Echipament pentru concursuri

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 09 Feb 2006, 09:09

Mutati-va in ARENA, baieti :) !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Feb 2006, 11:07

ca sa o lamurim putin
punctul meu de vedere:

forumul oficial al campionatului este forumul organizatorilor Campionatului, moderator fiind desemnat ovidiu14 din partea lui Teleianu, cel putin asa a fost intelegerea mea
deci nu este forum rapitori.ro
ca atare, moderarea pe forumul respectiv este putin diferita
deci, daca cei care opereaza acel forum ( forumul campionatului ) considera ca topicul nu-si avea locul pe forumul oficial, asta este
acel forum mai are si regula speciala de a avea la semnatura numele si locatia, care trebuie respectata de cei care doresc sa posteze acolo

probabil ca mutarea pe forumul rapitori.ro la discutii generale s-a facut prin trunchierea mesajului, desi se puta muta pur si simplu topicul

rog deci insistent ca moderatorii sa intrebe daca au nelamuriri cu privire la editari sau modificari, si sa fie atenti cand intervin in forum

vreau sa va asigur ca pe forumurile rapitori.ro se poate discuta in contiunare liber pe orice subiecte, in conditii de respect reciproc, asa cum ne-am obisnuit
desi vad ca exista pareri ca nu ar trebui sa se discute despre unele lucruri, sau ca dimpotriva se sprijina sau se descurajeaza anumite tabere sau opinii
ceea ce din punctul meu de vedere nu este adevarat

dan craciun
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan craciun » 10 Feb 2006, 09:12

MihaiV scrie:L-am vazut ca-i in mesajul tau, dar cine intra si citeste pentur prima data acest topic nu mai intelege nimic.
Nu sunt suparat, m-am obisnuit ca taie cel care are cutitul! Asta-i viata. Dat fiind ca topicul era deschis de mine, eu ma gandeam ca era de bun simt sa ma intrebi pe privat daca am ceva impotriva mutarii. Dar asta e doar parerea mea.
La o adica, daca nu-mi convine pot sa nu mai intru pe site, nu-i asa?

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 10 Feb 2006, 13:39

Fratilor, eu nu am participat niciodata la nici un concurs...De ce nu stiu, poate pt. ca prefer sa fiu un serpas anonim al locurilor de pescuit.. Mures, Prut, Delta... dar cum se face ca in fiecare concurs se intilnesc aceleasi nume, pozitii alambicate, suste de vedete..etc. Oare un om simplu, fara scule de 1000$, nu poate veni si el, fara a fi masurat orgolios de profesorii concursurilor.. Ce-i drept ca eu nu-mi permit sa particip la toate concursurile.. vorbesc de cele de spinning., gen Cupa Uzlina, altele pe la Dunavat cu toti maharii care pot sa.stea la hotel de 5 stele si sa bea Chivas Regal din 1974..etc., dar ar fi interesant un concurs pe un riu, sau in Delta pe locuri nestiute dinainte..asa de umblat aiurea 10km, pe malul Sontei sa zic, si sa vedem atunci care pe care. Asa sa pescuiesti de-a pixu" din barca 3 ore , apoi pauza, sa fie 100 de barci pe un lac cit un stadion... ala nu e concurs!
Parerea mea.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 10 Feb 2006, 14:55

Corect, se pare ca si aici ca si la crap ne lovim de aceleasi probleme.Pentru cei care sunt useri sau observatori ai site-ului AVP, am avut acolo o discutie(in contradictoriu )cu dl maestru rosioru (aPCR) in care am pus o intrebare de genul:numai daca ai bani esti un pescar bun????La aceasta intrebare mi-a raspuns si nu voalat ca DA.Am crezut,am sperat ca in spinnig nu este la fel dar.........

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 10 Feb 2006, 18:15

FISHI<

iti spun eu ca nu e adevarat! sunt si pescari buni si fara mii de para!

cei care o stiu n-o recunosc!

la crap nu e la fel...

iti dau cel putin 5 exemple in spinning, iar daca ma fortez, mai multe!

bine, nici sa vii cu alunu...

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 10 Feb 2006, 18:17

Auziti aici ce mi-a trecut prin tzeasta; ce ziceti de un concurs intre NOI (profanii, amaritii, mai putin dotatii in scule de pescuit..etc) si EI (profesorii de la AVP)?????
Hai sa ne adunam 10-20 de aici de pe forum , facem o echipa, si le-o tragem academic profesorilor de la AVP, Pescar Mode...., etc,. si toti cei care nu mai pot respira daca nu au in mina o scula de cel putin 500$.
Hai sa ne razvratim!!!!! suna bine, nu???

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 10 Feb 2006, 19:10

Gyorg scrie:Mutati-va in ARENA, baieti :) !
Sau in: "De cand nu mi-ai mai spus te iubesc"..... :lol: :lol: :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 10 Feb 2006, 19:32

Din pacate nu suna bine, e cam acelasi lucru privit din alt unghi si e problema de educatie chestiile astea nu ar trebui sa se intample intre oameni civilizati , totusi cred ca daca esti intradevar pasionat de ceva poti face un mic efort care oricum e in favoarea ta . Ma gandesc sa propun un subiect pe tema asta .

Numai bine!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 10 Feb 2006, 20:46

pupu scrie:Din pacate nu suna bine, e cam acelasi lucru privit din alt unghi si e problema de educatie chestiile astea nu ar trebui sa se intample intre oameni civilizati , totusi cred ca daca esti intradevar pasionat de ceva poti face un mic efort care oricum e in favoarea ta . Ma gandesc sa propun un subiect pe tema asta .

Numai bine!
pupule tu fa-ti datoria si posteaza-ti parerea ca sa ajungi in vara sau in toamna sa te "maturizezi pe forum"...dar o sa vezi ca multi de aici nu au curajul sa spuna in real ce tasteaza in virtual.... :?adica sloganul cu "ai mintit poporul cu tembelizorul" se poate rescrie in sensul in care poti pune monitorul in locul tembelizorului....si asta este doar o mica parte a salatei de varza cu care ne identificam naw.....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Scrie răspuns