Eterna si batrina...Dunare..!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
lasand gluma la o parte, la guvern chiar se ia in serios treaba cu lunca dunarii
astazi la televizor pe iRealitatea au fost multe discutii pe aceasta tema, inclusiv afirmatiile lui Tariceanu:
- trebuie redate Dunarii zonele pe care Ceasca le-a "redat" agriculturii
- este cerinta UE
deci, treaba merge pe drumul cel bun
astazi la televizor pe iRealitatea au fost multe discutii pe aceasta tema, inclusiv afirmatiile lui Tariceanu:
- este cerinta UE
inca un articol, in care se sustine ca de fapt exista deja un acord international pe aceasta tema....
http://www3.ziare.ro/articol.php/1145589218
http://www3.ziare.ro/articol.php/1145589218
- costica_fishing
- veteran
sa se dea drumnul la apa, in insula mare a brailei!!! in balta ialomitei!!!
vrem apa!
noi vrem apa! am spus-o de cand au ince[ut inundatiile; pacat ca nu sunt mana dreapta a sulfinei.
inca ceva: INAINTE DE INUNDATII (S-A STIUT CA DUNAREA VINE MARE CU PESTE O LUNA IN URMA) TREBUIAU SCAZUTE BARAJELE DE PE RAURILE INTERIOARE, SI AR FI TREBUIT RETINUTE DEBITELE RAURILOR, CARE ADUC ZILNIC IN JUR DE 10.000 M/C IN DUNARE.
atat.
vrem apa!
noi vrem apa! am spus-o de cand au ince[ut inundatiile; pacat ca nu sunt mana dreapta a sulfinei.
inca ceva: INAINTE DE INUNDATII (S-A STIUT CA DUNAREA VINE MARE CU PESTE O LUNA IN URMA) TREBUIAU SCAZUTE BARAJELE DE PE RAURILE INTERIOARE, SI AR FI TREBUIT RETINUTE DEBITELE RAURILOR, CARE ADUC ZILNIC IN JUR DE 10.000 M/C IN DUNARE.
atat.
De acord ca lucrurile incep sa se lamureasca , va mai dura ceva timp pina se va clarifica situatia , dar cum naiba a reusit nea'Nicu sa tina sub control atitia amar de ani riurile si fluviul care in ultimul timp ne fac atitea probleme?
Credeti ca a fost pur si simplu numai norocul si sansa ?
Eu sint cu totul de alta parere !!!
Credeti ca a fost pur si simplu numai norocul si sansa ?
Eu sint cu totul de alta parere !!!
- costica_fishing
- veteran
danr scrie:bai asta cu sa fie primit se zice la pomana, cand e vorba despre un mort
nu cobi, eu sper ca proiectul asta sa nu moara in fasa
Pai terenu' cu pricina se da de pomana!

Sa vazi atunci belele: ca acu' terenul cu pricina s-a retrocedat; trebe expropriat...etc
Trebe "vointa politica"

near the beer
pai cum: daca s-ar fi intamplat asa ceva pe vremea aia, si te gaseacareva vinovat- fie si dpdv moral - te trezeai in miezul noptii luat pe sus si dus pa " Canal ". Atunci nu avea nimeni curaj sa comenteze..dar cum naiba a reusit nea'Nicu sa tina sub control atitia amar de ani riurile si fluviul care in ultimul timp ne fac atitea probleme?

Eu printre randuri citesc altceva: "Nu o sa mai bagam bani in refacerea a nimic din ce a inundat Dunarea"... si atat, nu o sa faca refacere ecologica, o sa lase lucrurile... baltadanr scrie:lasand gluma la o parte, la guvern chiar se ia in serios treaba cu lunca dunarii
- este cerinta UE

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE