Eterna si batrina...Dunare..!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 26 Apr 2006, 20:06

Saracu Fanitza, sughita. Da cred ca nu prea are treaba prin Insula. Cel putin nu asa mult ca Tarata Culita si brazii lui (trei).
Mie-mi place-n Delta!

niklai
junior
junior

Eterna si batrina...Dunare..!

Mesaj de niklai » 28 Apr 2006, 20:20

Va salut cu mare respect imi pare bine ca acest subiect postat de mine sa dezvoltat in opinii ale voastre si ma bucur ca sunteti interesati cit de cit de ce se intimpla cu ZAVOIUL dunarii.Stiu ca suntem mici dar mici de tot dar cine citeste acest chat vede ca ne doare de ce se intimpla cu cursul natural al dunarii cum a fost lu-at cu JAPCA in unele localitati riverane dunarii pt.case de vacanta si braconajul care a intrat in linie dreapta.Deja sa dat drumul la macel pe tot cuprinsul dunarii se pescuieste in draci cu toate tipurile de scule neconventionale.Unde este AJVPS-ul POLITIA DE FRONTIERA si celelalte structuri care trebuie sa aibe grija sa nu se intimple ce se intimpla?.Aflatai ca acuma e braconajul mai abitir ca niciodata toate autoritatile sunt ocupate cu inindatiile si eu au mina libera sa faca ce vor nestingheriti nu le mai sta nimeni in cale.A inceput febra afecerilor cu peste acum cind ciprinidele sunt la bataie are si pestele valoare pe piata mai mare.Pacat mare pacat dar ce putem face la asa NENOROCITI DE OAMENI,ardeiar focul bufniiar soba si ar trai ca pestele prins in plase de ei.Mie si sila sa merg mai departe cu acest subiect tocmai datorita LOR.Cu stima si respect pentru voi impatimitii acestui minunat hobby respectat de uni si JAPCUIT de altii....... Niklai.

silviu ionescu
utilizator nou
utilizator nou

Re: Eterna si batrina...Dunare..!

Mesaj de silviu ionescu » 05 Mai 2006, 09:36

niklai scrie:Stiu ca suntem mici dar mici de tot dar cine citeste acest chat vede ca ne doare de ce se intimpla cu cursul natural al dunarii cum a fost lu-at cu JAPCA in unele localitati riverane dunarii pt.case de vacanta si braconajul care a intrat in linie dreapta.
..."prosti(alias "mici"...) da' multi"!

Asta e ceea ce ar trebui sa ne lege si sa ne faca sa actionam intr-un fel pt a proteja cat de cat apele pe care pescuim,pradate zi de zi de hoti si mafioti.

Scrie răspuns