e vreun timisorean pe forum?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

gabor
senior
senior

Mesaj de gabor » 03 Sep 2004, 10:14

adilucu scrie:E batla privata? Cat e taxa? Care sunt conditiile?
e privata, in rest nu stiu.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Sep 2004, 19:01

Mi-a zis un prieten "crapar",ca in Giroc ar fi o balta in care este multa stiuca,putini vin la stationar,deci,ar fi loc.Taxa-150/zi.Cat prinzi,atat retii.
Ca sa ma conving,l-am pus sa-mi povesteasca cum e acolo,si mi-a zis ca este multa trestie,stuf,vegetatie,etc.Deci conditii de stiuca ar cam fi.Stiti ceva de balta aia?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 06 Sep 2004, 08:01

Stiu ca exista balta, dar nu stiu ce peste are in ea.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 07 Sep 2004, 07:07

Cred ca duc sa vad,tare ma tenteaza.stiuca e,pentru mine,rapitorul perfect(de apa dulce).

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Sep 2004, 13:19

adilucu,tu pe unde mergi la pescuit,stii ceva locuri bune pe care le frecventezi?Cum iesi de obicei,in Week-End?Spune-mi un magazin care este cel mai dotat in materie de Salmo,in oras.Dar nu Somonul,ca m-am lamurit cu el.Mai e un magazin in zona Dorobanti,care are Salmo.

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 08 Sep 2004, 13:36

Salut fratilor,

Acum am venit din concediu si am vazut discutia voastra,
Si pe mine ma intereseaza la fel de mult stiuca fiindca n-am prins decat 2 marlite de cand ma stiu (dar nici nu m-am ocupat de ea) asa ca toamna asta vreau sa mai testez niste locuri pe Bega.
Acum 2-3 saptamani am fost la Ictar Budint (pe langa moara parasita) de dimineata si n-am luat nimic (cu o zi inainte varul unui prieten cu care am fost luase o stiuca de 2.5 Kg, asta ne-a convins sa mergem)
Dupa dezamagirea din acea dimineata eu n-am mai mers dar doi dintre prietenii cu care am fost s-au dus si seara si au luat 2 stiuci si un avat iar in aceeasi zi un localnic a mai luat o stiuca (a fost chiar inainte de o furtuna nasoala, poate de-aia a si mers)
Locurile mi s-au parut super-frumoase pentru stiuca, cu vegetatie in mal, copacii pe sub apa, am vazut si mult avat, bucati maricele
Localnicii momeau obletimea pe sub malurile cu vegetatie imprastiind frimituri de paine zicand ca odata strans puietul pe sub maluri incepe si stiuca si avatul sa atace. Oricum, sunt locuri frumoase
Michael, in legatura cu salmo vad ca peste tot in oras aduc cam aceleasi modele....mai peste to hornet-uri si nimic altceva, am tot cautat si eu dar oferta nu prea e diversa

Bogdan

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 08 Sep 2004, 14:17

Michael scrie:adilucu,tu pe unde mergi la pescuit,stii ceva locuri bune pe care le frecventezi?Cum iesi de obicei,in Week-End?Spune-mi un magazin care este cel mai dotat in materie de Salmo,in oras.Dar nu Somonul,ca m-am lamurit cu el.Mai e un magazin in zona Dorobanti,care are Salmo.
Nu cred ca exista in Timisoara cineva care sa aduca Salmo direct de afara. Toti aduc de la importator (cred ca e energofish) deci cam acelasi lucru au toti. La Somonul :D primesc marfa(Salmo, dar din cate am inteles, sigur fara Bullhead, in rest cam aceleasi) saptamana viitoare.

La pescuit merg in general pe Timis, de la Timisoara spre Lugoj, in diferite locuri, depinde cum am acces cu masina. Cel mai mult am pescuit la Costei. Vreau sa incerc si pe raurile Poganis si Barzava, sa vad ce iese.

bogdans, la Ictar-Budinti, cabd ajungi la Bega e un pod. De la el in jos sau in sus ati mers voi? Mie mi s-a parut apa cam mica acolo....
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

gabor
senior
senior

Mesaj de gabor » 08 Sep 2004, 14:34

salmo mai gasesti si in calea lipovei si in calea lugojului si pe langa terra undeva. am gasit saptamana asta pike de 11 cm floating (in lipovei) si un chubby darter (terra). mai de mult am gasit un perch de 8 cm (somonul).
asta e. eu m-am obisnuit sa fac turul magazinelor pe care le stiu cam o data pe saptamana.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 08 Sep 2004, 14:41

gabor, spune-mi, si mie, te rog, cum ajung la magazinele astea, ca nu le stiu, doar am auzit de ele, dar locatia exacta nu o stiu.

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 08 Sep 2004, 15:03

Adi,

Eu am ajuns acolo pe intuneric cu cineva care stia locurile (am fost prima data), asa ca prea multe n-am vazut din masina, dar din cate-mi amintesc ajungi la o intersectie unde se despart satele (Ictar de Budint) si acolo o iei spre satul din stanga si mergi drept inainte pana ajugi la dig-ul de pe malul Begai, de acolo faci stanga pe dig (deci mergi pe Bega in amonte), poti merge pe dig cu masina sau pe jos, nu mergi mult, vreo 200-300 metri si deja incep locurile frumoase.

Scrie răspuns