radu.i scrie:leba scrie:iese mult. nu vreau sa fac io calculul. mai imi sare iarasi vreunul in cap cu nush ce aberatii.
interesant ar fi sa vedem un minimum necesar.
trebuie 2-3 lansete? trebuie.
trebuie si 2-3 mulinete? trebuie.
trebuie fire pe mulinete? trebuie.
trebuie sa vorbesti cu prietenii sa meri cu o tolba de naluci? musai. ca doar n-o sa te duci numai cu 100.
barca...nu prea stiu, am auzit ca o asigura aia de la fips-cips pt. CMS.
sonare+motoare, din cate am auzit nu sunt admise.
Sa fim seriosi, ce iti cumperi scule pt. fiecare concurs???
Asta nu e un argument pt. zonale.
fara suparare!

uita-te mai sus, am pronuntat eu cuvintele zonale sau open? deci nu sprijineam un sistem sau altul in fraza precedenta...
normal ca nu-ti cumperi scule de fiecare data...eu am incercat sa fac un inventar, cam ce-ar trebui fiecaruia.
pe de alta parte, am observat ca pescaricii se orienteaza spre un pescuit "specializat" avind pretentii din ce in ce mai mari. ergo, la stiuca isi doresc un bat cu actiune moderat/fast dar sensibil in acelasi timp, la clean unul light sau ultralight in care se simte si frunza de salcie etc
si-atunci, fiecare isi doreste mai mult, chiar cate un echipament aparte pt. fiecare specie de peste

anyway, de la vise pana la realitate...e cale lunga.
oricum, sunt niste conditii impuse de bunul simt, nu cred ca vreunul din lot mere cu telescopica la mondiale, nu?

sau fire proaste sau...
sofoneamihai scrie: Ba nene, mai am un of !!! Un mare argument pro Zonale ar fi ca ar facilita accesul in finala a unor pescari valorosi care nu au posibilitati financiare sa sustina un sistem Open .Sa lamurim un termen . Ce inseamna pescar "valoros" ? Poti avea valoare internaionala de reprezentare daca nu pescuiesti sa zicem min 25 de weekenduri pe an ( din cica 40 excluzand copca ) ? Nu cred ! Daca faci o socoteala cat te costa anual pasiunea asta ca pescar diferenta dintre costurile Open si Zonale cred ca intra la "HAI SA VORBIM DISCUTII " . Cred mai tare ca e vorba doar de OGOLII GRATUITE .
ce legatura are asta cu echipamentul?

daca tot ai zis, pe mine ma costa mai putin alea 25-30 weekend.uri fiindca merg pe Prut.