Echipament pentru concursuri

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 11 Feb 2006, 07:50

[b]muskloiu,[/b]

lasa salata de varza in pace, ca e una din salatele mele preferate!

cat despre treaba cu zisu si facutu... ai dreptate, mama lor de farisei!

[b] doctore,[/b]

treaba cu concurs intre aia bogatoi si aia saraci, nu se baga bogatii, stai linistit! stiu ce au de pierdut, si de ce sa faci concurs pe o balta unde are cativa pesti, chiar daca are, CAND POTI SA DAI CA ANONIMU PE SARULESTI MOKA SI SA PRINZI 46 SALAUI PE ORA! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 11 Feb 2006, 11:47

Ai dreptate, maharii nu cred ca se baga.... dar poti sa dai moka pe Sarulesti???? Big problem!!! cred??
Oricum, orice pasionat de pescuit, mai mult sau mai putin dotat in scule extra performante , cred ca este bucuros sau implinit cind strecoara apa cu o tabla sau un vobler, sperind la o captura. Pt. mine orice iesire si evadare din oras este un lucru minunat si ma simt excelent dupa o zi de umblat hebereu pe malul Muresului sau al Prutului, chiar daca nu prind nimic.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 11 Feb 2006, 15:34

se poate da mok pe sarulesti.
se ia niste sange in veioza... se armeaza cu guvide de valea argovei (10cm) un jig de 14g., si se pescuieste pret de 7 lansari pe un loc langa baraj. in cel mult 20 de minute eram plecati, eu cu un salau de 4kg. un tovaras cu unul de 7kilo.

cand am ajuns la intrare la "EI", tocmai iesea paco la plimbare. ne-am oprit, am stat un pic de vorba; ne-a povestit despre pachete de 600E si noua ni se zbateau salaii in portbagaj.
eu zic sa incercati. merita!!!
daca nu sunteti prinsi. oricum scria pe o pancarda "zona de pescuit nr. 6" asa ca am pescuit, n-am dat in cap. ce daca in alea 20 de minute nu a venit nimeni sa ne povesteasca de pachetele alea de 600E.... ca ne bagam zau... :D

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 11 Feb 2006, 20:37

Mah, felicitari! Trebe un dram de nebunie si ceva mai mult singe in instalatie...
Dar , la urma urmei.. ce ..., doar pescuim, nu furam nimic, nu??? adversarul, sau colegul de competitie (salaul, in speta), e invizibil, nu?

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 11 Feb 2006, 21:12

Ce tigari fumeaza EI, de costa 600E????
Hai ca le dam noi un L&M de 1 E, ce dracu.., doar nu le sta in git????
PS. : am gindit_o mult, nu??

Scrie răspuns