e vreun timisorean pe forum?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ti-a explicat mugurel cat se poate de exact.
ar merge si cu un singur inel, dar din pacate nu am gasit pe piata carlige cu ochet pozitionat asa cum trebuie. afara exista, da' nu m-am stresat sa-mi aduc. am incercat sa indoi cu patentul ochetul la carlige de crap de la diferite firme si s-au rupt, deci singura solutie e sa pui doua inele despicate.
cu carlig simplu e mult mai bine la hornet, incearca si-o sa vezi. merge si la rotative mici de clean si tot asa mai reduci rata de rateuri si agatarile. problema e insa cu inelele astea despicate, macar unul trebuie sa fie foarte mic, sa stea in ochetul de la carlig si sa aiba si joc un pic. e cam greu sa gasesti inele despicate atat de mici. eu imi faceam din arcuri din otel, luate de la magazinele care vand maruntisuri din astea metalice. ruginesc repede, dar e si ieftin sa le inlocuiesti.
salut!
ar merge si cu un singur inel, dar din pacate nu am gasit pe piata carlige cu ochet pozitionat asa cum trebuie. afara exista, da' nu m-am stresat sa-mi aduc. am incercat sa indoi cu patentul ochetul la carlige de crap de la diferite firme si s-au rupt, deci singura solutie e sa pui doua inele despicate.
cu carlig simplu e mult mai bine la hornet, incearca si-o sa vezi. merge si la rotative mici de clean si tot asa mai reduci rata de rateuri si agatarile. problema e insa cu inelele astea despicate, macar unul trebuie sa fie foarte mic, sa stea in ochetul de la carlig si sa aiba si joc un pic. e cam greu sa gasesti inele despicate atat de mici. eu imi faceam din arcuri din otel, luate de la magazinele care vand maruntisuri din astea metalice. ruginesc repede, dar e si ieftin sa le inlocuiesti.
salut!
Eu zic ca nu are nici un bai. Cu un Hornet de 3 cm am prins pastravi la Gura Apei care tot din lateral atacau. Adevarul e ca erau destul de frumusei. Cu acelasi model am prins si clean destul. Rateuri am avut foarte foarte putine.bogdans scrie:Eugen,
Am folosit un hornet de 3.5 cm. Dar pastravii erau frumusei (si oricum au gura larga). Cred ca are un bai modelul asta.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
La noi problema e alta.Eu si un prieten mergem impreuna la pescuit,apa cand este limpede,cu ochelarii polarizanti vedem avatul ce se repede la naluca si uneori,de emotie facem cate o gafa de ratam pestele.Sau ii smulgem naluca din fata,sau incepem sa recuperam mai incet,naluca nemaifiind atractiva avatului.Deci si ochelarii polarizanti au avantaje si dezavantaje 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Eu mi-am luat din Kappa(cum intri,in stanga),dar acum gasesti cam la toate magazinele cu articole de pescuit.Incearca la Arrow.Opre.Ovidiu scrie:Michael, unde gasesc ochelari polarizanti ? A-si dori sa-mi spui daca se poate si pretul. Mersi.
Michael va recomanda Regulamentul forumului