAMA :wink: :twisted: :!:
Ce marime ti-ai luat, de 4 sau de 3? ca astazi nu mai aveau decat de 4 :roll:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 27 Mar 2010, 19:31

TRAIASCA BEREA SI PASTRAMA :wink: :twisted: :!:[/quote] Ce marime ti-ai luat, de 4 sau de 3? ca astazi nu mai aveau decat de 4 :roll:[/quote]

azi habar nu am ce s-a intamplat pe la standuri :cry: azi am stat numai pe podium la prezentari si la concursuri :( ...habar nu am daca a mai avut ceva marfa :wink:

Scrie răspuns