e vreun timisorean pe forum?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Stefan Tudose
- Moderator
Daca vrei sa te apuci de creatii la strune fa rost de nichelina din cea mai subtire si impleteste-o in trei, asa cum ai invatat la lucru manual, intr-a patra.
La fel poti incerca si cu chevlarul subtire, care e o solutie ff misto pentru voblere. Astea sunt cele mai afectate de masa proprie si elasticitatea strunei.
Intr-un capat poti pune un vartej si in celellt capat snap. In timpul impletirii, atele trebuie sa fie perfect intinse, deoarece altfel iti va iesi o strune sinuoasa cu predilectie spre incurcari.
Sunt solutii incercate doar personal.
daca mai vrei sa discutam mi multe, hai pe stefan.tudose@pescuitul.ro. E mai simplu.
respect,
La fel poti incerca si cu chevlarul subtire, care e o solutie ff misto pentru voblere. Astea sunt cele mai afectate de masa proprie si elasticitatea strunei.
Intr-un capat poti pune un vartej si in celellt capat snap. In timpul impletirii, atele trebuie sa fie perfect intinse, deoarece altfel iti va iesi o strune sinuoasa cu predilectie spre incurcari.
Sunt solutii incercate doar personal.
daca mai vrei sa discutam mi multe, hai pe stefan.tudose@pescuitul.ro. E mai simplu.
respect,
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
Intre Parta si Peciu pe Timis am avut capturi frumoase de stiuca,avat si salau.La Chizatau,pe Bega am luat clean.La Ictar-Budint,din nou cleni si avat mare(4,6kg).Clean mic,dar,de distractie,mai stiu un loc aproape de Lugoj este un sat-Jabar,langa el,pe Timis este un pod metalic de cale ferata.Acolo este un baraj format din pietre,deci o mica cascada,care da intr-un fel de bazin(vara fac localnicii baie).In acel bazin stau clenii si asteapta ce le aduce apa.Am avut multe capturi(pana la 800gr),la rotativa Mepps Elix nr.1(cupru).Se pare ca asta le place acolo.Am vazut localnicii pescuind direct de pe pod cu cireasa sau duda.Din pacate se pare ca taranul roman,avand instincte primare,mai baga si cate o plasa pe inserat.Pacat.gabor scrie:nu mai stie nimeni locuri?
Toate cele bune!
Dar timisorenii mei,stiu vreo balta pe care se poate da la stiuca,fara a-i incurca prea tare pe prietenii "grundisti"?Ar fi ideal din barca...
Sau locuri bune pe Timis sau Bega.Sper ca nu sunteti secretosi,ca ne facem de ras in fata lumii.

Sau locuri bune pe Timis sau Bega.Sper ca nu sunteti secretosi,ca ne facem de ras in fata lumii.

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Michael, si eu sunt in cautare de stiuci in judetul Timis
Stiu ca in urma cu cativa ani puteai prinde stiuca si pe canalul de pamant de la iesire din Ciarda. Dar acum nici urma de stiuca pe acolo. Oricum, dintre locurile mai vechi, s-ar putea sa se mai prinda stiuca la Cruceni la potcoava (e o balta in forma de potcoava dupa dig, pe unde candva a iesit timisul). Oricum, daca mai aflu ceva te anunt si pe tine.

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski