Eterna si batrina...Dunare..!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eterna si batrina...Dunare..!
Va salut cu mare stima pe toti impatimiti acestui minunat hobby am mai scris ca am fost de curind la malul Dunarii special sa vad ce se mai intimpla pe acolo din pura curiozitate si va spun ca este jale mare si pentru localnici si pentru natura in sine dupa retragerea apelor minunatul zavoi va avea numai de suferit toata padurea de la malul dunarii se va prabusii plopii foarte inalti si batrini vor cadea toti datorita solului care este nisipos dunarea spalind pur si simplu tot nisipul de la baza lor deci dupa retragerea apelor se va trece la taierea copacilor cazuti in apa de pe malul dunarii si astfel se va slabi considerabil rezistenta malurilor dunarii impotriva dunarii.Si uite asa nu vom mai avea padure pe malul dunarii sa stam la umbra racoroasa a ei.In alta ordine de idei si braconajul va fii in floare dunarea oricit sa-r retrage de repede tot ramine peste prin jepsi si gropane.Vor avea de cistigat localnici dar si de pe urma lor braconieri acesti oameni fara chip si fara mila fata de tot ce ii inconjoara.Dar ce sa faci suntem in Romania anilor 2006 legile sunt pentru prosti nu pentru oameni ca noi.Intr-un final va pot spune ca este un an greu pentru toata lumea dar eu cred ca avem puterea si bunavointa sa respectam natura si frumusetile ei si daca putem sa ne aducem si noi aportul cumva sa o facem nemijlocit acolo oriunde vom merge la pescuit si sa nu ne mai gindim la cit prindem ci numai la cit de frumos e locul unde mergem si cit de curat am lasat in urma noastra la plecare.Domnule DANR mai demult am vorbit cu domnia voastra sa facem o incursiune la mine la HARSOVA de Constanta sa va arat citeva minunate locuri dar a ramas numai speranta de a veni.Pote ne vom intilni dupa potopul asta al Dunarii sa vedeti ce a ramas in urma ei si sa facem o mica evaluare la rece si pe urma sa lansati o tema pe aceasta chesti de putini stiuta ce se intimpla cu minunatul zavoi al dunari si cum este el acaparat usor usor de uni care au averi mari de tot.Zavoiul nu a apartinut nimanui si nu cred ca va apartine cuiva este al naturi si asa cred ca va ramine.Cu stima siu respect pentru voi NIKLAI.
guvernul analizeaza posibilitatea "renaturarii" anumitor zone din lunca Dunarii
http://www.hotnews.ro/articol_47168-Inu ... omitei.htm
sincer, la ce dezastru se intampla si la ce prioritati au oamenii si guvernantii, nu cred ca asculta cineva o mana de pescari.......
- despre Tariceanu era vorba. El a mai spus ca Guvernul ia in considerare foarte serios posibilitatea de a reda naturii o parte sau chiar in totalitate fostele balti de-a lungul Dunarii
http://www.hotnews.ro/articol_47168-Inu ... omitei.htm
sincer, la ce dezastru se intampla si la ce prioritati au oamenii si guvernantii, nu cred ca asculta cineva o mana de pescari.......
-
- veteran
salut . sa o dam pe aia buna ,baltile ialomitei si brailei au fost cele mai mari zone de reproducere a pestelui de pe tot parcursul dunarii , in special pt crap.le-au desecat si au facut statiuni piscicole care acum nu mai functioneaza.am vorbit cu un baltaret de la malu giurgiu si mi-a spus ca inainte vreme, cu zece kile de crap gros luai un kil de vin bun .
walleye
Pe tariceanu sa-l punem pe un monopost de formula unu ( da din ala de lemn ca si asa nu isi da seama ) si sa-i dam drumu in jos pe Dunare , si pana la Marea Neagra , sa-l ia de cateva ori baietii la japca , de cateva ori la curent , sa-l scoata si la plasa si evident sa faca cateva orpiri la boxe prin casele inundate ale oamenilor .
Iar daca in mare il captureaza bulgarii cautatori de delfini , si-l duc la ei in tara cefelor si castravetilor , bogdaproste !
Iar daca in mare il captureaza bulgarii cautatori de delfini , si-l duc la ei in tara cefelor si castravetilor , bogdaproste !
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- ravenheart
- veteran
Tariceanu are afacerile lui, nu-l preocupa pe el probleme de-astea minore cum ar fi Dunarea
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.