Pentru mine e o confirmare a convingerii ca mergem inainte. Sunt 180 pagini cu gama de produse pentru piata europeana, cu explicatii, caracteristici, poze minunate, sunt deja bolnav... chiar daca sunt fan Daiwa

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am filmat eu. Imi batea soarele rau in tft si nu stiu daca am prins bine nalucile, oricum la un moment dat am lasat camera jos sa ma uit si eu la ce face nenea ala acolo. Trebuie sa imi fac timp sa scot din camera si evantual sa codez divx (mie imi scoate mpeg2). Sincer sa fiu am filmat fara sa cer voie organizatorilor. O sa le dau un mail ceva sa ii si intreb daca au ceva impotriva sa fac public filmuletul. Daca citeste Malin asta poate imi da el un raspuns.StefanDinu scrie:Sincer? Nu prea aveai ce sa pozezi pentru ca majoritatea chestiilor iunteresante sunt deja cu poze pe net. Bine era sa le simti.meas scrie:Atatia vizitatori si nici o poza![]()
![]()
Poate doar faza in care se tracta o Yaris cu o lanseta la standul Energofish ... in rest ... mai nimic. Interesant era de filmat demostratia de casting a englezului si demonstratia cu naluci a lui Andrei Zabet...
Personal cred ca obiectivul a fost atins ... suntem mai pretentiosi, mai avizati, mai informati ... dupa cum spunea cineva: "Nimic nu e mai rau decat mediocritatea in viciu".malin scrie:Nu vad nicio problema. Pana la urma toti au de castigat daca vor fi cat mai multi pescari care vad ceea ce s-a intamplat la ExpoAVP. Asta a si fost ideea expozitiei.