Expo aventuri 2007

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 21 Sep 2007, 12:39

danr scrie:
noi nu avem nici un distribuitor de scule/brand-uri specializate
cum adica ?
Adik vreau si eu sa vad in Romania un magazin cu Loomis, Lamiglas, etc. etc. Adik treburi care le gasesti doar pe net deocamdata.
Este foarte multa marfa foarte comerciala in Romania, proasta si ieftina, chiar nu vreau sa dau nume dar in cele mai mari magazine de la noi gasesti marfa din Europa, las-o incolo de smecherie...
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

Bic
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Bic » 21 Sep 2007, 12:53

La Aquamania in bucuresti gasesti lansete Lamiglas ,St-croix dar au preturi cam mari.E bine sa te duci sa le vezi si daca iti plac sa le cumperi de la Cabelas sau Basspro.

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 21 Sep 2007, 13:23

Mersi de sfat, dar la Aquamania sunt doar doua Lamiglas-uri de cast si nici unu` nu ma coafeaza, mi-am luat un G1310-T dar si asta a fost o ocazie, tocmai asta e si ideea, vreau si eu un magazin in care sa fie o gama mai mare de scule de cast.

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 21 Sep 2007, 13:25

Mersi de sfat, dar la Aquamania sunt doar doua Lamiglas-uri de cast si nici unu` nu ma coafeaza, mai e un Loomis la Drill dar si ala e prea moderat pt. mine, mi-am luat un G1310-T dar si asta a fost o ocazie, tocmai asta e si ideea, vreau si eu un magazin in care sa fie o gama mai mare de scule de cast, nu sa mergi in doua magazine ca sa vezi trei lansete, capisci? :lol: :wink:

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 21 Sep 2007, 13:27

La Expo Aventuri gasesti expusa toata gama Kistler, de la entry level la high enduri. Toate au pretul de catalog. Sigur te coafeaza ceva de acolo.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 21 Sep 2007, 13:56

rosu r. scrie:am vazut si eu batul
super tare
trageau intr-adevar o masina cam de marimea unei toyota yaris da nu ma stiu marca
poate nu m-am prins eu.... dar ce fir aveau? :?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 21 Sep 2007, 14:20

era un monofilament extrem de gros
ma rog, idee era sa demonstreze ce poate batul
cred ca erau niste bete de fibra plina

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 21 Sep 2007, 14:49

Da, este fibra plina.
Trebuie sa recunosc, organizatorii s-au straduit, expozitia arata civilizat, n-am ce reprosa pentru o prima editie.
Pacat ca dintre comerciantii importanti doar Energo si-a respectat blazonul ! I-am respectat si noi ( adik am scos sfios portofelele, profitand de lipsa sotiilor ) :oops:
Pe baietii de la ARW nu i-am zarit, iar Gipo avea parca o cusca stikerita cu Franciza Gipo :shock:
Dupa coada la care am stat la magazinul organizat de Energo, cred ca sunt unii care exerseaza aku sportul cu tesla...
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

pupu
veteran
veteran

Expo

Mesaj de pupu » 21 Sep 2007, 19:17

Interesant, am fost astazi si chiar daca de dimensiuni reduse, majoritatea standurilor au multe lucruri de vazut,am si cumparat cate ceva,oricum la mai mare si sper sa devina o obisnuinta.

Numai bine...

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 21 Sep 2007, 20:10

Eu ma asteptam sa fie si un stand berti p-acolo si ceva reduceri mai mari la scule!!!Chiar ma gandeam ca o sa plec cu un kg de table berti acasa :D !!!In afara de betele shimano nu vad nici o reducere mai substantiala!!!Voblerele salmo sunt la pret normal :( incepand de la 15 ron,iar cele rapala erau la un stand chiar mai scumpe ca in magazin :shock: !!!Majoritatea sculelor sunt la pretul lor normal din magazin si concursurile cu premii sunt putine si cu premii c-am mici!!!Sa asperam ca la anul o sa vedem ceva mai frumos si cu reduceri de pret fata de cele din magazin!!!

Scrie răspuns