Expo aventuri 2007

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Sep 2007, 18:14

Concluzii: trecand pe langa lipsa inexplicabila a unor jucatori importanti pe piata totul a fost OK
firmele vin daca vad beneficii care sa depaseasca semnificatv costurile
si daca evenimentul ajuta in realizarea obiectivelor lor

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 23 Sep 2007, 18:16

Sau sunt alte dedesupturi care la o analiza atenta devin evidente ... dar devenim carcotasi si nu e bine.
Apropo Dane, ai primit o invitatie ?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Sep 2007, 18:30

mai bine zis o oferta :)
da, dar nu era cazul

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 23 Sep 2007, 18:31

Nu era un obiectiv al tau sau pretul era prohibitiv ?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Sep 2007, 19:04

este o discutie foarte ampla, sunt multe motive dar o sa mentionez doar cateva

daca ati observat, la targ au fost prezente firmele care aveau de promovat branduri pe care le importau in cea mai mare parte in exclusivitate
totalfishing este pozitionat si evolueaza in directia unui mall de pescuit, care tinde sa cuprinda cat mai multi producatori si cat mai multe produse, si atunci la un targ nu mergi sa promovezi tu ca magazin toate brandurile din tara asta pe care le importa, le distribuie si ar trebui sa le promoveze altii
cu gama foarte mare de produse, aproape 3000 de produse de la 90 de producatori, ce naiba sa prezinti acolo si cum sa le mai si vinzi ?
daca aveam cateva branduri pe care le aduceam doar noi si vroiam sa le promovam in Romania, era altceva
referitor la promovarea magazinului - sa faci un chiosc mic cu pliante, sirene, si doua calculatoare deschise pe magazinul online, nu mi s-a parut interesant

si cel mai important lucru, noi suntem virtuali iar obiectivele noastre de promovare sunt simple: orice pescar cu tendinte de a cheltui bani online pe scule de pescuit sa gaseasca magazinul pe net din doua click-uri; si obiectivul este realizat, fie ca dai o cautare pe google, fie ca te duci pe unul din primele 3 site-uri de pescuit din romania dai de totalfishing
sunt extrem de rare cazurile in care magazinele online se promoveaza altfel decat pe Internet
si la costuri de peste 100 USD/m2 fara TVA cat costa la Expo, se poate cumpara o gramada de reclama pe net :lol:

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 23 Sep 2007, 21:58

am fost si eu ieri la tirg.o surpriza placuta este caius care a adus kistler la pretul de catalog.mai rar vezi asta.deci se poate.

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 24 Sep 2007, 06:52

Atatia vizitatori si nici o poza :cry: :cry: :cry:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 24 Sep 2007, 06:58

meas scrie:Atatia vizitatori si nici o poza :cry: :cry: :cry:
Sincer? Nu prea aveai ce sa pozezi pentru ca majoritatea chestiilor iunteresante sunt deja cu poze pe net. Bine era sa le simti.
Poate doar faza in care se tracta o Yaris cu o lanseta la standul Energofish ... in rest ... mai nimic. Interesant era de filmat demostratia de casting a englezului si demonstratia cu naluci a lui Andrei Zabet...

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 24 Sep 2007, 07:50

Desi imi propusesem sa merg sambata la expozitie, ziua de pescuit s-a prelungit cam mult si nu am mai ajuns :cry:
Ieri pe la ora 15 cand am ajuns acolo se inchisese, desi programul era pana la ora 20.
Oricum, sper ca la urmatoarea editie sa ajung.

Se pare ca cineva a filmat pe acolo cate ceva.... :twisted: [/b]
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 24 Sep 2007, 07:58

Desi am avut o ferta de a merge la targ nu am ajuns din cauza unui botez :D

Din ce am inteles de la un bun prieten ceea ce se merita a pipai si vazut a fost standul Kistler si Yo-Zuri al lui Caius, precum si Abrevis, plus un bat de jig al lui Dragos Bina de dadeai pe spate...

Restu'...obisnuitele consumabile :D

Scrie răspuns