Expo aventuri 2007

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ss
senior
senior

Mesaj de ss » 24 Sep 2007, 08:29

De trei zile ma lupt cu ceeace, pentru mine este cel mai important eveniment al expozitiei: Catalogul Shimano 2008 in R O M A N E S T E :D
Pentru mine e o confirmare a convingerii ca mergem inainte. Sunt 180 pagini cu gama de produse pentru piata europeana, cu explicatii, caracteristici, poze minunate, sunt deja bolnav... chiar daca sunt fan Daiwa :oops:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 24 Sep 2007, 09:43

StefanDinu scrie:
meas scrie:Atatia vizitatori si nici o poza :cry: :cry: :cry:
Sincer? Nu prea aveai ce sa pozezi pentru ca majoritatea chestiilor iunteresante sunt deja cu poze pe net. Bine era sa le simti.
Poate doar faza in care se tracta o Yaris cu o lanseta la standul Energofish ... in rest ... mai nimic. Interesant era de filmat demostratia de casting a englezului si demonstratia cu naluci a lui Andrei Zabet...
Am filmat eu. Imi batea soarele rau in tft si nu stiu daca am prins bine nalucile, oricum la un moment dat am lasat camera jos sa ma uit si eu la ce face nenea ala acolo. Trebuie sa imi fac timp sa scot din camera si evantual sa codez divx (mie imi scoate mpeg2). Sincer sa fiu am filmat fara sa cer voie organizatorilor. O sa le dau un mail ceva sa ii si intreb daca au ceva impotriva sa fac public filmuletul. Daca citeste Malin asta poate imi da el un raspuns.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 24 Sep 2007, 11:53

Nu vad nicio problema. Pana la urma toti au de castigat daca vor fi cat mai multi pescari care vad ceea ce s-a intamplat la ExpoAVP. Asta a si fost ideea expozitiei.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 24 Sep 2007, 12:22

malin scrie:Nu vad nicio problema. Pana la urma toti au de castigat daca vor fi cat mai multi pescari care vad ceea ce s-a intamplat la ExpoAVP. Asta a si fost ideea expozitiei.
Personal cred ca obiectivul a fost atins ... suntem mai pretentiosi, mai avizati, mai informati ... dupa cum spunea cineva: "Nimic nu e mai rau decat mediocritatea in viciu".
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 24 Sep 2007, 15:13

mi-a placut foarte mult demonstratia lui Mark Hutchinson. omul asta arunca cu o usurinta demna de toata invidia la distante pt care altii scot untul din lansete. si abordarea profesionala, omu stie sa marketeze si sa vanda un produs. bravo lui. aceeasi abordare a avut-o si Bill Cottam, bosu de la Nutra dar slide-urile nu-s asa spectaculoase ca aruncarile sh-a ramas cu sala goala, plus ca l-a boicotat si translatorul :D

si indiferent de sincope sau inadvertente mi-a placut ca eveniment in sine, unde nu ma duc musai sa iau ceva la reducere, cat sa vad, mai schimb o impresie, o tacla, ma mai hlizesc la o mulineta, chestii d-astea.

sincer, astept cu interes urmatorul expoaventuri.
Carping Club

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 26 Sep 2007, 08:16

danr scrie:la costuri de peste 100 USD/m2 fara TVA cat costa la Expo, se poate cumpara o gramada de reclama pe net :lol:
Afirmatia este corecta, numai ca in loc de USD este RON. 8)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 26 Sep 2007, 08:57

standul standard construit de voi pleca de la 230 ron fara tva m2, fara servicii suplimentare si fara servicii publicitate, si fara discount
pentru un stand mic amenajat de voi cam aia era treaba

deci nu vorbeam de spatiu afara in parcarea de barci, unde costa m2 130 ron fara TVA si fara discount
ti-ar fi placut sa ma vezi acolo pe scaunel, mancand seminte ? :)

una peste alta felicitari celor care au organizat acet eveniment, era aberant ca la noi in tara sa nu existe o astfel de manifestare
sunt convins ca cei mari care nu au participat ( care au ceva de promovat ) nu au venit pentru ca nu au avut incredere in ce o sa iasa, si probabil ca acum cauta o tesla
si probabil ca la anul sau in anii urmatori o sa-i vedem acolo

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 27 Sep 2007, 08:52

ce-i cu targul asta ? cat tine si unde ? :shock:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 27 Sep 2007, 09:02

probabil ca la anu in septembrie

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 27 Sep 2007, 09:03

nickydarnico scrie:ce-i cu targul asta ? cat tine si unde ? :shock:

Cam tarziu :twisted:
S-a tinut in Bucuresti la Polivalenta week-end-ul trecut :!:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Scrie răspuns