Expo aventuri 2007

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Expo aventuri 2007

Mesaj de daspinningmaster » 20 Sep 2007, 13:55

M-am gandit ca ar fi bine sa putem discuta despre primul targ de profil din Romanica; pareri, impresii si cu siguranta sugestii :D .
Eu nu am ajuns pana la ora asta dar sper sa reusesc pana diseara.
In concluzie vizionare placuta celor ce vor reusi sa viziteze targul si haideti sa impartasim din parerile si impresiile noastre si celor care din varii motive nu vor putea sa spuna prezent.

Toate bune!
Fire zmucite!

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 20 Sep 2007, 16:07

sunt firme importante care nu vin...si nu inteleg de ce....e totusi (dak nu ma insel)primul targ de pescuit...poate stiu organizatori mai multe....
:?: :?: :?:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 20 Sep 2007, 16:45

Eu unu am apucat sa merg si impresia este destul de buna desi ma asteptam la ceva mai mult dar asta este ! Pentru primul targ e ok! Produse destul de buna si preturile la fel destul de ok!
Maine se pare ca va fi nitel mai multa activitate ca nu a juns toata marfa sau nu au apucat sa o expuna inca!
Asta este .... e prima oara invatat din mers!
Dar parerea generala este buna!

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 20 Sep 2007, 16:50

sper sa ajung si eu sambata si duminica....

storm
veteran
veteran

Mesaj de storm » 20 Sep 2007, 17:56

Mie mi-au luat ochii lansetele de la Jackall,numai ca le-am vazut doar in poza. :D
Le-a tinut cineva in mana?Cum vi s-au parut?

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 20 Sep 2007, 18:31

Am si eu o rugaminte la cei care s-au dus sau au de gand sa se duca la targ.
Faceti fotografii cu ce v-a impresionat mai mult si postati-le pe topic.
Unii chiar sunt departe si nu au posibilitatea de a merge acolo.
Azi mi-a zis un prieten ca a vazut o demo de la Energofish cu o lanseta pentru somn cu care trageau o.....masina.Din pacate nu a avut la el camera.
Multumirile sunt anticipate iar masa si darul, dupa vizionarea pozelor :lol: :lol: :lol: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 20 Sep 2007, 18:50

am vazut si eu batul
super tare
trageau intr-adevar o masina cam de marimea unei toyota yaris da nu ma stiu marca

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 20 Sep 2007, 20:03

vad ca prinde topicul si ma bucur :D .
din nefericire eu nu am ajuns astazi la targ :( .
Am vazut si eu si stiam ca vor lipsi cateva nume importante de pe piata de profil din Romania dar ganditi-va ca e prima expozitie de gen. Multi au fost sceptici, nu stiu ce ecou va avea, cati vizitatori vor fi, etc. Pe deasupra mai este vorba si despre know-how-ul si de infrastructura necesara fiecarui expozant pentru a participa la o astfel de expozitie; se vede clar ca Energofish nu este la prima expozitie de genul asta si bravo lor!!!

Toate bune.
Fire zmucite!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 20 Sep 2007, 20:20

rosu r. scrie:am vazut si eu batul
super tare
trageau intr-adevar o masina cam de marimea unei toyota yaris da nu ma stiu marca

era o toyota si daca nu ma insel chiar YARIS :p s'a tras acea masina de nenumarate ori cu acel batz, fibra plina ;) maine cred ca mai dau o fuga si poate iau si aparatul. in rest nu m'a impresionat nimic...ma asteptam mult mai diversificat! :D hai ca maine nu'i ca azi si nici vara ca iarna si nici nu sper ca va ajunge sa fie :lol:

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 20 Sep 2007, 20:24

nici eu nu am ajuns...dar sambata sunt in buc..sunt curios cum se prez firmele,din ce am vb cu unu din organizatori se pare ca e un succes expozitia ,,dar pacat ca nu sunt cam tot ce inseamna firme de distributie art de pescuit...organizarea se zice ca ar fi ireprosabila...ramane sa ma conving cand ajung si eu acolo.. :roll:

Scrie răspuns